Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

yasmi..poate e de la colici..eu ii dau la fix trei ore..cateodata noaptea la 4 dar in general la 3 ore papa..si cand avea colici ura si eu credeam ca de foame dar era de la colici ca papa si dupa o ora incepea iar..si acum mai plange dar ii bag suzeta si se calmeaza
nush ce sa zic poate sunt fete mai experimentate si stiu mai bine..mi-am dat si eu cu parerea
sau poate e bebe mancacios

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Anka..nu iti face griji pentru inaltime,nu are nicio legatura. nu se evalueaza copii dupa inaltime in primii ani de viata,fiecare e cu ritmul lui..abia intre 11-16 ani are loc cresterea..explozia sa zic asa.
Edi papa Aptamil,ii merge foarte bine.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Bine ai venit, Andutz! Deci esti de-a mea. Buun!

Sper sa fie adevarata chestia cu colicile ptr ca nici a mea nu a avut inca si avem 5 sapt. poimaine. Asa se mai screme ea dar rar si banuiesc ca de kk, dar plans neconsolabil nu am avut, iubita lu' mama!Sper nici sa nu mai am!Doamne ajuta! De ieri imi doarme 5-6 ore si papa 120 mil.si doarme exclusiv in patut. Azi am asezat-o in patul nostru sa stea ea de vorba cu manutele cat papa mami si cand colo a adormit, mititca!Sa o tina DD asa!
Si da, plansul nu e la fel nici la mine. Eu deja stiu cand e de foame, cand e de somn si cand e de alintare.De kk nu face nicicum...a, ba da, doarme linistita!
Asa, si brunetul nu e de la alaptare ptr ca nu alaptez...Mi-a luat el alta nuanta pe care scria saten intens...si e asa intens ca e negru!O sa fac poze sa va arat...evit sa fac poze cu mine ca ma enerveaza ca sunt grasuna, dar fac o exceptie!
Am mai spus dar mai spun: eu ii dau Aptamil de la Milupa...

A murit Liz Taylor..

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

angi si el noaptea papa la 3-4 ore si ziua cand doarme sau suntem la plimbari...el nu urla...nu plange...cauta disperat cu gurita....isi papa manutele...bluzica...trage nervos dn suzeta...."sare" cu gurita pe sticla de ceai...pana isi da seama ce e... colici nu avem....tragem parturi intr-o veselie

am rezervat si noi restaurantul pt botez!!! si dj-ul...

ati comandat careva invitatii de pe net??? oare sa am incredere???

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Salutare!
Foloseste careva pampers nr 3?

Mergi la inceput

Bine ai venit Andutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Salutare!

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

Da, eu folosesc. Pardon, Miruna foloseste :)). Mi se poar cam mari, d-ra are vreo 4.8-5 kg... Nu o cantaresc decat la medic. Inainte a avut 1 si acum nu vad nicio diferenta in ceea ce priveste protectia. De ce intrebi?

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Salutare!

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

eu o sa incep cat de caurand, mai avem cativa de 2, abia o cuprind; de ce intrebi?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Intreb pt ca cu pampers nr 2 mi se pare ca se murdareste des; ii ajunge cateodata pana la body si iese greu la spalat. Ma gandeam sa trec la 3 dar mi se pare asa repede....creste tare repede.Si in schimb face si mai rar acum.

Mergi la inceput

Ce pe faza ati fost fetele!

Elena are 4800 g si 60 cm.

Mergi la inceput