Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

floricico, bine te-ai reintors.
fetita ta creste cuminte da te tine in suspans

aristico, eu am 2 cockeri, tata si fiu. ala micu face 3 ani peste 3 zile si e un ametit si jumatate. ala mare are 7 ani jumate si e mandru "tata de albine" - 19 pui in 2 ture (din prima tura e asta micu de e la noi) si acum e la jumate de drum gestanta femela, pentru a treia oara.
sunt pansamentul pentru sufletele noastre! nu cred ca treceam peste nefericitele evenimente intreaga la minte de nu erau animalutele

Floare, ma bag la citit despre noul capitol. revin. de nu il fac in urmatoarea jumatate de ora, il fac mai pe noapte, cand ma intorc de la plimbarea cu cainii si de la galeria de la meciul de fotbal al sotului (joi e zi sfanta pt el, joaca cu baietii- ocazie buna pt o bere rece)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Alla
Fa-l cand poti tu, eu sunt pe aici si daca apare vreo problema o rezolvam noi!
Am avut si eu un "cocker" cu ghilimele fiindca atunci cand a crescut s-a dovedit metis, am banuit de la inceput dar era asa de dulce incat m-am indragostit de el si nu am mai comentat nimic, l-am cumparat drept cocker. Mi-e dor si acum de el, mi l-a luat ex-ul cand ne-am despartit. De ex nu mi-e dor
total, !

38+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineataaaaaa, poftiti la cafelute, cappucino si un pahar de laptic

floaricicademacdaca incep sa-mi laud puiul i-mi trebuie cateva pagini, pot sa va spun ca facem reclama la o bautura energizanta care incepe cu R..bul, cu noi este mai greu suntem obositi, cand ne prinde ne face praf, este ca un buretel, absoarbe orice informatie si cand iti este lumea mai draga ti-le spune, de stai stramb si gandesti drept si te intrebi de unde stie?
Vad ca mai ai putin pana la marea intalnire cu domnisoara, sa vezi peste doi ani cum incepe sa faca: Nu se asorteaza caciulita cu hainuta si pantofi cu pantaloni.

O zi buna fetelor

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

denisa ma bucur tare mult pt tine si puiutul tau

floaredemac mai ai putin si iti tii fetita in brate. Doamne ajuta sa decurga totul bine

ruxandra Tomita al tau ce mai spune si el?

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

apropo denisa ffff buna cafeluta ta, chiar imi era tare dor de ea

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

inna08 alea sunt analizele. bafta multa !
floricica mai e putin! Doamne-ajuta!
fetele

23+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Maria, Flyhigher multumesc!

Denisa, abia astept sa ajungem si noi la faza cu asortatul... Deja i-am cumparat vreo 6 sarafane superbe, unul de nou iar restul de la SH - noi nu am gasit asa de frumoase (poate ar trebui sa imi fie rusine ca am luat de la SH dar nu mi-e).
Ma bucur mult ca o aveti langa voi sa va incante zi de zi, sa o iubiti si sa va iubeasca si ea tot la fel de mult!

39+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

floricio abia astept marea veste ! si, putin asa, te invidiez pt sarafanele si fundite dar lasa ca te ajung eu din urma !

gata, am decis. am fost azi cu sotul la manuta la dr A si ne-am hotarat sa facem o IA luna viitoare. o sa cam pice in preajma zilei de nastere a sotului asa ca poate ii fac un cadou. Am primit schema de tratament si m-am si oprit ca haplea in farmacie sa le cumpar - femara si menopur. am citit abia acum prospectul la femara pe net si mi-a cam picat plomba - rar la reactii adverse e trecut riscul de tromboze. O sa vb cu dr cand ma mai duc sapt viitoare cu rez la analize daca e Ok femara asta pt trombofilia mea. cu toate ca nu cred ca nu a facut legatura, ca doar vorbiram si de mutatii si de tratamentul pe care il iau acum de la dr U.
Ufff. incep parca sa am ceva emotii, dar nu mai am rabdare sa tot stau pe margine fara sa am si eu o burtica la purtator.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

QiaoBing iti tin pumnii! Doamne ajuta sa faci sotului un cadou frumos!

23+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Doamna Qiao da un ochi aici: http://www.femara.com/index.jsp?usertrack.filter_applied=true&NovaId=4029462008848367415

...mie Albuletu' mi-a prescris Nospa, desi scria clar ca-s alergica la el
Floricica miercuri sunt cu flori virtuale in brate, pentru tine si pentru balerina
alla luni am sa ma minunez de frumuseatea noului capitol

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput