Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 12
miremia spune:
Sorina a mea papa cred mai putin de 100 g de mancare solida/zi.

In rest tzitzi la greu.
Ariana cum mai e cu mancatul? Mi-ai dat asa o speranta Simply cand ai zis ca dupa ce ai intarcat-o a inceput sa manance.
Si...care incisiv din cei de jos iese primul? Sau nu e o regula?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Buna dimineata... Intru si eu repede sa-mi vars amarul. Imi pare rau ca nu dau vesti bune. M-a doborat rau de tot boala asta. Am aproape o saptamana de cand sunt asa si 3 zile de cand iau antibiotic. Nici o ameliorare. Oare o sa ma mai fac bine vreodata? ![]() ![]() ... As vrea sa zac pur si simplu. Parca am doua dopuri in nas. Nu am aer sa respir, n-as manca nimic daca nu as lua medicamente. Ma dor oasele de parca m-a batut cineva cu bata. Nu mai poooot![]() ![]() Multumesc lui Dumnezeu ca si-a revenit Mara. N-a scapat fara antibiotic. David parca e si el mai bine. Zilele trecute facea febra din 4 in 4 ore. Acum vad ca face cam la 8 ore. Si nu mananca... cred ca nu poate. Ii dau si lui antibiotic de duminica dimineata. ![]() Cam asta se intampla cu noi. Asteptam sa ne revenim... Mamica fericita de Mara si de David |
Of. Sunt tare rele virozele astea si virusii sunt din ce in ce mai puternici.
hang in there, mama....o sa treaca.

nyny spune:
BF 

Si voi sa aveti grija... si de voi, si de pui...
Eu n-am trecut in viata mea printr-o viroza atat de nenorocita.
Mamica fericita de Mara si de David
plateea spune:
| citat din mesajul lui ana_g al meu a cunoscut pt prima data WC-ul duminica. era capacu coborat, a pus un pic mana...si atat. oricum, nu are acces la baie de unu singur, asa ca pot sta linistita, deocamdata. _ mama lui Stefan, pui scump |
doar atat??? nu vine dupa tine cand mergi la baie? moooaaaaama ce copil cuminte ai! da-i un pupic ca merita. si apreciaza-l la adevarata valoare!
eu una... nu pot sa intru in baie si sa inchid usa pt ca urla si bate in usa de sa o dea jos. si vine. trebuie sa ii dau si lui hartie pe care rupe si o arunca in buda, pe langa fundul meu... daca ocup tot spatiul, arunca hartia in cada. apoi trebuie sa il iau in brate si sa l las sa traga apa de vreo 100 de ori peste umarul meu. cand ma ridic,trebuie sa studieze cum curge apa cand e trasa. apoi ia capacul si il tranteste. si il tranteste iar. si iar... inchide ochii si ii da drumul de sus. nu am rezistat psihic sa vad daca s-ar plictisi la un mom dat. il iau pe sus, inchid usa si ii distrag atentia. dar cum prinde usa deschisa... acolo e. mai ales, orice are in mana, trebuie aruncat in buda. si daca face pleosc... e super. apoi da sa scoata. si sa arunce iar. tot asa. nu poti sa te speli nici pe dinti fara sa se intample cate o treaba din asta. mai nou vrea sa se catere singur in cada. si mai are vreo 3 cm pana sa reuseasca. deci... funny. sau nu. depinde cati nervi si cat de rezistente iti sunt tiglele...

Beatrice1982 spune:
e de bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 sapt si 5 zile
am o pozica..........
nu i-am auzit inimioara......e mic............echo asa si asa
revin dupa ce il culc.............

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui nyny Buna dimineata... Intru si eu repede sa-mi vars amarul. Imi pare rau ca nu dau vesti bune. M-a doborat rau de tot boala asta. Am aproape o saptamana de cand sunt asa si 3 zile de cand iau antibiotic. Nici o ameliorare. Oare o sa ma mai fac bine vreodata? ![]() ![]() ... As vrea sa zac pur si simplu. Parca am doua dopuri in nas. Nu am aer sa respir, n-as manca nimic daca nu as lua medicamente. Ma dor oasele de parca m-a batut cineva cu bata. Nu mai poooot![]() ![]() Multumesc lui Dumnezeu ca si-a revenit Mara. N-a scapat fara antibiotic. David parca e si el mai bine. Zilele trecute facea febra din 4 in 4 ore. Acum vad ca face cam la 8 ore. Si nu mananca... cred ca nu poate. Ii dau si lui antibiotic de duminica dimineata. ![]() Cam asta se intampla cu noi. Asteptam sa ne revenim... Mamica fericita de Mara si de David |
Multa sanatate!
Poate si o frectie?

Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/63-set-soare-de-vara.html" target="_blank">NOUTATI - Set "Soare de vara"
Magazinul meu
decenuela spune:
| citat din mesajul lui miremia Sorina a mea papa cred mai putin de 100 g de mancare solida/zi. ![]() ![]() In rest tzitzi la greu.Ariana cum mai e cu mancatul? Mi-ai dat asa o speranta Simply cand ai zis ca dupa ce ai intarcat-o a inceput sa manance. ![]() Si...care incisiv din cei de jos iese primul? Sau nu e o regula? ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
teoretic cei de jos ies primii...insa se pare ca nu e o regula...
mda...si mie simpli mi-a dat curaj cu intarcatul...nu ca jiji n-ar manca....insa....nu stiu de ce am senzatia ca la noi o sa fie greu de tot...daca ziua il voi putea pacali...nu stiu ce-am sa fac noaptea...cand la cele 1000000000 de treziri...refuza totul( suzi, bibe, leganat...etc)
sorina....m-a distrat....271 g....doamne ....disperata tre sa fii cu iris...de stii la....g....cat mananca

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
plateea spune:
| citat din mesajul lui decenuela plateea...si jiji e fascinat de acele masinute din mall....numai ca la noi e 5 ron...fisa... chestie din aia de wc...e pe amazon...acum imi dau seama..ca mi-am cumparat si nu stiu unde e...sau doar am vrut? ![]() Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
dece.. 5 lei??? pai... falimentez daca ajung cu pastaia in capitala. exista si in provincie avantaje... ce sa zic?
cat despre chestia pt buda, daca gasesti un link, rogu-te... caut ca nebuna si nu mai gasesc desi acum 3 luni cand gaseam pe toate site-urile nu mi s-a lipit nici una de mouse.
si zici ca jiji isi scoate parleala noaptea...
asa-ti trebuie! sa stii ca ai copil! sa nu-ti vina idei...al tau e, pana la 40, garantat...

decenuela spune:
| citat din mesajul lui nyny BF ![]() ![]() Si voi sa aveti grija... si de voi, si de pui... Eu n-am trecut in viata mea printr-o viroza atat de nenorocita. Mamica fericita de Mara si de David |
of nyny...muuuuuuulta sanatate...greu ai mai fost incercata...si esti...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...