Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -
Raspunsuri - Pagina 12
floaredemac spune:
Gata, fetelor, sunt aici! Cu bebita tot in burtica, bine mersi, cu 3500 g (+ / -), maricica si voioasa, Doamne-ajuta!
Mi-a recoltat si pt examen bacteriologic, colul s-a prezentat bine si el, iar placenta zice ca e gradul I-II, dar eu cred ca e II-III, la varsta asta a sarcinii. Oricum, se prezinta bine.
Aristica, QiaoBing, voi stiti ceva si mie nu imi spuneti??? Ati pus ceva la cale cu medicul meu??? Ca tot asa a zis si el, sa mai stam 2 in 1, ca stam bine. Vrea sa ma apropii cat mai mult de 40 de saptamani, asa ca miercurea viitoare mai bagam un control, si poate pe lunea cealalta ma interneaza in vederea operatiei.
Gliana
, mie mi se cam umflau degetele dimineata si inainte de sarcina, la fel si cand era mai cald. Sarat am mancat mereu, din pacate. Cum stai cu tensiunea?
Aristica, vad ca ai dileme cu omega 3. Mie parca mi-au zis fetele de pe aici ca aia din in nu e asa de indicata ca aia din peste. Eu am luat din peste, fara vitamina E. Am zis ca am destula in Femibion. Dar poate inainte de sarcina e buna cu vitamina E. Eu din cauza asta nu am vrut sa aiba vitamina E: "La pacientii predispusi la tromboza (inclusiv pacientii care primesc tratament cu estrogeni, de exemplu femei care utilizeaza contraceptive orale) a fost raportata cresterea riscului aparitiei acesteia, in cazul administrarii vitaminei E."(http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/vitamina-e-capsule-gelatinoase_12079)
Daca decizi sa iei fara adaos de vit. E, tb sa studiezi cu maaare atentie cutia, fiindca de multe ori e scris undeva micut, de nici nu bagi de seama. Eu asa am luat tzeapa cu ditamai cutia de Omega 3, am donat-o si eu socrelei pe urma.
Mai exista o forma de omega 3 considerata medicament, nu supliment alimentar. Imi scapa acum numele, oricum este foarte scump. Cineva de aici a luat (ea sau sotul, dar nu mai stiu cine era
), dar farmacistele stiu despre ce este vorba daca intrebi.
Ruxandra
stam cumintele pana peste 2 saptamani aproape, nu avem incotro. Of, ce invidioasa sunt cand aud de clinicile astea particulare....ca pe mine nu ma primesc!
Si la bani tot acolo o sa ajung, de! Pana ii dau medicului meu, anestezistului si medicului "mana a doua", plus neonatolog, asistente, infirmiere, etc.... acolo sunt.
Edit: na, ca am fost cenzurata! Eu pe DC nu am gasit explicatii medicale despre vitamina E, doar parerile forumistilor. Oricum, citasem ceva de pe acest topic este si pe site-ul Desprecopii si mi s-a parut firesc sa mentionez sursa.
Edit 2: maaama... ce agresiva e cenzura asta. Daca zic doar sfatul medicului e bine?! Ce o fi avand a face DC cu un site care se ocupa cu probleme strict medicale?
37+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
tannoo25 spune:
floaredemac, unde vei naste?
nu inteleg de ce spui ca nu te primesc clinicile private...
floaredemac spune:
Nu am intrebat decat la o clinica, din orasul cel mai apropiat de mine (50 de km). Acolo au o politica foarte stricta cu privire la cazurile mai deosebite. Nu te primesc nici macar daca ai placenta praevia.... daramite daca esti pe anticoagulante!
In cazul in care totusi te accepta, semnezi si tu si medicul niste hartii prin care esti de acord ca in cazul unei situatii de urgenta, complicatie, etc, sa fii dusa la un centru medical de stat. Deci, daca patesc si eu ca Ruxandra - hemoragie -, ma duc la spitalul de stat, cu copil cu tot. Ceea ce nu ar fi chiar placut....plus ca ramai si cu banii luati.
37+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
kitty20_l spune:
Multumesc, alla76, pentru raspuns.
Inca o nelamurire: daca incep tratament cu Aspenter inainte de sarcina, va trebui sa-l iau toata viata? Mi se pare normal sa-l iei inca o perioada dupa sarcina, pana isi revine organismul, dar toata viata cum am mai citit in unele locuri mi se pare prea mult......
alla76 spune:
QiaoBing, de ce IAD? cum sta al tau cu soldateii?
mamutz, bravo~! feciorului ca e cuminte
pupam bebita maricica si voioasa
simonia
daca te putem ajuta cu ceva, suntem aici.
cred ca un tratament profilactil tot trebuie mentinut.
de ex,la mine pe rezultatul de la PAI scrie la recomandari "aspenter a la long"
ileanasi spune:
Simonia, cand am fost la dr. U am intrebat si de tratamentul pe viata, in afara sarcinii, si mi-a spus Aspenter 1 la 2 zile si Detralex. Poate te ajuta info.
Floricica, eu atunci de ce iau vit. E in preconceptie (asa mi-a dat d-na dr. U), daca nu e buna la mutante? Poate stii tu.
Eu cred ca nici luna asta n-am reusti, si in plus cred ca am facut si o mica anexita :)). Am inceput cu tratament naturist pana stiu sigur ca nu e bebe in burtica, dupa aia ma duc la dr. Offf, taman acum. N-am avut niciodata probleme de genul asta.
Va pup si va doresc numai bine. Sa stea bebeii cuminti in burtici, si la celelalte sa vina cat mai repede
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; 1 Aspenter la 2 zile + acid folic
Gliana spune:
Floricic, tensiunea nu e prea stralucita, 14 cu 8 ultima data, azi o sa mi-o verific dupa amiaza la dr de familia ca ma duc la el dupa reteta pt clexane, dar in familie parintii, bunicii au avut tensiune mereu. O sa-mi verific tensiunea in spital 24 de ore mereu, cateva zile sa vedem si cand ma trezesc cat am, ca niciodata nu mi-am luat-o in conditiile in care am fost ff linistita , dar de principiu mereu a fost peste 12 cu 8 sau mai mult.
pupic fetele

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 18+
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
floaredemac spune:
Alla 
Ileanasi
, in preconceptie probabil ca e buna, stiu ca are multe calitati. Nu stiu daca mai este in regula si atunci cand esti deja insarcinata. Asa cum i-am spus si lui Alla.
La prima sarcina, cand mi-a aparut sangerarea, medicul ginecolog mi-a recomandat vit. E si duphaston, pana dispare sangerarea. A fost totul in regula pana la sfarsit. La a doua sarcina tot la fel mi-a recomandat, dar....
Mie d-na Uscatescu nu mi-a recomandat deloc. Am vazut ca altora le mai recomanda, probabil este si in functie de analize. Dar eu eram deja gravi cand am fost la dansa. Oricum in sarcina nu e recomandata, ca am stat mult pe ganduri cand am luat, dar am zis ca stie medicul ginecolog ce face.
Brotacel, ne fierbi, nu mai zici nimic, nimic???? Sper ca nu uiti sa dai un sms daca apare bebita, da?

38+ DPN 15 aprilie 2011 
aristica spune:
mama floareooo da ma aburisi bine, nu gluma: cica uite link-ul, nu e link-ul....da-i cenzura! Asta-i DC-ul lui Boc. Parol!![]()
![]()
...o fi CNAul cu ochii pe omega fara vietuitoare pe cutie? o fi, mama lui!
Am primit o explicatie de la adrianaady, una de la tine...dar din vaca-s bou, ca eu tot nu stiu ce-am sa-mi iau
...tre' sa treaca nunta si starea de euforie in care ma aflu. Clar.
Si ce stiu eu de fata? Se naste pe 13 aprilie...bineeee, ai sa vezi!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
floaredemac spune:
Gliana, asa o aveai de mare si inainte de sarcina? Medicul stie? Ce parere are? Iti tin pumnii la spital!
Aristica, e bine pe 13, ramane asa!
Luni poate ma interneaza, pe 11, si miercuri poate nasc. Tu vrei sa bei dublu, m-am prins! Atunci e ziua ta? ![]()
Si pe mine m-a mirat cenzura aia, ca doar am mai pus link-uri si nu s-a bosumflat nimeni, o fi ceva mai special de data asta....
Am uitat cand e nunta, mai spune-mi ca-s gravida si batrana.
Oricum, sa fiti sanatosi si sa aveti o casnicie luuuungaa....cu copilasi si nepotei in jurul vostru! 
38+ DPN 15 aprilie 2011