Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 18
lorena_86 spune:
luci
fetelor, ce m-as face eu fara voi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
elenusht spune:
Lorena si sotul meu a avut aceeasi problema cu engleza! Dar si-a cumparat carti de engleza , de gramatica si pe fiecare seara facea cate o ora de engleza...ma zapacea ca mai si vorbea tare sa se auda cum rosteste cuvintele in engleza! dar usor, usor a prins incredere in el si a invatat! Poti face si tu lucrul asta!
Neata fetelor si prestati cu folos!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor.
Lorena hai curaj draguta si mergi mai departe, o sa vezi ca o sa fie bine si cu serviciul si cu bebe.Incearca sa mergi mai departe si gandeste-te la lucruri bune ca daca te gandesti la rau atragi raul inspre tine, sa stii ca legea atractiei functioneaza. Si apropo de test nu fi suparata ca sigur e prea devreme sa iasa daca e
cuibarit acolo e bine nu iti mai face griji.Uite suntem si noi alaturi de tine
si multi multi 

pentru supariciul nostru.
SS-Tzuky spune:
Hehe, m-ai facut sa zimbesc...
Daca si tu ca si mine, dupa doua sarcini pierdute, ai puterea sa te aduni si sa mai incerci inca o data (de data asta cu bebe sanatos si la termen iti doresc!) - ei bine, nu stiu cum se cheama asta, decit luptatoare! 
Cu totii avem cite o pasa mai putin buna, cind ne simtim coplesiti de probleme - dar trece!
Si crede-ma, ca in primul rind nu te-ar fi angajat, daca n-ar fi vazut ceva la tine - si aia se cheama potential. Ei (angajatorii), asta urmaresc - potential si interes pentru job. Restul vine de la sine si ei stiu asta. Nu te mai stresa...and go for it!

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.
mirunita1983 spune:
neata fetele
Lia
felicitari si cine stie ...am vazut o emisiune in care o tipa zicea ca la primul eco ia zis ca e insarcinata la al 2 lea ca are gemeni la al 3 lea tripleti si la al 4 lea quatrupleti la al 5 lea.. nu sa mai dus
si da e adevarat a avut quadrupleti toti sanatosi ;lore nu te sresa aiurea pt ca si patronul nu se asteapta sa vorbesti perfect si chiar daca le pocesti nu e o tragedie si eu cind am venit aici deabia le rupeam in franceza si credema am zis multe prosti dar nu au ris de mine ma corectat si cu timpul am invatat
Mihaelafalt spune:
Mai fetelor eu aseara nu am putut presta de durere de ovar.Voi ati avut asa dureri dupa ce ati ovulat? Daca stau intr-o singura pozitie e bine, daca ma misc jale si cand ma asez in fund ma sageata de nu mai pot.Alaltaseara am indurat durerea ca am zis sa nu pierd ovulatia dar aseara nu am mai riscat, ce sa fac? E normal?
mirunita1983 spune:
miha poate ai avut ovulatie mai agresiva
eu cind ma doare f tare iau un paracetamol ;aspirina sau ibuprofenul am auzit ca ar bloca ovulatia si daca nu sint sigura prefer sa nu iau
Monique77 spune:
Buna dimineata fetele!
haideti la cafea!!! ![]()
eu ieri am facut niste coliere din nasturi (o ideea noua), deci n-am stat seara pe forum cu voi
ieri s-a operat de urgenta o colega de a mea care avea o rana urata pe col
a operat-o Dr. Marinescu de urgenta
nu inteleg de ce
i-a facut si anestezie totala...
o fi vazut ceva mai naspa acolo
si saracutza are si un polip care trebuie si ala operat
si e o fata atat de buna...
insa se streseaza extrem de mult cu munca, tot timpul ii zic s-o lase mai moale
acum e in concediu cu forta, ca vroia sa vina la munca si n-are voie sa stea in fund....
dar sper sa auzim numai de bine de'acum
Lore esti prima!!! 

ma apuc de citit din urma
gabyv spune:
Neata
Eu intru mai rar zilele astea, ca e nebuneala la mine, dar nu ratez nimic.
Lore, exact cum ti-au zis fetele, engleza se prinde repede. Sa ma crezi ca eu sunt profa de engleza.
Ia o carte de engleza fara profesor si una de conversatie. O sa fie de ajuns. Termenii medicali ii inveti pe parcurs, nici la ei populatia de rand nu stie.
Lia, poate ai 2 bebelini si eu cred ca cel mic se poate ascnde dupa cel mare.
Hai fetele, capul sus!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Mihaelafalt spune:
Dar oare daca as lua un nospa n-ar fi bun? Am nospa forte in casa sa iau asa intreg sau sa il rup? As vrea macar diseara sa prestez ca eu stiu din contactul de duminica dupa masa si marti seara daca e destul? Normal daca testul de ovulatie ieri mi-a iesit negativ nu mai are rost ca ovulatia s-a produs deja.