Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 11
sorina_bz spune:
Eleysa...wb!...imi pare tare bine sa stiu ca sunteti bine!
Ale1212xa..sorry de "romantism"...nu poti lua nimic pentru dureri?
Ana...cu intarcatul..deh, cine stie..poate nu-i momentul....

Ruxita...nu-i obligatoriu sa bea si Kay 1l de lp pe zi...poate el mai papa si mancare, mai bine ca iris....ea bea mult tare, de asta vine asa scump. Bine, oricum nu e ieftina deloc varianta lp, pentru cele care n-au avut norocul de a alapta... Si mie imi place cand se motzeaza diana...Ea se executa singura..si incearca sa mai consilieze si pe mine, uneori, dpdv vestimentar!
..Tare frumoase si tinere sunt!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita ... doctorita mi-a zis sa nu-i dau LV sa cumpar lapte praf Nan 3 pana in 18 luni, apoi sa continui cu Nan 4... o sa o facem si pe asta. Nici nu stiu cat costa si cat imi va ajunge... Olitza... ai vostri stau pe olitza? eu incerc sa-l tin pe oala, dar el nu sta nici de-un pishu... 1-2-3 min maxim... niciodata n-am facut ceva la oala, e virginica saraca... Bea, bafta la primul eco! BF, unde e ferma animalelor? Bunica ne-a trimis un puzzle foarte complex, o tabla de lemn pe care se aranjeaza niste placute prima placuta e "categoria" restul vin speciile ...categoria mijloace de transport, in dreptul careia se aranjeaza masinuta, helicopter, bicicleta.... mai avem categoriile "fructe", "animale si pasari domestice" , "animale si pasari salbatice" "vietati de mare"... E destul de complex cred, cred ca facem 2 ani pana sa face el puzzle-ul si atunci numai bine o sa piarda toate placutele, deja am pierdut porcul... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Bravo pt doctorita ta.

Pe olita nu sta nici 15 secunde. Incepe sa planga si se agata de gatul nostru, parca il frige!!!!
Ferma Animalelor este in Pantelimon. Poti intra pe fermaanimalelor punct ro. Eu voi incerca sa ajung la dozatoarele lor de lapte, ca au mai multe prin Bucuresti. Laptele e f f f bun. Si e 3lei, la fel ca in magazin, numai ca e direct de la vaca.
Bafta la puzzle!
decenuela spune:
neatza fetili la amiaza...sarumana de coffe sorina...la serviciu..ca de obicei![]()
azi e zi de jiji....ce sa zic....ieri n-a supt pana la 7...dar si-a scos parleala toata noaptea![]()
ce-mi aduc aminte....
plateea...si jiji e fascinat de acele masinute din mall....numai ca la noi e 5 ron...fisa...![]()
chestie din aia de wc...e pe amazon...acum imi dau seama..ca mi-am cumparat si nu stiu unde e...sau doar am vrut?
bea..e 11 juma....deci ....asteptam vesti...
o doamne cand imi aduc aminte ce nebunie era pe odisee cu sexul bb....orice chestie am fc...era FETITZA...mmmmm..si o baba la o coada...mi-a citit ea...ca e tot fetitza...si....
ayanna....e musai contract? nu le convine o...munca la negru? daca sunt privati..cred ca accepta...daca e institutie de stat...nu prea...
ce mai era?
a...ely...bine ai revenit....
fetele ati auzit de gaura neagra care e de nustiu cate ori supr germaniei? cik maine seara ajunge pe la noi...
momentan..scriu la masa...ceea ce nu-mi place deloc...daca ma intind in pat....vine jiji ca inecatul la tt...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina Ce vant putea sa ma aduca aici, decat unul bun! A rasunat peste mari, munti si vai, ca Ivan al nostru va avea o SURIOARA (DOAMNE AJUTA!) !!!!! BEA, FELICITAAAAAAAAAARI!!!!!!!!!!!!!!! In primul rand ma bucur pentru tine, pentru Ivan ca va avea partener de nazbatii, si in al doilea rand TE INVIDIEZ!!! Ti-ai facut testul ala in calendarul chinezesc? Ala ce zice despre sexul lui bebe 2 ? Am emotii de parca as fi eu gravida :) Si deja activezi la o noua odisee de gravidute?? vei fi precum mamele noastre experimentate din odisee??? ce norocoase ca te vor avea!! Va pupam pe toti 3! Salutam toata gashca, Patriotic, bineinteles. Noi suntem bine, mari si obraznici, dar iubiiiiiiiiiiiiti :) avem 10 dinti si mai dau 2 acum, printre care masea si canin sus stanga. alergam, ne jucam, facem prostioare.... si crestem si noi ca oricare alt patriot :) Sanatate multa la mamici si puiuti! Gandul meu zboara zilnic la voi, la noi! Andreea, de bebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Andre_lina, ma bucur sa aud de voi. Imi pare bine ca sunteti bine.
Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi.

