Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)
Raspunsuri - Pagina 10
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serialbastre La branza topita eu am folosit smantana cumparata, ca altfel nu am. Dar sigur merge si cea de casa, ba chiar e mai bun. Ma bucur ca-ti place blogul, pun mult suflet acolo. |
Se pune si click-ul de inchidere?
Pai zi asa, ca or sa fie singurele reclame pe care o sa le deschid pe site-uri
Nemora, imparte si tu info cu homeopatul vostru, ca eu adun din toate partile si studiez intens problema.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
nemora spune:
Dici,
Constantin Sararu, www.similimum.ro
e presedintele fundatiei romane etc etc etc
pe noi ne-a rezolvat tare de tot!
am citit ca mergi la psihanaliza. imi pove? 
http://cemaitraim.blogspot.com
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Bebe Beca spune:
Pup fetele, multumim de urari!
Am ajuns acasa, Rebeca sta in spital cu mama lui Andrei. Este tare demoralizata mititica, plange ca vrea acasa cu noi, intr-un pat cald, printre lucrurile ei
. Maine dimineata aflam daca vine acasa sau daca ii fac interventia chirurgicala. Sper din inima sa venim acasa cu ea...
Pe Sara am lasat-o la mama dupa amiaza si apoi ne-am intors la rebeca, nu se putea sta cu ea acolo. Punea gura pe toate paturile, lua de pe jos tot ce gasea si ducea spre gura, ma rog, de-astea. Unde mai punem si ca tragea de pipa in toate partile, ca sa plece acasa.
Acum am pe praslea la san, il pun la somn apoi si sper sa doarma cat de cat bine, maine la 8 suntem la spital ca sa discutam cu medicul, pt ca soacrei nu i-a spus mare lucru, pt ca vrea sa vada parintii.
Pup pe toata lumea, sper sa fiti bine, nu am cum sa citesc din urma...
SoriLea spune:
Ioana of ce intamplare. sper din suflet sa se termine cu bn si fara interventie. Cred ca ti-e cumplit de greu sa te imparti acum in 3
Sunt alaturi de tn
si sanatate multa Rebecutei 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
ana_micu83 spune:
AM insomnii..sunt racita si bantui pe aici!
Va las o cafeluta pentru dimineata ca eu sigur nu sunt in stare sa o beau in acelasi timp cu voi!![]()
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui ana_micu83 AM insomnii..sunt racita si bantui pe aici! Va las o cafeluta pentru dimineata ca eu sigur nu sunt in stare sa o beau in acelasi timp cu voi! |
Buna cafeaua la ora asta

si m-am trezit odihnita, numai ca azi pe la 3-4 mise inchideau ochii rau de tot, asa ca am tras un puisor de somn pe la ora 19Nemora
ce anume vrei sa pove'?
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
oana_MVT spune:
Otilia, prin ce ati mai trecut si voi. Multa sanatate.
Ioana sa dea DD sa nu trebuiasca operatie.
Prima seara in care adoarme fara tzatza. Mi-am pus otet pe sani. I-am zis ca s-a stricat tzatza, a incercat de 3 ori si m-a trimis sa o repar. Acu sa vedem la noapte.
Dici tu te tii pe pozitie? Mai cere Th?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui oana_MVT Prima seara in care adoarme fara tzatza. Mi-am pus otet pe sani. I-am zis ca s-a stricat tzatza, a incercat de 3 ori si m-a trimis sa o repar. |

Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.pngSebastian