Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

salutare gagici
Vad ca totul e bine si frumos in cartier, ati fost cuminti cat am lipsit, felicitari lui brotacel, fly ma bucur ca bebelina e perfecta, floricico mai ai putin si-ti vezi si tu printesa, restul fetelor va pup dulce si sa auzim numai de bine.
eu m-am intors aseara de la spital, am stat 5 zile timp in care m-am odihnit ca la carte, dormit si mancat, nu mi-au mai bagat perfuzii pt ca statul in pat s-a simtit imediat si uterul contractat pe fat s-a relaxat si au considerat ca nu e cazul de medicatie suplimentara. Morfologia a iesit bine, chiar daca am 19s a facut-o, desi eu stiam ca pe la 22s se face dar se pare ca nu eram suficient informata.
Tensiunea la fel s-a prezentat bine, cel mai mult a fost 12 cu 6 si asta cand ma agitam de la umblat pe acolo pt verificari, ca am fost si la cardiolog, dar cand stau efectiv in pat si sunt linistita tensiunea este 10 sau 11 cu 6. Qiao, luni ma duc sa iau un hollter din acela pt 24 de ore si vedem ce iese dupa monitorizare. In rest am vazut cazuri si cazuri in spital.....m-am speriat de unele chiar. stau fetele cate o luna in spital cu probleme...
floricico Doamne ajuta si mult curaj.
va pup pe toate cu mult drag

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 18+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

si la toate fetele !

brotacel 83 felicitari si recuperare rapida; Ai fost o norocoasa ca ai scapat repede;

aristica, scapa repede de ciuperci ca vine acum luna de miere si ... cine stie ? in mai, iunie se fac copii frumosi !

balanta_tm, mada81lina, unde sunteti ? nu v-am mai vazut ... "coaceti" ceva ...

alla76 salutari !

floaredemac abia astept sa vad un final fericit, hai ca mai e putin ...

p@ulici ce mai faci ?

simonia, ai mai aflat ceva ? cum esti ?

flyhigher77, ce tratament faci acum pentru mutatii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

buna fetele! va pupacesc pe toate

floricica doctorasul mi-a dat listoiul asta de analize bine ca macar am descoperit, acum ma acomodez cu noii locatari , astept restul analizelor si ma postez la Uscatescu

esti pe ultima suta de metri

pe listuta nu am si homocisteina, am citit pe aici ca ar trebui facuta si asta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

'neata
am aparut!
recuperez ultimele 2 pagini si deschid capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

brotacel83, inainte sa inchidem capitolul te felicit pentru minunea ta.
SA VINA LAPTICUL
Gliana, ma bucur pt vestile bune
viotimis, scuze ca abia acum am vazut PM. am raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

fetelor, va invit la cap56 sa fie cu noroc!

Mergi la inceput