Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Eu m-am dus sa repar tzatza si Eduard a ramas cu taica-su. Au stat ei de vorba o bucata si Eduard intreaba “Mama lepala tzatza cu surub?’. Taica-su sa cada pe jos de ras dar Eduard era foarte serios.

M-am tinut tare pana la 3 azi dimineata. S-a trezit a cerut tzatza, i-am zis ca e stricata si l-am intrebat daca o vrea asa stricata si a zis ca da. Cred ca se evaporase otetul ca nu s-a mai strambat.

La noapte tin sticla cu otet langa mine.

Dici, nemora ma gandesc tot mai serios sa ma duc si eu la terapie poate mai scap de fobii si de paranoia.

Andreea mai zi-ne de voi.

Pupam stupul.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Oana, du-te!

ce fobii ai?

pe de alta parte, constat ca oamenii cei mai misto sunt ticniti.

http://cemaitraim.blogspot.com

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Nemora, nici nu stiu de unde sa incep cu toate nebunelile mele. Cred ca mi-ar trebui un subiect separat. As umple pagina dupa pagina.

Inca din copilarie am avut fobii, de unele am scapat de altele ba. De mica am stat foarte mult la bunica de dupa mama. O iubesc enorm si am trait cu frica ca moare in fiecare zi. Ma gandeam in fiecare zi ca nu as vrea sa moara, ma ingrozea gandul ca intr-o zi o sa moara. Noaptea ma trezeam si o ascultam cum respira si ma rugam sa nu moara. Asta ca sa iti dau un exemplu.... am multeeeeee. Stiu am nevoie de terapie urgent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Oana, esti mai tare ca mine m-ai luat la faza asta.
dar macar ale mele sunt mai periculoase, na!

Nemora, eu am acelasi id si pe mess si pe yahoo si pe forum ce vrei...scleroza ca sa nu le uit sau sa le incurc. Eu fac de ceva vreme, deja desopar alte si alte probleme

Serialbatre, cum adica nu esti eligibila? Deja ma enervez ce iti mai trebuie?

Ceva vesti de la Beca are cineva?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Dici zi si tu una periculoasa de-a ta sa vad daca pot concura.

Deja caut pe net un doctor care e compatibil cu asigurarea mea. M-ati convins. De stricat nu cred ca strica cred ca mi-e mai frica de ce poate scoate la iveala terapia. Mi-e ca e mai rau decat imi inchipui eu poate ma scoate nebuna cu patalama la mana.

Lui Tudor ii trec bubele in acelasi ritm in care au aparut adica de pe spate si burta spre maini picioare si fata. Inca il mananca picioarele tare. N-am vazut asa bube in viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor, ajutor!!!

Razvan are ceva la putza si nu stiu nici ce si nici cum sa-l ajut! Azi a urlat toata ziua..cum ne apropiem de puta plange de nu am cuvinte sa descriu. Nu este decalotat si nici nu am umblat pe acolo. Mi se pare ca e mai mica(tati zice ca nu) nu e umflata si nu preznta alte semne. il doare si nu-mi explic de ce...Ceva sfaturi pana ajung la DR?

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dici, nu te enerva ca nu merita. Regulamentul lor e destul de ametitor, adica pot inchide contul daca li se pare lor ca ai clickuri invalide (care au fost date nu din interesul de a vedea ce arata reclama aia, ci pentru a castiga eu).
Dar eu ma mandresc cu blogul meu, si deja am ceva trafic. Daca cauti pe google in bucataria mea sunt pe prima pagina.

Oana, faza cu surubul ... e beton!

Si nu mai vorbiti de fobii legate de moarte ... ca imi aduc aminte si eu de a mea.
Dar in seara asta is numai cu fata acasa, asa ca mai bine ma duc s ao spal pe dinti.

Noapte buna!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

concurs: care-i mai ticnita?

seri, bag okiu

dici, o sa te adaug pe lista

oana, chit ca ma repet, pe mine cateva sedinte m-au facut om la loc.

http://cemaitraim.blogspot.com

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Ana nu e umflat deloc? Nu e rosu deloc? Tudor tocmai a scapat de o infectie. Nici el nu e decalotat de tot si in zona in care mai e lipit se mai infecteaza. Il doare pana sparge apoi se curata si e ok.

Nu s-a lovit? E vanat prin jur?

Stiu ca nu te lasa sa il atingi dar incearca sa te uiti cand ii distragi atentia cu altceva.

Nemora daca numai cateva sedinte sunt necesare sa fiu si eu om nomal acu plec la doctor.

Serialbastre Si mie imi place blogul tau, m-am inspirat din el de cateva ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ana_micu din pacate nu stiu cum sa te ajut..mai ales daca nu te lasa sa pui mina si sa vezi...e rosie? poate ia intrat ceva microb pe acolo si sa infectat?

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput