Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

buna burtici si aspirante

am si eu o intrebare legata de mutatiile factorului V (Leiden), am primit rezultatul 2.98 ( interval de referinta 2.61-3.32) sa inteleg ca este ok, nu scrie ca ar fi negativ ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pai depinde unde ai facut aceasta analiza, ce sistem de evaluare au ei. Eu de ex. l-am facut la synevo, unde iti spune clar cum e: negativ sau pozitiv , in caz ca e pozitiv iti precizeaza daca e heterozigot sau homozigot.
S-ar putea sa fie vorba de APCR, si in cazul asta e foarte clar: esti in intervalul bun deci nu exista suspiciunea de FVL.

38+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

multumesc floaredemac la Medlife am facut analiza sper sa iasa bine si mutatiile, oricum m-am apucat de citit sa ma dumiresc ce si cum

eiii, mai ai un pic si iti vezi minunea! nasteere usora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Iti tin pumnii, Mikado!
Multumesc pentru urari!

Fetelor, pe unde va distrati toate de nu mai dati niciun semn?
Eu am stat cumintica weekend-ul asta, ca nu vroiam sa il deranjez pe dr duminica La noi nu e niciun semn, insa parca burtica mi s-a mai lasat un pic, dar poate e numai autosugestie.
Ce-o fi facand Brotacelul nostru, oare naste?

38+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mi-a raspuns dna. uscatescu, e posibil ca doza de clexane sa fi fost insuficienta si de aceea s-a oprit. despre a doua parte a intrebarii nimic.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

am o nedumerire ... cine ma poate lamuri ?

Factor antinuclear (FAN) = anticorpi antinucleari ???

la toate fetele !

Mergi la inceput

floaredemac, brotacel nastere usoara si fara probleme !

Va asteptam cu vesti bune ca sa ne mai ridicati moralul si noua, mutantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:

Factor antinuclear (FAN) = anticorpi antinucleari ???

DA

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

multumesc mada81lina ! !
vreau sa merg maine sa fac analizele si nu eram prea sigura de FAN.

ce mai faci ?
nu te-am vazut demult pe aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

mi-a raspuns dna. uscatescu, e posibil ca doza de clexane sa fi fost insuficienta si de aceea s-a oprit. despre a doua parte a intrebarii nimic.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

pai daca uscateasca nu stie daca doza de clexane a fost suficienta sau nu, cine sa stie?????!!!!
cred ca da dovada de lipsa de implicare cu raspunsul asta...daca merge pe presupuneri...

Mergi la inceput