Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

daca tot fac spam... poate reusiti voi sa ma lamuriti cu o chestie...

copilul meu, cand doarme cu mine si cu sotul meu... se foieste se maraie, trebuie leganat, uneori ajungem la disperare si ne rugam sa se faca odata dimineata. cand doarme cu socrii mei... cica doarme bine. il leagana de 1-2 ori pe noapte cateva minute, apoi n-are treaba. nu se foieste, nu maraie, nu nimic. eu una gasesc treaba asta macar ciudata, daca nu de domeniul paranormalului. voua cum vi se pare?

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

Nu e de domeniul paranormalului....cred ca vrea sa doarma singura si poate nu ii place sforaitul sotului ....zic si eu....
La noi nu e cu somnul, ci cu alintatul cand ne vede pe noi. Toata ziua e cuminte si cooperant, cum venim noi acasa, incepe circul, vrea numai in brate, ne ia de mana si ne trage inspre usa de la garaj, ne trage inspre scari, ca vrea el sa urce....atunci cand vrea el...se chiraie la schimbat pampers, etc, etc...de se minunau bunicile aseara cat de alintat la mine....
Ia incearca sa il culci singur in pat.....poate observi ca doarme mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna dimineata,
haideti la o cafeluta aburinda, eu o servesc neagra cu o patratica de cioco langa, dar pentru cine doreste, avem si frisca, laptic si indulcitori
Ayanna sa fiti bine azi
Micky poate nu va ocolesc mucisorii
Ana sanatate multa!

pui mic

Neata!
Multumesc de cafeluta!
Inca e cu haraiala. Ii dau oscilo si imunorezistan.
Poate fentam.

Mami a lui Cristi

NOUTATE: Cercei "Veselie" si www.lucrumanual.tk/cercei/57-cercei-stea-bleu.html" target="_blank"> Cercei "Stea" bleu

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimineatza...

Danasor sarumana pt cafea.. o aspirina nu dai?

Ana_g sanatate multa lui Stefanel. Te-ai gandit foarte bine sa faci o pauza cu intarcarea pana isi revine
Micki_mica poate nu intrati si voi in clubul muciosilor, e cam aglomerat p-aici
Sorina o pentru artzagoasa mica, poate se mai imblanzeste
Dece toate ca toate ziua asta a ta libera mi se pare ca face mai mult decat o saptamana de concediu. Te invidiez sincer

La noi unu' se ridica, altul cade... Mara e muuult mai bine, David are inca nasul foarte infundat si cand stranuta ii ies niste lumanari care se opresc direct in gura.
S-o fi adeverit urarea Plateei... sa se adune toate bolile la mame ca sa scape pufi?.. ca de azi dimineata ma dor toate oasele, ma ustura in gat si imi vajaie capul. N-ar fi rau...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Neata,

Tot citesc ca dati pufilor LV.

De ce preferati LV in locul LP?

Si incep sa raspund eu la sondaj:
Prefer LP pt ca e imbogatit cu minerale, vitamine, etc, LV este "spalat", nu stiu cat e de gras, bun, macar LP este pt copiii. Nu stiu cat calciu mai are LV.
Pe toti pe care i-am intrebat - parinti, doctori, farmacisti - mi-au recomandat pana la cel putin 2 ani, poate 2.5 ani sa aibe dimineata si seara LP. Peste zi poate sa manance si LV.

Si mai am cazul nepotilor - gemeni - care au avut probleme de crestere in inaltime si greutate, bine, coroborat cu faptul ca sunt gemeni, dar oricum trebuiau sa recupereze pana la 1 an.....doc le-a zis ca nu ar fi trebuit sa intrerupa LP pana la 4-5 ani, daca au vazut ca nu iau in greutate si in inaltime.....

So...astept raspunsuri la sondaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Micki_mica mereu ma tin sa-ti zic.. imi place tot ce lucrezi. Mereu ma uit la semnatura sa vad ce noutati mai ai. Sunt atat de migaloase ... imi dau seama cu cata atentie si rabdare la faci.

Multumesc pentru apreciere! Acum am vazut mesajul tau. Azi-noapte eram chioara.

Imi place sa crosetez, nu o fac dupa un model anume, ci dupa stare si inspiatie . Imi e mai greu sa repet un set de cercei sau brosa, pt ca imi vine sa ma abat de la model .

Vin si azi cu noutati, dar sa le fac poze si sa le prelucrez. Ca nu a fost soare zilele trecute si nu ies faine pozele.

Mami a lui Cristi

NOUTATE: Cercei "Veselie" si www.lucrumanual.tk/cercei/57-cercei-stea-bleu.html" target="_blank"> Cercei "Stea" bleu

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Neata...

Sorina ce frumos ai povestit de Iris,multe lucruri stie sa faca

Ruxita mie mi-a acceptat LV dupa ce am intarcat-o(acceptat= 50-60 ml nu mai mult dimi/seara)

stiati ca ADN-ul uman are cele mai multe similaritati cu ADN-ul bananei?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

gata, s-a plictisit de lv, mi-l arunca in toate partile... la inceput parea mai cooperant, acum e mai disperat...

si... l-am ridicat azi dimineata si mi s-a dislocat ceva la spate... adevarat, necazurile vin buluc, nu toate pe rand, cand esti slabesc te trantesc toate si ru din tine bucata cu bucata... mi-am facut programare la fizio si masaj... m rog sa nu fie hernie...

tzuc si o zi buna sa aveti... si pt mine plz!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata,

Tot citesc ca dati pufilor LV.

De ce preferati LV in locul LP?

Si incep sa raspund eu la sondaj:
Prefer LP pt ca e imbogatit cu minerale, vitamine, etc, LV este "spalat", nu stiu cat e de gras, bun, macar LP este pt copiii. Nu stiu cat calciu mai are LV.
Pe toti pe care i-am intrebat - parinti, doctori, farmacisti - mi-au recomandat pana la cel putin 2 ani, poate 2.5 ani sa aibe dimineata si seara LP. Peste zi poate sa manance si LV.

Si mai am cazul nepotilor - gemeni - care au avut probleme de crestere in inaltime si greutate, bine, coroborat cu faptul ca sunt gemeni, dar oricum trebuiau sa recupereze pana la 1 an.....doc le-a zis ca nu ar fi trebuit sa intrerupa LP pana la 4-5 ani, daca au vazut ca nu iau in greutate si in inaltime.....

So...astept raspunsuri la sondaj!

BF...rasp repede, ca doarme piticot primul somn..

Eu ii dau lp, si atata timp cat va manca solide aiurea...am sa-i dau lp. Si asa abia am gasit unul sa-l bea cum trebuie...imi este frica sa si respir....daramite sa i-l schimb...
Sunt constienta ca poate ma aflu intr-un cerc vicios...bea 1l de lapte, si nu papa solide...sau nu papa solide din cauza de dinti, si eu ii dau lapte..din aceasta dilema..stiti voi...nu putem iesi.

Sincera sa fiu..eu i-as da si lapte de cuc, daca ar exista, numai sa pot sa-i dau si eu sticla in pat, si s-o bea singurica...

Dar cum cred ca asta n-are sa se intample never-ever...ma chinui asa...cu lapte praf de la hipp, pe care il bea, totusi.
Are vitamine, minerale...daca nu era ok, cu 200 de gr de solide cat mananca ea in zi, nu cred ca ar fi putut sa aiba analizele beton pe care le are la bilantul de 1 an, si nici inaltimea si greutatea pe care le are acum.

Dupa ce ii ies premolarii, sa vad ce pauza ia de crestere de dinti...poate se regleaza nitzel cu solidele...macar 1-2 mese de lapte din zi sa-i scot...ca noi avem completare cu lp la fiecare masa, inca.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

BF si eu prefer LP din aceleasi motive care le-ai enumerat si tu mai sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

asta m-a amuzat foarte...

"se spune ca nu ar trebui niciodata sa vorbesti altora despre problemele tale pentru ca 80% dintre ei nu dau 2 bani pe ele, iar ceilalti 20% se bucura ca ai probleme" ... Si indiferent cum te simti sa raspunzi "imi merge de minune!"

Imi place... imi face ziua mai frumoasa

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

asta m-a amuzat foarte...

"se spune ca nu ar trebui niciodata sa vorbesti altora despre problemele tale pentru ca 80% dintre ei nu dau 2 bani pe ele, iar ceilalti 20% se bucura ca ai probleme" ... Si indiferent cum te simti sa raspunzi "imi merge de minune!"

Imi place... imi face ziua mai frumoasa

E f adevarata zicala asta!! Foarte.

Mergi la inceput