Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 13
plateea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Si...care incisiv din cei de jos iese primul? Sau nu e o regula? ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
singura regula e ca nu exista reguli!
cat despre papa... nu stiu cu intarcatul, dar stiu ca pastaia clar a inceput sa bage la ghiozdan cand nu i-am mai dat LP. mancare, sau stomac gol...
a cedat el si a acceptat sa ii umplu stomacul. bine, nu cu orice, dar macar a facut compromisul. s-a lasat ademenit si cu altceva in afara de LP..
plateea spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 e de bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 sapt si 5 zile am o pozica.......... nu i-am auzit inimioara......e mic............echo asa si asa revin dupa ce il culc............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |

Timeea, un
pe burtica lu' mami! sa cresti repede si bine si sanatoasa in catelul tau!

plateea spune:
se cunoaste ca am examen, nu?
in loc sa invat, fac spam pe aici...
of...
pufii pe obrajori!
sanatate totala sa aveti!
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 e de bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 sapt si 5 zile am o pozica.......... nu i-am auzit inimioara......e mic............echo asa si asa revin dupa ce il culc............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |
BRAVO!!!

Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/63-set-soare-de-vara.html" target="_blank">NOUTATI - Set "Soare de vara"
Magazinul meu
Ruxita spune:
si la noi distractie mare in baie... vrea sa bage chestii in buda, aka caldarea, pompa si altele... la robinet cand ne spalam devasteaza raftul... isi pune suportul de baie in cada... umbla la butoanele de la masina... si! ieri... ii place sa inchida usile dupa el si dam sa iesim din baie si bag de seama sa nu-i prind vreun deget... dar ma uit numai la maina stanga... insa o avea pe dreapta bagata in tocul usii pe interior si inchideam si nu zicea nimic si a tzipat cand deja i-am facut "gaura" in degetutz
...
si azi a luat el razatoarea, s-a bagat in camara si a incercat sa razuiasca o portocala, facea miscarea de dute-vino cu portocala pe razatoare... s-a prins cum e cu razatoarea!
eu zic ca am un copchil istetz foca... dar pe psihi nu l-am convins... sa stie sa citeasca si sa faca pe el... nu e un semn de inteligenta... deci mai avem mult de lucrat la capitolul "olitza".
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Bea, felicitari pentru primul eco! Timeea interesant nume! N-am auzit in viata mea... Ce inseamna?
nyny, imi pare rau pentru "boala" voastra (in ghilimele ca nu e boala propriu-zisa, e doar o raceala ceva mai zdravana, nu?) Multe lichide, vitamine (citrice) si odihna. Restul cred ca deja stii. Multa sanatate.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
wow. bravo. lasa, o sa ii auzi inimioara sapt viitoare.
pup.
dormi si tu, ca ai nevoie.
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
doar atat??? nu vine dupa tine cand mergi la baie? moooaaaaama ce copil cuminte ai! da-i un pupic ca merita. si apreciaza-l la adevarata valoare! eu una... nu pot sa intru in baie si sa inchid usa pt ca urla si bate in usa de sa o dea jos. si vine. trebuie sa ii dau si lui hartie pe care rupe si o arunca in buda, pe langa fundul meu... daca ocup tot spatiul, arunca hartia in cada. apoi trebuie sa il iau in brate si sa l las sa traga apa de vreo 100 de ori peste umarul meu. cand ma ridic,trebuie sa studieze cum curge apa cand e trasa. apoi ia capacul si il tranteste. si il tranteste iar. si iar... inchide ochii si ii da drumul de sus. nu am rezistat psihic sa vad daca s-ar plictisi la un mom dat. il iau pe sus, inchid usa si ii distrag atentia. dar cum prinde usa deschisa... acolo e. mai ales, orice are in mana, trebuie aruncat in buda. si daca face pleosc... e super. apoi da sa scoata. si sa arunce iar. tot asa. nu poti sa te speli nici pe dinti fara sa se intample cate o treaba din asta. mai nou vrea sa se catere singur in cada. si mai are vreo 3 cm pana sa reuseasca. deci... funny. sau nu. depinde cati nervi si cat de rezistente iti sunt tiglele... ![]() Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Si lui Dani ii place in baie, dar nici chiar asa nu face.
El are treaba cu bideul (dar am inchis robinetii si nu mai curge apa si e taaare nedumerit, ca pana mai deunazi se balacea cu placere), cu peria de toaleta (pe care nu apuca sa puna mana, ca suntem vigilenti), cu sertarele mele pline cu de toate...azi de dimineata a scos un bigudiu din sertar si si l-a pus in cap.
Eu am fost uimita de ce a facut. Nu credeam ca stie ca bigudiul se pune in cap. Cioara din mine!!!! ntz,ntz...
Si da, l-am scapat odata cu mana in apa de la toaleta. Se balacea, n-avea el treaba.
Ce spalatura a capatat atunci si spirt de dezinfectat.....
Lasa plateea, sa vezi cand or ajunge singuri la cada, la toaleta, la pastile (doamne fereste), cand or desface pudrele si fardurile....
plateea spune:
| citat din mesajul lui blue_flower sa vezi cand or ajunge singuri la cada, la toaleta, la pastile (doamne fereste), cand or desface pudrele si fardurile.... de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
nu mai e mult pana departe...
e departe facultatea si insuratoarea...
ca poznele... abia de acum curg garla...
gratiana77 spune:
Super fain. Felicitari! Data viitoare cu siguranta ii vei auzi si inimioara. Ce vremuri bune....

4+ de fetita cu codite...
de Daniel, n.01.02.2010