Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

oana ai reparat tzitza? sau te-ai tinut tare si e tot stricata?

ioana ce chinion sa speram ca scapati de operatie si ca maine ai toti copilasi acasa

otiliap in romania numai prin spitale sa nu ajungi! bine ca ati iesit sanatosi din spital si nu cu alte boli

dici felicitari pt inceputul intarcatului dupa 2 ani poate reusesti si tu sa dormi o noapte de la cap la coada

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Oana, ce misto Eduard!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ioana, tin pumnii pentru Rebecutza sa nu fie nevoie de operatie Asteptam vesti bune!

Otilia, groaznic prin ce ati trecut, bine ca sunt ok copiii acum

Oana, e mortal, mortal Eduard

Ana, sanatate multa!

Andreea vorbeste mult mai putin decat vorbea Bogdan la 1 an si 10 luni, el deja vorbea in propozitii.
Andreea zice destul de multe cuvinte dar nu prea leaga nimic, decat a mi (a mea), nu tete (nu trebuie), ma po (nu pot) :)
Zice in schimb foarte clar bombe si bambi ... si o cheama Deea si are doi ani.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe becate asteptam cu vestile bune. sper sa o luati pe Rebeca acasa astazi!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT
.... I-am zis ca s-a stricat tzatza, a incercat de 3 ori si m-a trimis sa o repar. ...

super tare si dulce

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele si foarte trist incepe saptamana cu vesti mai putin bune dar speram ca tot raul spre bine

beca, sanatate multa si asteptam vesti

otilia, doamne prin ce ati trecut si noi am fost lovite fff urat incat la 2 dim eram cu Maya la ugente cu intravenoase si perfuzie dar la 4 dim, in 2 ore am si plecat; bine ca a trecut; si noi suntem pe colostrum acum si aller care

dici, felicitari pt intarcat; sunteti tari si tu si oana

strunfita, ei avem fata mare, stie sa vorbeasca; noi am vrea sa faca si fraze acum si ne grabim iar mai tarziu sigur ne va fi dor de stangacia pronuntiei lor

serialbastre, pai zi asa draga mea ca ne apucam de click-uri eu sincer daca nu sunt cu bucataria, nu am intrat decat pe blogul printesei tale

Maya are simtul proprietatii ffff bine dezvoltat; cum vede pe cineva cu o jucarie de a ei, mai ales pe finutul Darius cu care sta fff mult si el e cu 4 luni mai mic, cum il vede se duce, ia jucaria si zice raspicat :"A MAYA", o ia si o pune in alta parte si nu se mai uita apoi la ea; ma mira de ce tocmai cu Darius cu care petrece mult, foarte mult timp, ca un frate si cu ceilalti care ii vede la 2 saptamani e mai maleabila....

revenim pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

dici, asa, in general, am facut si eu 5 sedinte si taaare bine mi-au prins...vb pe mess?

serialbastre, da link-ul la blog sa dau si eu click (la mine e fara click)

http://cemaitraim.blogspot.com

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Laura, la urgenta cu intravenoase? Ce a patit micuta?
Ioana, ma rog si eu sa fie totul bine pt Rebeca.
Oana, trebuie sa le "stric" si eu pe ale mele. Deja dentitia mea e dusaa. Multam fain de idee.

Pup toate celelalte mamici de albinute.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Ca de dimineata ma chinui sa scriu si eu un mesaj.
Nu mai e valabila chestia cu clikurile ... nu-s eligibila, cica. Dar postarile continua, tocmai am postat niste gogosi.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Otilia

Mergi la inceput