Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

pe mine cred ca ma doare o masea, de sub dintii astia de la magazin, cum zice sotul
nu stiu ce sa ma fac cu el...........

ooooooofffffffffff
deja de cand am fc testul ma doare................

sorina hold on mami!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta sa treeti cat mai repede peste asta...........
pup pe iris si tre sa pui o poza in album cu okii ei frumosi asa............sa am la ce ma uita sa iasa fetita cu oki albastri...............
da?????????????

reactii la familion cand am zis ca suint gravi ........nu este emoticon.,..sa le cada okii in gura si gura in jos, un metru.............

Sorry de durerea de masele..off...poate trece repede....
Sarumana de urari. I'll hold on..
Pus poza...e buna asta, sau schimb?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

micki........si tu??????????
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alicredo ce faci???????????????

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Sper sa o scap pe Bea, de chinul asta ... sau curand...pana ne-o da ea alta poza cu codite

Go, Miki, Go, Go!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

pe mine cred ca ma doare o masea, de sub dintii astia de la magazin, cum zice sotul
nu stiu ce sa ma fac cu el...........

ooooooofffffffffff
deja de cand am fc testul ma doare................

sorina hold on mami!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta sa treeti cat mai repede peste asta...........
pup pe iris si tre sa pui o poza in album cu okii ei frumosi asa............sa am la ce ma uita sa iasa fetita cu oki albastri...............
da?????????????

reactii la familion cand am zis ca suint gravi ........nu este emoticon.,..sa le cada okii in gura si gura in jos, un metru.............

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????????????
gravida?????????????????????????????????????????????

da...

pai cum????????????????????????????????????????

asa...

na, lasa ca macar or creste impreuna..........

mhm...

si cand nasti????????????????????

nu stiu...

pai cum nu?????????????????????????????????

asa...

cam atat..............

cel mai sila mi-a fost sa ii zic lui sora mea................

de atunci ma cam treateaza de la 11 metri..adik raceala asa...........

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

O sa fie bine! O sa vezi!

Mami a lui Cristi

www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/58-set-soare-cercei-si-medalion-verde.html" target="_blank">NOUTATE: Prima oferta de Paste

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Sper sa o scap pe Bea, de chinul asta ... sau curand...pana ne-o da ea alta poza cu codite

Go, Miki, Go, Go!

Nu stigati prea tare ca-mi fuge sotul. Cica nu vrea sagetator, ca ii ajung 2 in casa. Si Kiti trebuia sa iasa capricorn, dar...s-a grabit si a iesit sagetator.
Il citez "sunt atatea zodii! de ce musai sagetator?"
Asa ca mai astept un pic. Sa treaca perioada cu sanse de capricorn-sagetator. Si mai vorbim.
Daca ar fi dupa mine, duc inca un sagetator.

Mami a lui Cristi

www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/58-set-soare-cercei-si-medalion-verde.html" target="_blank">NOUTATE: Prima oferta de Paste

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

atunci in soapta...

Haide Micki! Hai cu 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ce frumoasa eeeeeee...............dap e buna sorina...........

nopate buna!

eu ma retrag.........

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

mi-a dat o amica o oferta de la cora pt gravidute si mamici cu bb de max 3 luni.

dau si eu linkul aici, ca poate e de folos cuiva.

Mami a lui Cristi

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

BLUE FLOWER Marei ii voi da LP pana la 3 ani (asa a baut si frate-su). Motivele sunt cele enumerate de tine + altele ce tin de ideea cum ca LV nu-i chiar recomandat.

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

cat lapte praf dati voi si cand?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Oricat si oricand vrea. Poate sa vrea numa o "gustare" de 100 ml (90ml apa +3 masuri de LP). Sau o masa de...la noi sunt de maxim 200 ml (180ml apa+6 masuri de LP), si astea maxime sunt rare. Cel mai des papa 4 masuri (140ml lapte reconstituit). La 3-4 luni manca si portii de 210, dar numai atunci

de Yannis

mersi, alexutza si sorina de raspuns... ma bate un gand sa-i da LP avand in vedere si ce spunea rebiana ca n-ar fi foarte bun laptele de vaca. Doar ca luam zilnic cantitati industriale de lapte (kefir, beb, eu ulcer) vreo 3 l de obicei.
Interesting, azi nu a tras foarte tare de mine, parca parca intelegea ca mama nu mai are tzatza (Doamne feri nu in sensul ala). I-am dat doar la somn (care va fi o problema).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Micki_mica mereu ma tin sa-ti zic.. imi place tot ce lucrezi. Mereu ma uit la semnatura sa vad ce noutati mai ai. Sunt atat de migaloase ... imi dau seama cu cata atentie si rabdare la faci.

Mamica fericita de Mara si de David

Da, da, asa e.Face niste lucruri superbe.Talent nu gluma si rabdare sa tot migalesti pe ele.

Mergi la inceput