Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 22
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 pai luci, e bine asa ca in timpul sarcinii o sa fii deja obisnuita cu mirosurile si starile de voma..... nu stiu ce sa zic mi-a mai screscut moralul.....mult i-am trimis e-mail si i-am zis ca am nevoie de timp sa-mi imbunatatesc vorbirea....sper sa inteleaga ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |

Da cred ca voi sta toata ziua cu wc-ul in brate
Bine ai facut cu mail-ul sigur va intelege

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
Lorena ce de simptome la tine:sani durerosi , dureri de burtica , somnolenta , schimbarea starii de spirit frecvent 

Hai mai bebe lu Lorena arata-te sa dansam si noi putin 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
madabout2003 spune:
Moni
ma uit diseara ca de la servici sunt blocata! Iti doresc cat de curand zile ocupate cu pampersi, carucioare, suzete si alte alea, o sa vezi tu cum o sa te gandesti oare ce faceai cand nu aveai bebe...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
madabout2003 spune:
Lorena asta cu greata la miros de parfum a fost primul meu simptom de sarcina! 
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
lorena_86 spune:
ela, cand faci un hormon de fertilitate ai la valorile de referinta mai multe intervale:
-pentru faza foliculara....intre atat si atat
-ovulatie....
-f.luteala....
-menopauza....
-....etc....
ei trebuie sa stie exact in ce faza esti tu ca sa te poata incadra si sa compare cu valorile de referinta sa vada daca ai deficit, surplus sau e o valoare normala
sper ca ai inteles ce am zis
cel mai des se da in faza luteala, z 21 pt ca atunci e cea mai important.....daca progele e mic atunci e problema.....si se intervine pt ca se poate pierde sarcina inainte de a se implanta datorita deficitului de progesteron.....iar persoana in cauza nici nu stie ca fecundatia s-a produs
dar daca el e micut in faza foliculara.....nu e atat de grav...intelegi?
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui J.D. Fetelor primiti inca o aspiranta optimista? Avem un baietel si ne dorim inca un copilas, cat mai repede posibil. Abia am inceput munca de cateva zile,dar nu am apucat sa merg inca la doctor pt un consult. Iau acid folic de pe 15 februarie si cam atat. Finn Constantine 15.10.2009 |
bine ai venit J.D.
sa stai aici cat mai putin
lorena_86 spune:
doamne ajuta sa fie asa mada
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor sa vedeti ce mi s-a intamplat... o sa credeti ca sunt nebuna.... azi in autobuz era am simtit parfumul uneia....si imediat am simtit o senzatie de respingere dar nu am bagat de seama.... acum am fost la baie....si mi s-au intors matele pe dor....imi vine sa ![]() ![]() ....parca imi sta in gat.....asa imi e de rau de la mirosul ala specific....mai ales ca eu am o fobie cu toaletele...nu le suport pe alea publice....bine aici e curat dar....credeti ca e posibil sa-mi induc starile astea.... ![]() ![]() ca la parfumul aleia nici prin gand nu mi-a trecut, acum mi-am dat seama.....atunci nu ma gandeam decat la ea, cu ce putoare s-a dat cand a plecat de acasa..... ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
hahaha
ce sa zic Lore.... asa se intampla...devii sensibila la mirosuri

Vine vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lorena_86 spune:
de asta nu stiu eu exact sa va zis daca e ok in z 21 la cm mai lung sau nu.....
nu vreau sa va indrum gresit....cel mai bine intrbati medicul.....desi de multe ori nici ei nu stiu exact
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui madabout2003 Moni ma uit diseara ca de la servici sunt blocata! Iti doresc cat de curand zile ocupate cu pampersi, carucioare, suzete si alte alea, o sa vezi tu cum o sa te gandesti oare ce faceai cand nu aveai bebe...![]() MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
Uuof!!!
macarsa ajung eu sa ma gandesc asa
Prefer de o mie de ori