Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -
Raspunsuri - Pagina 15
floaredemac spune:
Neatza, fetelor!
Brotacel a nascut sambata noaptea o fetita minunata care are 3750 g (!!!!) si 51 cm, dupa un travaliu de 5 ore, natural. Amandoua sunt bine si voioase!
Doamne-ajuta sa fie cat mai multe mamici fericite pe aici!
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
floaredemac spune:
Simonia, tu ai fost sub urmarirea hematologica a d-nei dr Uscatescu? Nu mai retin, te rog sa ma scuzi.![]()
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
QiaoBing spune:
alla76 la ce endocrinolog ai fost ? pe mine dupa ce m-au speriat bine 2 dr cu nodulul pe tiroida m-am dus la dr Coculescu (il consider the best) - il gasesti ori la Parhon, ori in privat la Medsana Primaverii. eu am fost la Medsana. mi-am facut programare din decembrie abia in martie. poate ai bafta si prinzi mai repede totusi.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
Gliana intr-adevar, ai mare grija cu tensiunea ca nu e de joaca. dr ar putea sa ti-o monitorizeze 24 de ore cu un holter. e un aparat pt monitorizarea ambulatorie a tensiunii. ti-l pune pe brat si poti sa pleci acasa, iar el inregistreaza tensiunea la intervale regulate. cand te intorci la dr descarca datele si vede cum stai.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
brotacel
Felicitari mamico
!!! Felicitari si taticului ! Refacere grabnica, sa ai laptic pt bebic, sa fie mancacios si voios.
vali79 spune:
Salutare, fetelor!
Am avut probleme cu al meu calculator cateva zile bune, dar azi am recuperat ce s-a mai scris…
Ma bucur pentru Brotacel si minunea ei! Sa le traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa!!!

Am fost la Bucuresti miercurea trecuta la 4 D la dr. Albu, care, intr-ul final(cand a inceput in sfarsit sa vorbeasca ) a spus ca nu sunt probleme, e bine, insa ar fi trebuit musai sa fac DT si TT, chiar daca nici astea nu sunt foarte relevante. I-am explicat ca am incercat sa le fac la Sante, dar mi-au returnat banutii, deoarece pe sarcina gemelara ‘nu se lucreaza’. Amniocenteza nu mi-a recomandat-o, ci doar a amintit-o ca fiind cea mai sigura metoda de diagnosticare pe sarcina. M-am intors la dr. U. la Fundeni care mi-a marit doza de Clexane, alternativ acum fac 0.4 cu 0.6, deoarece unul din bebe cantareste 501 gr, iar celalat 598 gr., in rest multumita si ea de eco, placenta este cu grad 0, indicii de pe arterele uterine foarte buni ca valori.
Floaredemac, te asteptam cu vesti bune in curand…
Sa ne auzim numai cu vesti bune!
+23
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 1/zi. Doamne ajuta-ne!
antoemma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floaredemac Brotacel a nascut sambata noaptea o fetita minunata care are 3750 g (!!!!) si 51 cm, dupa un travaliu de 5 ore, natural. Amandoua sunt bine si voioase! |
Sa-i traiasca fetita si sa-i bucure pe parinti toata viata! Multa sanatate si refacere rapida mamicii!!!
Mami de
2004 si
2010
floaredemac spune:
Vali
, ma bucur tare mult ca sunt bine gemenasii! Placenta de grad 0 e mare lucru la varsta asta a sarcinii, mai ales cu 2... va tineti bine!
Ai fost la dr Albu Dinu? Eu am "invatat" ca daca nu vorbeste e de bine
Desi aveam un milion de intrebari cand aveam problema aceea la bebelina, mi le pastram pt final fiindca vedeam ca e f concentrat si ma gandeam ca e in detrimentul meu sa il intrerup. La sfarsit zice ce are de zis, daca e cazul. Acum daca as merge din nou m-as bucura daca nu ar zice nimic ![]()
38+ DPN 15 aprilie 2011 
viotimis spune:
pentru fetele "mutante" ...
A folosit cineva tratamente naturiste (in afara perioadei de sarcina), de genul Dong Quai (Angelica chineza = Angelica sinesis numita si Dong Quai este una din cele mai importante plante pentru femei, care ajuta la detoxifierea sangelului, ajuta la cresterea circulatiei sanguine in zona pelviana. Se foloseste ca tinctura sau capsule)?
http://shop.daciaplant.ro/products/view/185-dong-quai
http://www.mamanatura.ro/product_info.php?products_id=10005399&view=&osCsid=8b9vj2d50v6f00c5lc96n09666
Oare au ceva efect ?
viotimis spune:
Brotacel83 Felicitari !!!!! 

balanta_tm, mada81lina, aristica, floaredemac, alla 76, p@ulici ...
fetelor ce aveti mutatii ... HELP !
Am facut analizele pentru mutatii si mi-au iesit urmatoarele:
- Factor XIII Val34Leu - heterozigot (risc trombotic);
- PAI 1: 4G/5G - heterozigot(risc trombotic);
- MTHFR C677T - heterozigot.
facute toate odata, la Blue Life - Cluj
si
- PT + INR
- APTT
- antitrombina III
- proteina C
- proteina S
- fibrinogen
- anticoagulant lupic
- anticorpi anticardiolipinici IgG, IgM
- anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
- factor antinuclear (FAN)
- imunoglobulina G adica Ig G
- factor rheumatoid.
TOATE in limite normale; sunt facute toate odata la Bioclinica.
Nu mai stiu ce sa cred !
ce inseamna asta ?