Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 10
Annaiss spune:
buna ziua
saptamana asta tare greu la noi, nu mai are deloc rabdare pitica, vrea numai afara, asa ca am mai citit dar de scris mai greu
blue flower, referitor la sondaj si noi tot pe LP mergem. nu i-am dat pana acum deloc LV, doar am facut branzica calcica din el.
noi sigur pana la 3 ani vom avea dimineata si seara masa de LP
simplicity noi avem tricicleta asa, doar ca e verde. am primit-o de la nasi la an. eu zic ca e ok, sta bine in ea, ii place mai ales telefonul![]()
multe felicitari bea, cea mai frumoasa veste
sa fie o sarcina usoara![]()
Rebiana27 spune:
BLUE FLOWER Marei ii voi da LP pana la 3 ani (asa a baut si frate-su). Motivele sunt cele enumerate de tine + altele ce tin de ideea cum ca LV nu-i chiar recomandat.
R, mamica lui L si a M
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 BLUE FLOWER Marei ii voi da LP pana la 3 ani (asa a baut si frate-su). Motivele sunt cele enumerate de tine + altele ce tin de ideea cum ca LV nu-i chiar recomandat. R, mamica lui L si a M I can't fake with dignity so i'll not try!! |
cat lapte praf dati voi si cand?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
cat lapte praf dati voi si cand? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Dimineata cand se trezeste, 7.30-8, 210ml apa + 7 masuri LP
Seara la 8.30-9, la fel.
Uneori, rar de tot, cand nu mananca bine seara la masa, ii dau 240ml apa + 8 masuri LP.
Dar mi se pare prea mult lichid in stomacul lui....bine, nu ca 30ml e o maaare diferenta...dar ...na, paranoia din capul meu.
Mama imi zice ca uneori - cam 1-2 / sapt - ii mai da 120ml - 150ml pe la ora 12, inainte sa il culce de pranz.
dastefa spune:
danasor si eu abia astept sa ne vedem.Poate cat de curand,doar sa prindem o zi mai fara vant
noi am stat azi chiar asa pe vant afara si cand am intrat in casa am observat sa o arsese un pic soarele pe obraji
cat despre sondaj-eu dau si/si.Le accepta pe ambele la fel de bine.Dar recunosc sa am introdus LV mai mult din motive economice.
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Incerc sa scriu cateva randuri... ...sunt in pat cu fii-mea, stau intr-o pozitie foarte incomoda, leptopul deja miroase a incins ca nu isi face calumea aerisirea...fii-mea tocmai a aruncat pilota de pe ea si s-a rasucit cu capul la picioarele mele....daca mai face o tumba aterizeaza jos...de obicei doarme in sac si ala ii limiteaza miscarile, dar l-am spalat si inca nu s-a uscat...parca vad ca in noaptea asta tre sa stau cu ochii geana s-o pazesc sa nu se arunce in cap pe podea, ca asa are un talent la de astea, doamneee... Azi mi-a facut febra in vreo doua randuri...nush de la ce...si eu-s panicoasa tare cand e vorba de febra, m-am cam stresat...si acum seara n-am rezistat sa n-o pun la tzitzi, mi s-a parut mie ca ii fac bine daca n-o mai supar si eu cu intzarcatul...si, surpriza, mi-a vomat tot lapticul prin somn, dupa ce a adormit...nu stiu de ce...ca era prea fierbinte de la atata stat in tzitzi ca nu i-am mai dat de aseara sau de la LP-ul de peste zi, ca si cu asta e ciudata treaba ca pana acum nu i-am dat niciodata asa cantitati mai mari ca sa vad cum reactioneaza la el cu alergia ei...doar ce-i puneam la piureuri...in fine, nush...dar ma simt cam fresh-presh... O deranjeaza sunetul tastelor cred, pentru ca se frichineste tare...se ridica in fund si se arunca efectiv pe spate sau intr-o parte...acum a ajuns iar pe perna langa mine...vroiam sa va mai scriu, dar nu vreau s-o trezesc...imi pun un film, ca inca nu mi-e somn si mai revin maine... S-aveti o noapte linistita! _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |
Sper ca e mai bine Zgubi. Bine zis "Zgubi"

Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/58-set-soare-cercei-si-medalion-verde.html" target="_blank">NOUTATE: Prima oferta de Paste
Magazinul meu
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata! Sarumana de cafea, Danasor! Si de intrebare.. ![]() ![]() Sa fie priorix-ul fara reactii adverse! Suntem cam in aceeasi oala...noi l-am facut luni. Ok noi, in principiu...princesita are niste neeervi ...de numa'...incerc s-o mai apas la masajul gingiei cu gel, poate mai ies din colti...ca este efectiv in spumele marii..Nu mai spun ca nu prea papa...bea 1l de formula pe zi... . Cred ca trebuie s-o "intzarc" si eu, dar dupa ce-i mai ies din masele...Dastefa...am avut si noi un plonjon nocturn, cu tot cu sac de dormit, prin decembrie, cred! Dece...sarumana de intrebare ...incerc sa shmotruiesc de dimi...si m-a furat, apoi s-a trez...spume...Sa-ti fie de bine sedinta de "cosmeticeala"!Lorex.... de aprecieri.Miki, Ana_g, Nyny, Ayanna...multa sanatate pufilor! Atat mai stiu, din ce-am citit... ![]() O zi frumoasa va doresc... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Multumim!
Si wow, ce de laptic bea. Kiti bea cam 500 ml/zi. Plus putina titi ( ce mai e pe acolo).
Fara spume, va dorim!

Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/58-set-soare-cercei-si-medalion-verde.html" target="_blank">NOUTATE: Prima oferta de Paste
Magazinul meu
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui decenuela neatza.... danasor sarumana de cofe....SORINAAAAAAAAAAAAA???????????????? noapte la fel si identica macar e un inceput.. cik in jumatatea mea de zi...( 4 ore) free..mi-am fc manechiura ..si pensat/vopsit( de kk) sprancene...si evident...nelipsita sala( a se citi dati bani..aproape dijeaba...sau nu???? ) manechiurista mi-a zis...copii mici..prb mici...copii mari prb mari...so.....trecem noi di tati fetili...pai daca ar fi toate roz...am mai simti noi ca traim????? sa avem o zi superba Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Frumos asa! Sa iti fie de bine!

Magazinul meu
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui micki_mica Multumim! Si wow, ce de laptic bea. Kiti bea cam 500 ml/zi. Plus putina titi ( ce mai e pe acolo). Fara spume, va dorim! ![]() |
Multumim si noi..

Bea lapte, ca nu mananca mancare solida....

..de-aia bea atat...papa putzin solid.Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
tomaca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Dimineata cand se trezeste, 7.30-8, 210ml apa + 7 masuri LP Seara la 8.30-9, la fel. Uneori, rar de tot, cand nu mananca bine seara la masa, ii dau 240ml apa + 8 masuri LP. Dar mi se pare prea mult lichid in stomacul lui....bine, nu ca 30ml e o maaare diferenta...dar ...na, paranoia din capul meu. Mama imi zice ca uneori - cam 1-2 / sapt - ii mai da 120ml - 150ml pe la ora 12, inainte sa il culce de pranz. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Cam asa si noi. Cel putin pana la 2 ani am sa-i dau LP. El numai asa a baut de cand s-a nascut, oricum, si i-a mers bine. Motivele sunt aceleasi.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

de LUCA ... minunea de la miezul noptii...