Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 14
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Bea e tare dragut Timea. ![]() ![]() Eu mi-am dorit o fetita scorpion dar nu mi-a iesit. Intr-un fel mai bine ca a iesit varsatoare....mi-a dat ocazia sa va cunosc pe voi si pe pufuletii minunati. ![]() ![]() ![]() PS: Te-am cautat in lista la odisee dar nu te-am gasit. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
inca nu is
azi o sa ma inscriu oficial....................cu acte in regula..........

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta!

Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui plateea stie cineva cum se numesc opritorile alea anti-bebe care se monteaza la wc ca sa nu se mai poata ridica capacul? Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
nuuuuuuuuuuuuuu
si mie mi-ar trebui ca ivan face baie (cand sunt cu capul in nori si nu in chid usa la baie )in wc.....................

4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta!

micki_mica spune:
| citat din mesajul lui plateea niny, micki, sanatate multa sa aveti! ![]() ![]() ![]() Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |

Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/63-set-soare-de-vara.html" target="_blank">NOUTATI - Set "Soare de vara"
Magazinul meu
gratiana77 spune:
Pe noi WC-ul nu ne pasioneaza si nici baia, in general. Dar bucataria....Norocul meu ca usile la dulapuri se deschid mai greu ca altfel mi-ar face mare ordine la vase.Cer mai interesant e sertarul cu tacamuri, doar ca nu apuca ea prea des la el.
Beatrice1982 spune:
uite si o poza....
revin mai incolo ca is moarta de obo si m-a chemat abia la inc lui mai.............daca pana atunci nu va fi nici o problema.............sper sa nici nu fie..........
http://img684.imageshack.us/i/dsc03591o.jpg/
rux am cautat pt tine
provine din grec-maghiar..........numele..Timea
inseamna bunatate , respect........
nici eu nu stiam![]()

merg la somnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sper sa mai doarma ivan...........![]()
![]()
![]()

4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!
miremia spune:
Bea 
ce dragut!
Acum putem sa te trecem pe prima pagina?![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 uite si o poza.... revin mai incolo ca is moarta de obo si m-a chemat abia la inc lui mai.............daca pana atunci nu va fi nici o problema.............sper sa nici nu fie.......... http://img684.imageshack.us/i/dsc03591o.jpg/ rux am cautat pt tine provine din grec-maghiar..........numele..Timea inseamna bunatate , respect........ nici eu nu stiam ![]() merg la somnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sper sa mai doarma ivan........... ![]() ![]() ![]() Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |
ce samburel dragut!

Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/63-set-soare-de-vara.html" target="_blank">NOUTATI - Set "Soare de vara"
Magazinul meu
Ruxita spune:
ma doare efectiv mintea nu stiu ce sa-i mai pun la playlist!!!
am avut cateva (vreo 5) cu lion king, ceva din lillo and stich, gummy bear si mulan... si nu le mai suport, ma dor urechile, imi ies bube daca le mai aud inca o data... si el pare sa nu accepte noutatile. Ii pun ceva nou si urla... se agita, vrea filmuletele lui. HELP!Ce mai putem explora???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 uite si o poza.... revin mai incolo ca is moarta de obo si m-a chemat abia la inc lui mai.............daca pana atunci nu va fi nici o problema.............sper sa nici nu fie.......... http://img684.imageshack.us/i/dsc03591o.jpg/ rux am cautat pt tine provine din grec-maghiar..........numele..Timea inseamna bunatate , respect........ nici eu nu stiam ![]() merg la somnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sper sa mai doarma ivan........... ![]() ![]() ![]() Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |
dragut(a) samburica (samburelul).. Doamne ajuta si numai noutati de bine!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita ma doare efectiv mintea nu stiu ce sa-i mai pun la playlist!!! am avut cateva (vreo 5) cu lion king, ceva din lillo and stich, gummy bear si mulan... si nu le mai suport, ma dor urechile, imi ies bube daca le mai aud inca o data... si el pare sa nu accepte noutatile. Ii pun ceva nou si urla... se agita, vrea filmuletele lui. HELP!Ce mai putem explora??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Baby TV? pentru 10 minute?
:):)