Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 20
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Mai fetelor eu aseara nu am putut presta de durere de ovar.Voi ati avut asa dureri dupa ce ati ovulat? Daca stau intr-o singura pozitie e bine, daca ma misc jale si cand ma asez in fund ma sageata de nu mai pot.Alaltaseara am indurat durerea ca am zis sa nu pierd ovulatia dar aseara nu am mai riscat, ce sa fac? E normal? ![]() |
si eu aveam astfel de dureri la ovulatie
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+6
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 moni ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
aaaa Lore,
am facut un test de Ovu' azi dimineata,
ca ziceai tu ca poate ovulez devreme
dar nu s-a pozitivat
abia abia se vedea linia de test (presupun ca daca era ceva, sa fi ovulat, ar fi fost cat de cat mai intensa)
lorena_86 spune:
asa e moni
dar eu zic sa faci de acum in fiecare zi ca sa vezi exact evolutia....mai ales ca ai cm-ul asa scurt
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Lore nu mai spune prostioare! Daca te’au angajat au facut’o pt ca stiau ca ai capacitatile sau potential pentru a face fata postului !
Cu engleza, daca i’ai vedea pe francezii mei cum pocesc biata engleza nu ai mai avea emotii. Si vorba aia e ditai firma cu limba oficiala engleza…
Pe langa sfaturile fetelor cu cartile , eu ti’as sugera sa te uiti la filme cu subtitrare in engleza, pt mine e un exercitiu f bun!
Mihaela si eu zic a ca poti sa iei un no spa pt dureri. Sper sa merite durerile si sa vii cu o veste buna peste 2 saptamani.
Monica, am vazut martisoarele tale cred, sunt tare frumoase. Nu pui o poza si cu colierul? As vrea sa am si eu mai mult timp pentru creatii manuale…We trescut i’am facut o rochita de printesa pt carnaval lui Emily (de fapt am transformat o rochita care ii ramasese mica…)
Lia ce frumos ar fi sa fie gemeni ! Sarcina usoara si fara emotii !
Eu astept cu interés ovulatia..Sun Z21 si testul de ovu era negativ ieri…Temperatura mi’a scazut de 2 zile , am inteles ca e normal sa scada inainte de ovulatie si sa creasca dupa…
Va pun un www.fertilityfriend.com/ttc/index.php" target="_blank">aici link cu graficul meu, daca aveti sugestii/ideii/pareri…Multumesc!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
sophia_m spune:
buna fetelor
Lorena, nu mai fi suparata pe tine
nici eu nu-s prea ok cu mansarda acum, dar daca nu ne ridicam noi singure nu are cine sa ne ridice
Lia, ce bine ca totul e in regula
..sa fie cuminte in continuare bebe

va pup, aveti grija de voi
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
J.D. spune:
Fetelor primiti inca o aspiranta optimista? Avem un baietel si ne dorim inca un copilas, cat mai repede posibil. Abia am inceput munca de cateva zile,dar nu am apucat sa merg inca la doctor pt un consult. Iau acid folic de pe 15 februarie si cam atat.
Finn Constantine 15.10.2009
lorena_86 spune:
fetelor sa vedeti ce mi s-a intamplat...
o sa credeti ca sunt nebuna....
azi in autobuz era am simtit parfumul uneia....si imediat am simtit o senzatie de respingere dar nu am bagat de seama....
acum am fost la baie....si mi s-au intors matele pe dor....imi vine sa 

....parca imi sta in gat.....asa imi e de rau de la mirosul ala specific....mai ales ca eu am o fobie cu toaletele...nu le suport pe alea publice....bine aici e curat dar....
credeti ca e posibil sa-mi induc starile astea....

ca la parfumul aleia nici prin gand nu mi-a trecut, acum mi-am dat seama.....atunci nu ma gandeam decat la ea, cu ce putoare s-a dat cand a plecat de acasa.....![]()
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
bine ai venit J.D!
te primim cu bratele deschise dar iti si urez sa ne parasesti repede
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
si acum la 12 palnuiam sa merg la masa dar sigur o sa vomit daca mananc.....asa sila imi e de tot acum....
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen