Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -
Raspunsuri - Pagina 13
QiaoBing spune:
alla76 in marea mea brambureala de neuroni ramasi in viata, IAD am crezut ca e IA dubla. cand am vazut ca ma intrebi de soldatei am scotocit si m-am iluminat. deci, nu IAD, ci IA dubla ca sa crestem sansele. soldateii sunt ok. mai sunt cu cate un picior in ghips sau gatul stramb, dar per total stam destul de bine.
aristica si eu m-am chinuit sa ma lamuresc cum e cu Vit E si tot in ceata sunt. dr U ne-a dat si mie si sotului cate 1/zi toata luna, la altele am vazut ca da doar 10 zile/luna. dupa ce am stat cu orele prin farmacii citind cutiile am gasit la walmark parca omega3 fara vit e. acum am cumparat omega369 pt ca am citit eu undeva (nu mai stiu unde
) ca omega 3 singura nu e mare scofala.
floricica ![]()
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
brotacel83 spune:
vin si eu cu vesti de ieri de la ultimul contol.
bebelina are 3,5 kg, avem 38 de sapt si 2 zile varsta medie si dr a zis ca avem capul mic, burta mare si picioarele lungi, adica seamana cu mami cand e gravida:)
mi-a facut si control si mi-a dat vestea ca suntem f aproape de nastere caci daca insista putin intrau vreo 2 degete pe acolo. acum astept a pierd dopul,eventual sa se rupa apa si sa plecam spre spital. de azi noapte ma doare tare spatele cica alt semn.
Grea asteptarea asta mai ales ca dr a preconizat ca putem sa ne vedem in wekeend dupa ce a simtit el acolo pe interior:)
emotii, un pic de teama de necunoscut insa cu gandul la cel mai frumos moment din viata mea care va fi prima imbratisare a bebelanei.
Nu-mi vine sa cred ca sunt asa aproape, la capatul unui drum greu cu multe emotii si probleme care se pare ca se termina cu happy end.
va pup!
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru
floaredemac spune:
Brotacel, scoatem majoreteleeeeeee

Bag de seama ca toata lumea mi-o ia inainte cu nascutul, deja ai fi a treia graviduta care avea DPN ca al meu si a nascut inaintea mea. Nu-i nimic, sunt invatata de la baiat, care nici la 41,5 s nu vroia sa iasa!!!
Iti tin pumnii sa fie o nastere usurica si bebelina sa apara pe lumea asta voioasa si mancacioasa!
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
p@ulici spune:
Brotacel nastere usoara, ma bucur ca ati ajuns cu bine la termen. Recuperare rapida, mult laptic, bebelina sanatoasa, papacioasa ...
Vine cel mai frumos moment ... felicitari
O zi frumoasa tuturor
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
aristica spune:
brotacel felicitari pentru apropierea minunatului eveniment!
Qiao am notat cea de-a treia parere![]()
floricica dap, exact! vreau sa beau dublu pe 13. Nunta-i pe 14 mai. Adica fix la o luna si-o zi de la nasterea balerinei
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
QiaoBing spune:
aristica hai ca mi-a revenit neuronul si mi-am amintit unde am citit de omega3 si 6
www.clinica-promed.ro/299_Noutati/Regimul-Alimentar-al-Gravidei-–-Corec#539;ii-Ortomoleculare-.html
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
Ruxandrada spune:
Brotacel, tinem pumnii! Sa ai nastere usoara si un bebe sanatos si necolicios!

Floricica, asteptam, carevasazica!

Aristica, inseamna ca asta e anul tau! Deci... bucuriile se vor tine lant!

Pup toate mutantele!
Gliana spune:
Brotacel, Doamneeeeee ajutaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
sa aduci pe lume bebe frumos si sanatos 
Floricic, am fost azi la dr si aveam 12 cu 6 , deci cand sunt agitata creste la 14 cu 8...acuma o sa vada medicii ce hotarare vor lua pt mine. La viata mea daca mi-am luat de 8 ori tensiunea si de obicei era 12 cu 6 dar mai creste se pare in unele momente, nu stiu exact de la ce, ori de la efort, ori de la mancare. De principiu nu am luat in calcul sa fac investigatii prea mari pt ca m-am simit un om sanatos si daca nu m-a durut nimic...nici nu am dat importanta.
Va pup si ma bucur asa tare cand aud vesti bune si mamici noi 

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 18+
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
alla76 spune:
Brotacel, nastere usoara! pupici bebelinei si refacere grabnica tie.
te asteptam cu impresii dintre scutece si laptic
QB, am papat si eu O369, da sincer nu mai imi aduc aminte de la ce producator
Gliana, i-ati un tensiometru, sunt multe oferte prin magazine, si monitorizeaza tensiunea aia, ca nu-i de joaca.
Eu am fost la endocrinolog, analizele toate bune si frumoase...pacientul mort. Dati-va si voi cu parerea: simptomatologie de hipotiroidie, contrazisa de pulsul mereu mare (peste suta in repaus) si de analizele in limite. ce imi scapa??
floaredemac spune:
Neatza, fetelor!
Brotacel
, m-am gandit ieri toata ziua la tine si pe seara parca incepuse sa ma doara si pe mine spatele, asa... brusc! A fost doar autosugestie, ca mi-a trecut imediat ce am realizat ca e din cauza ca mi-e gandul la voi. Tinem pumnii in continuare!!!
Ruxandra
, asteptam sa treaca timpul, sa vina ziua de miercuri si sa vedem ce zice medicul. Sper sa fie cumintica bebelina si sa stea acolo voioasa pana zice medicul ca am ajuns la termen. El prin "termen" intelege 40 de saptamani, eu intelegeam tot ce vine dupa saptamana 37. De!....
Pupam baietelul cu colici, lasa ca trec ele!
Gliana, nu e chiar buna tensiunea aia, trebuie sa o monitorizezi mereu si sa ai grija si la urina, sa faci des analiza care releva prezenta proteinelor in ea, iar daca apar alte semne (te umfli, ai vazul incetosat, dureri de cap puternice) fuga la dr. Sarea ar trebui redusa, intr-adevar.
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html