Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -
Raspunsuri - Pagina 23
QiaoBing spune:
aristica iti dai seama ca primul lucru cand am ajuns inapoi la birou a fost sa scobesc pe net si mi s-a facut parul maciuca. si m-am intrebam cat de cu capul pot sa fiu de ma apuc sa dau aproape 300 ron pe un medicament inaite sa citesc despre el
abia astept sa il vad peste o saptamana sa il jumulesc putin. se pare ca asta e schema lor, sper insa sa mai aiba si alte variante.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
aristica spune:
stai calma...eu luam medicamente de milioane de la farm. tei si le duceam inapoi, cerand altceva. La primul fiv m-am dus de atatea ori, ca la un moment dat, mi-au dat alte medicamente si vreo 200 lei mi i-au returnat....cred ca radeau in lacrimi in spatele tejghelei
...aberatia asta ar fi trebuit sa spuna: le poti duce inapoi si poti lua altceva la schimb
...si-am scris si la inseminate, ca vine weekend-ul si bantui putin pe la toate topicurile
...iar simonia ma injura ca am uitat de ea, asa-i?
vezi floricica? si eu sunt offtopic
...dar ma duc la rochita...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
mikado spune:
buna fetele!
de azi sunt mutanta cu acte in regula 
- MUTATIA 677 C>T heterozigota
- MUTATIA -675 4G IN GENA PAI-I heterozigota
- MUTATIA -844G IN GENA PAI- I heterozigota
restul sunt bune(de parca ar mai conta...) ...inca nu au iesit cele pentru sindromul fosfolipidic , cine stie ce o mai fi si pe acolo
aristica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado buna fetele! ![]() de azi sunt mutanta cu acte in regula ![]() - MUTATIA 677 C>T heterozigota - MUTATIA -675 4G IN GENA PAI-I heterozigota - MUTATIA -844G IN GENA PAI- I heterozigota restul sunt bune(de parca ar mai conta...) ...inca nu au iesit cele pentru sindromul fosfolipidic , cine stie ce o mai fi si pe acolo da de ce bocesti? ca-s toate hetero. Ai sa faci clexane si-ai sa faci si copii. esti mutanta, dar nu esti o mutanta "serioasa", cu niste homozigote combinate cu niste leidenuri, deci: capul sus, weekend placut ![]() |
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
mikado spune:
aristica, multumesc pentru incurajari si weekend placut si tie
doar ce am aflat ...asta este, merg mai departe doar ca impreuna cu endometrul mic, varsta, care nu nici ea nu-mi este aliat.. este un pic mai greu ...
floaredemac spune:
QiaoBing, Aristica
Aristica, sa te auda DD cu ziua de miercuri!
Qiao, la reactii adverse si progesteronul se lauda cu asa ceva, eu am luat in sarcina si a fost ok, asa ca nu te mai stresa. Vorba lui Aristica, daca e nevoie schimbi medicamentul si gata, dar nu cred sa fie cazul.
Mikado, cine te puse sa faci atatea analize???
Glumesc, desigur! Incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor - macar stii cum stai, cu ce te lupti. Pune-le la semnatura, imprieteneste-te cu ele si apoi... da-le-n cap cu tratament! 
39+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
brotacel83 spune:
buna dragelor,
nu am avut timp sa citesc din urma dar cred ca a anuntat florcica ca am nascut.
S-a intamplat sambata spre duminica, dupa un travaliu ca la carte - asa a zis doctorul - la 22.30 mi s-a rupt apa acasa , am plecat spre spital la 23.10 mi-am facut internarea iar in 25 de minute au inceput si contractiile. am facut epidurala caci in seara aia nu imi facusem clexane si la 2.17 am nascut o grasana de 3,750 kg si 51 cm.
De marti suntem acasa si ne obisnuim cu noua viata atat noi parintii cat si ea.
Acum problema e lapticul pe care il asteptam in cantitatii nelimitate.
Va pup, ii doresc Floricici nastre usoara si bebe sanatos.
Curaj deci ca se poate si iata ca astazi imi vad visul cu ochii!!
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru
p@ulici spune:
Brotacel
poate ca s-a scris, dar eu nu am citit asa ca iti spun din suflet felicitari, sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Floricica ma gandesc ca si momentul tau se apropie cu viteza asa ca iti spun, recuperare rapida, nastere usoara, bebe sanatos si papacios.
O seara frumoasa (daca ma uit la ceas noapte buna
)
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
floaredemac spune:
Brotacel, P@ulici 
39+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
simonia spune:
aristica, poti fi sigura ca te injur ![]()
am sa te sun la noapte sa-ti bantui visele ![]()
celelalte fete
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit