Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 21
lorena_86 spune:
dar totusi, nu e prea devreme....ca nici testul nu e pozitiv....
cred ca imi treag o muma de bataie daca se dovedeste ca nu sunt....ca atunci clar am nevoie de psiholog
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Ela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui J.D. Fetelor primiti inca o aspiranta optimista? Avem un baietel si ne dorim inca un copilas, cat mai repede posibil. Abia am inceput munca de cateva zile,dar nu am apucat sa merg inca la doctor pt un consult. Iau acid folic de pe 15 februarie si cam atat. Finn Constantine 15.10.2009 |
Bine ai venit JD!
Sper sa stai cat mai putin la noi si sa fugi la odisee cat mai repede.Vad ca locuiesti in Praga. Ce frumos

Am vizitat si noi Praga de Revelion, este un oras minunat!
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
elenusht spune:
Fetelor, aveti idee progesteronul trebuie facut in ziua 21, chiar daca ciclul e de 31 de zile?Ar trebui sa-l fac luna asta si nu stiu cum sa procedez.... Voi ce stiti?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
lucianamoga spune:
Bine ai venit JD si sa fugi repede la odisee 
Lorena nu stiu ce sa-ti spun as vrea din tot sufletul ca starile prin care treci sa fie de la bebe 

Si cum chiar tu ne-ai invatat fiecare corp si fiecare sarcina e diferita asa ca poate e posibil sa ai simptome asa devreme .Doamne ajuta
Eu sunt foarte sensibile la mirosuri si f des am stari de care vb tu.
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lorena_86 spune:
elena, progesteronul se face in z21 pt ca atunci se considera ca e mijlocul fazei luteale si el ar trebuii sa aiba lavoare maxima.....acum nu stiu ce sa-ti zic cu cm-ul
si al meu e de 30 zile si am facut tot in z21....si mi-a iesit foarte bun, mare.....numai bun de sarcina![]()
am avut o colega care avea probleme cu proge mic si avea cm neregulat rau si tot in z 21
eu zic ca e ok z21 dar mai poti intreba......
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Ela82 spune:
| citat din mesajul lui elena.togan Fetelor, aveti idee progesteronul trebuie facut in ziua 21, chiar daca ciclul e de 31 de zile?Ar trebui sa-l fac luna asta si nu stiu cum sa procedez.... Voi ce stiti? Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
Buna, Elena!
Si eu am de facut progesteronul si mi-a spus doctorul sa il fac in ziua 21. O sa il fac chiar maine...
La mine CM e de 32-33 de zile.
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui madabout2003 Buna dimineata! Lore nu mai spune prostioare! Daca te’au angajat au facut’o pt ca stiau ca ai capacitatile sau potential pentru a face fata postului ! Cu engleza, daca i’ai vedea pe francezii mei cum pocesc biata engleza nu ai mai avea emotii. Si vorba aia e ditai firma cu limba oficiala engleza… Pe langa sfaturile fetelor cu cartile , eu ti’as sugera sa te uiti la filme cu subtitrare in engleza, pt mine e un exercitiu f bun! Mihaela si eu zic a ca poti sa iei un no spa pt dureri. Sper sa merite durerile si sa vii cu o veste buna peste 2 saptamani. Monica, am vazut martisoarele tale cred, sunt tare frumoase. Nu pui o poza si cu colierul? As vrea sa am si eu mai mult timp pentru creatii manuale…We trescut i’am facut o rochita de printesa pt carnaval lui Emily (de fapt am transformat o rochita care ii ramasese mica…) Lia ce frumos ar fi sa fie gemeni ! Sarcina usoara si fara emotii ! Eu astept cu interés ovulatia..Sun Z21 si testul de ovu era negativ ieri…Temperatura mi’a scazut de 2 zile , am inteles ca e normal sa scada inainte de ovulatie si sa creasca dupa… Va pun un www.fertilityfriend.com/ttc/index.php" target="_blank">aici link cu graficul meu, daca aveti sugestii/ideii/pareri…Multumesc! MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
Mada, eu lucrez dupa serviciu, adica dupa ora 18:30
as prefera sa n-am timp sa mai fac din astea, datorita unui bebe mic care sa imi acapareze tot timpul

sigur ca pun poze, imediat
lorena_86 spune:
pai luci, e bine asa ca in timpul sarcinii o sa fii deja obisnuita cu mirosurile si starile de voma.....![]()
nu stiu ce sa zic
mi-a mai screscut moralul.....mult
i-am trimis e-mail si i-am zis ca am nevoie de timp sa-mi imbunatatesc vorbirea....sper sa inteleaga
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui madabout2003 Buna dimineata! Lore nu mai spune prostioare! Daca te’au angajat au facut’o pt ca stiau ca ai capacitatile sau potential pentru a face fata postului ! Cu engleza, daca i’ai vedea pe francezii mei cum pocesc biata engleza nu ai mai avea emotii. Si vorba aia e ditai firma cu limba oficiala engleza… Pe langa sfaturile fetelor cu cartile , eu ti’as sugera sa te uiti la filme cu subtitrare in engleza, pt mine e un exercitiu f bun! Mihaela si eu zic a ca poti sa iei un no spa pt dureri. Sper sa merite durerile si sa vii cu o veste buna peste 2 saptamani. Monica, am vazut martisoarele tale cred, sunt tare frumoase. Nu pui o poza si cu colierul? As vrea sa am si eu mai mult timp pentru creatii manuale…We trescut i’am facut o rochita de printesa pt carnaval lui Emily (de fapt am transformat o rochita care ii ramasese mica…) Lia ce frumos ar fi sa fie gemeni ! Sarcina usoara si fara emotii ! Eu astept cu interés ovulatia..Sun Z21 si testul de ovu era negativ ieri…Temperatura mi’a scazut de 2 zile , am inteles ca e normal sa scada inainte de ovulatie si sa creasca dupa… Va pun un www.fertilityfriend.com/ttc/index.php" target="_blank">aici link cu graficul meu, daca aveti sugestii/ideii/pareri…Multumesc! MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
de fapt, mai bine fac altfel, iti dau Linkul catre blogul meu, uned am toate bazaconiile, inclusiv poezii scrise de mine.
http://bijuterii-lucrate-manual-zuzu-bijoux.blogspot.com/
Ela82 spune:
Dar daca e cum zice Lorena, ca se face in ziua 21 pentru ca se considera mijl fazei luteale, atunci cu siguranta nu e ok, pentru ca eu in ziua 21 as fi in prima sau a doua zi a fazei luteale, eu de obicei ovuland in z 18,19,20.
Nu stiu ce sa zic...
Buna intrebare Elena!
Chiar asa, fetelor, voi ce ziceti? Cand v-au recomandat doctorii vostri sa faceti aceasta analiza?