miremia spune:
Neatza si de la noi!
Bea asteptam vesti.
Ayanna poti incerca un contract de colaborare pe numele altcuiva pana termini CIC-ul.
Eleysa wb, sa va fie de bine mancatul!
Ale1212xa sper sa treaca durerile cat mai repede.
Dece cu gaura in stratul de ozon care ajunge deasupra Romaniei in curand auzisem ca nu-i chiar nasol si ca e ok daca ne protejam cu crema solara and co.
Sunt si eu fascinata de perioada asta a lor (apropo Xela, ne lipsesti!). Ieri mi-a dat primul pupic la cerere,a fost atat de scumpa.
Si cum inteleg ei tot ce le zici, iti vine sa-i mananci.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ayanna_xem spune:
Neata...
...eu intr-o pauza scurta de cafea...
Sorina...multumesc pentru info si pentru detalii cu legea si tot...deja am sunat la contabila de la centru sa vedem cum putem face...
Ruxi...nu poate face barbat-meu contract pt ca el nu e acreditat, ca ma gandisem si la varianta asta...acum nu stiu, tre sa gaseasca contabila o modalitate prin care sa ma plateasca fara sa ma implice pe mine direct, dar prin care ea sa-si justifice cheltuiala cu evaluarile...ramane de vazut...
bea...te astept si eu cu vesti bune despre printesa cu codite, Timea...
dece..spor la treburi, sa-ti iasa toate asa cum iti propui...si cu jobul si cu jijica si cu tot...
salutari si pupici la toate fetele...fug inapoi la hartogaraie, pana la 3 tre sa termin de completat avizele si sa-i pregatesc si papica de pranz lui zgubi si sa o si distrez...ioi, ioi....am treabaaa...
s-aveti o zi super!
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Eleysa...wb!...imi pare tare bine sa stiu ca sunteti bine! Ale1212xa..sorry de "romantism"...nu poti lua nimic pentru dureri? Ana...cu intarcatul..deh, cine stie..poate nu-i momentul.... ![]() ![]() Ruxita...nu-i obligatoriu sa bea si Kay 1l de lp pe zi...poate el mai papa si mancare, mai bine ca iris....ea bea mult tare, de asta vine asa scump. Bine, oricum nu e ieftina deloc varianta lp, pentru cele care n-au avut norocul de a alapta... Si mie imi place cand se motzeaza diana...Ea se executa singura..si incearca sa mai consilieze si pe mine, uneori, dpdv vestimentar! ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Oare poate sa bea 1l de LP pe zi? Mie mi se pare mult prea mult.
Dani bea 480ml maximum. Mananca bine. Iaurt dupa-amiaza. Branza de vaci sau telemea de vaca dimineata. Nu are cand sa bea 1l de LP. Mananca la pranz un castron de mancare. Noi nu ii mai dam LP decat dimineata si seara.
Nu sunt prea multi carbohidrati intr-un litru de LP? Zic si eu....ca nu stiu sigur...doar intreb....
micki_mica spune:
Neata!
Multimim de cafeluta , Sorina!
Si noi suntem in clubul piticilor inca neinteresati foarte tare de wc. O privire si cam atat.
Eu tot cu tancul meu. Ustura tare gatul...
O zi minunata!
Mami a lui
Cristi
www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/63-set-soare-de-vara.html" target="_blank">NOUTATI - Set "Soare de vara"
Magazinul meu
sorina_bz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Oare poate sa bea 1l de LP pe zi? Mie mi se pare mult prea mult. Dani bea 480ml maximum. Mananca bine. Iaurt dupa-amiaza. Branza de vaci sau telemea de vaca dimineata. Nu are cand sa bea 1l de LP. Mananca la pranz un castron de mancare. Noi nu ii mai dam LP decat dimineata si seara. Nu sunt prea multi carbohidrati intr-un litru de LP? Zic si eu....ca nu stiu sigur...doar intreb.... de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
BF..poate. Si uite si de ce: ieri a mancat/baut 940 ml lp si 271g solid. 24 h. 271g solid. 3 mese.

Asta e...de aia poate.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nyny spune:
Buna dimineata...
Intru si eu repede sa-mi vars amarul. Imi pare rau ca nu dau vesti bune. M-a doborat rau de tot boala asta. Am aproape o saptamana de cand sunt asa si 3 zile de cand iau antibiotic. Nici o ameliorare. Oare o sa ma mai fac bine vreodata?

... As vrea sa zac pur si simplu. Parca am doua dopuri in nas. Nu am aer sa respir, n-as manca nimic daca nu as lua medicamente. Ma dor oasele de parca m-a batut cineva cu bata. Nu mai poooot

Multumesc lui Dumnezeu ca si-a revenit Mara. N-a scapat fara antibiotic. David parca e si el mai bine. Zilele trecute facea febra din 4 in 4 ore. Acum vad ca face cam la 8 ore. Si nu mananca... cred ca nu poate. Ii dau si lui antibiotic de duminica dimineata.
Cam asta se intampla cu noi. Asteptam sa ne revenim...
Mamica fericita de Mara si de David

bebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)