Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 19
Mihaelafalt spune:
Ma duc in bucatarie sa fac niste sarmalute bune cu multe legume ca noi postim si un bors de fasole, cand e gata va invit si pe voi.Dar sa stiti ca mai vin si mai trag cu ochiul si la voi asa ca sa imi raspundeti.
lucianamoga spune:
Mihaela si nospa e bun , si ia-l intreg daca te doare atat de tare
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 stiu racheel ![]() z 25 din 30 dar prin z 28 incepe spotingul de obicei daca nu as fi trecut prin asta de doua ori mai aveam o scuza dar asa nu am nici una....sunt cu capu` la ambele sarcini testul s-a pozitivat dupa intarziere....dar speram si eu ca nu mai am rabdare.....plus ca am o stare de cacao.....nu numai de asta, sunt multi factori care ma deprima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore scoate capul din butoi ca te sufoci

Prea multe ape negative acolo

N-ai motive inca (aici ma refer la bebitz)
stiu ca esti suparatzica si din alte considerente....
te inteleg si sunt alaturi de tine

Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 luci marea mea problema e cu mine....sunt foarte suparata si dezamagita de persoana mea.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am momente cand nu ma mai suport si ma consider o ratata si sincer nu sunt departe de adevar asa as boci daca nu as fi la birou si nu vb de bebe si per ansamblu offff, grea e viata asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Hohooooo Loreeeeeeeeeee
cum eram si eu asaaaaaa.....
stai linistita...sunt perioade si perioade
si eu aveao pareregroaznica despre mine intr-o vreme
dar toate trec....

corina_s spune:
lore, suntem alaturi de tine
si chiar daca nu vrei sa recunosti in sinea ta ..ESTI O LUPTATOARE!!

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Monique77 spune:
Lore!
Sa-ti mai zic ceva!!
daca nu erau siguri nu te angajau
dar ai avut recomandare buna de la fosta sefa
care probabil le-a spus ce stii si ce nu stii
insa, crede-ma...nimic nu e mai important decat devotamentul de care fosta ta sefa isi aduce aminte
si cantareste mai mult devotamentul si implicarea in comparatie cu limba engleza....
nu asta e important
oricine altcineva ii poate da un raport in engleza insa un om care sa faca treaba mai rar gasesti si e foarte pretios cand il ai
SO, scutura-te!!! si hai! pe cai!!!

ca americanul vrea fapte NU VORBE!!!!!! ![]()
lorena_86 spune:
moni
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
corina_s spune:
fetele, eu simt niste intepaturi surde la ovare..stau si eu acum si ma gandesc oare nu am ovulat pana acum..
vorba Elei..sper ca nu am ratat ovulatia..
Ela, elena, Paula..voi cum va simtiti? 

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
lorena_86 spune:
fetelor, nu va mai luati dupa intepaturile in ovare ca nu sunt concludente deloc
daca ar fi fost asa pai eu as fi ovulat aproape in fiecare zi dupa z 10 in special zilele trecute cand aveam impresia ca imi plesnesc ambele ovare.....
apropo, azi nu m-au mai suparat deloc......
si ieri asa de rau ma intepau
acum singura chestie e la sani....sunt umflati si durerosi....
nu ma mai gandesc ca imi fac rau
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen