Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 BLUE FLOWER Marei ii voi da LP pana la 3 ani (asa a baut si frate-su). Motivele sunt cele enumerate de tine + altele ce tin de ideea cum ca LV nu-i chiar recomandat. R, mamica lui L si a M I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Subscriu!
de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
cat lapte praf dati voi si cand? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Oricat si oricand vrea. Poate sa vrea numa o "gustare" de 100 ml (90ml apa +3 masuri de LP). Sau o masa de...la noi sunt de maxim 200 ml (180ml apa+6 masuri de LP), si astea maxime sunt rare. Cel mai des papa 4 masuri (140ml lapte reconstituit). La 3-4 luni manca si portii de 210, dar numai atunci

de
Yannis
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita
cat lapte praf dati voi si cand? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Iris are 4 mese de lapte clare: 2 noaptea, una seara si una dimi cand bea intre 150-180ml, rar trece de 200ml, si trei(cateodata 2) completari la mesele de solide, la care bea intre 90-160ml.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex
la ce tot visezi? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
ps daaaaaaaaa iau acid folic
ps1 inca sa nu ma treceti in listut pana la echo.......bine????????????
ps2 cate capitole imi dedicati????????

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta!

micki_mica spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Multumim si noi.. ![]() ![]() Bea lapte, ca nu mananca mancare solida.... ![]() ..de-aia bea atat...papa putzin solid.Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Asa mica si asa papcioasa de lapte

Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/58-set-soare-cercei-si-medalion-verde.html" target="_blank">NOUTATE: Prima oferta de Paste
Magazinul meu
plateea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ps2 cate capitole imi dedicati???????? ![]() Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |
pana apare alta graviduta...

Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui plateea
pana apare alta graviduta... ![]() ![]() Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta!

Beatrice1982 spune:
seara buna!
ieri nu mi-a mers netul...........
si tyare nasol a fost.......
sondaj:
1- ii spal hainele separat, si nu am de gand sa le spal cu ale noastre degraba.....
2-eu ii schimb si acum paMPERSUL MACAR ODATA/NOPATE CA E PREA PLIN SI IL INCOMODEAZA..........totusi in 12 ore de somn se umple, dat fiind faptul ca papa 200 ml lapte vaca atunci cand se culca la 21, la 1.30 iar baga 200 ml lapte praf, si pe la 5-6 iar baga 250 ml lapte praf.............
deci e de inteles...............
in legatura cu lptele praf si cel de vaca........pana la una an si doua luni a papat praf exclusiv, apoi a fatat vaca, precum bine stiti, si am zis ca noaptea o sa ii dau in continuare lapte praf, dar deja sa ii dau si ziua............ar fi foste prea mult, manca prea mult.............manca in jur de 850 de ml lapte praf/zi.........
asa ca daca nu era vaca din grajdul meu sigur nu ii daDEAM, ca nu stiu in ce conditii se mulge.....se depaziteaza si asa mai departe..........si dat fiind faptul ca e vaccinata are cartea la zi, nu mi-e frica sa ii dau, ca ai stiu ca si manca bio...................
so..........
faptul ca papa 450-500 ml LP, e ok pentru organismul lui, ca atat ii trebuie minimul de LP sa sii ia vitaminele, in rest inlocuim masa de seara/pranz cu LV............ii place...........rau nu are ce sa ii faca
si LP asta cu tot aluminimumul lor nu stiu care e treaba............ma rog ca si LV in ala e ambalat............
nu stiu
nu ma bag dar eu cred ca bine ce fac pt el..............
asa cred eu

4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!
micki_mica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |
Sper sa o scap pe Bea, de chinul asta
... sau curand...pana ne-o da ea alta poza cu codite 
Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/58-set-soare-cercei-si-medalion-verde.html" target="_blank">NOUTATE: Prima oferta de Paste
Magazinul meu
Beatrice1982 spune:
pe mine cred ca ma doare o masea, de sub dintii astia de la magazin, cum zice sotul
nu stiu ce sa ma fac cu el...........

ooooooofffffffffff
deja de cand am fc testul ma doare................
sorina hold on mami!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta sa treeti cat mai repede peste asta...........
pup pe iris si tre sa pui o poza in album cu okii ei frumosi asa............sa am la ce ma uita sa iasa fetita cu oki albastri...............

da?????????????
reactii la familion cand am zis ca suint gravi ........nu este emoticon.,..sa le cada okii in gura si gura in jos, un metru.............

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????????????
gravida?????????????????????????????????????????????
da...
pai cum????????????????????????????????????????
asa...
na, lasa ca macar or creste impreuna..........
mhm...
si cand nasti????????????????????
nu stiu...
pai cum nu?????????????????????????????????
asa...
cam atat..............
cel mai sila mi-a fost sa ii zic lui sora mea................
de atunci ma cam treateaza de la 11 metri..adik raceala asa...........
4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!

...a inimii mele...