Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Dici zi si tu una periculoasa de-a ta sa vad daca pot concura.

Deja caut pe net un doctor care e compatibil cu asigurarea mea. M-ati convins. De stricat nu cred ca strica cred ca mi-e mai frica de ce poate scoate la iveala terapia. Mi-e ca e mai rau decat imi inchipui eu poate ma scoate nebuna cu patalama la mana.

Lui Tudor ii trec bubele in acelasi ritm in care au aparut adica de pe spate si burta spre maini picioare si fata. Inca il mananca picioarele tare. N-am vazut asa bube in viata mea.

Pai tot asa si eu m-am dus ptr ca nu ma mai simteam eficienta, imi lua de 10 ori mai mult sa fac un lucru decat acum 3-4 ani.
Aa, si ptr ca imi venea sa ma dau jos din masina pe pod si sa ma pun pe burta si am descoperit ca am o fixatie cu anumite aranjamente (mai stiti filmul ala cu Julia Roberts? cand barba-su avea mania aranjarii prosoapelor)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

ana_micu din pacate nu stiu cum sa te ajut..mai ales daca nu te lasa sa pui mina si sa vezi...e rosie? poate ia intrat ceva microb pe acolo si sa infectat?

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

L-am cautat, e rosu!...

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:

Ana nu e umflat deloc? Nu e rosu deloc? Tudor tocmai a scapat de o infectie. Nici el nu e decalotat de tot si in zona in care mai e lipit se mai infecteaza. Il doare pana sparge apoi se curata si e ok.

Nu s-a lovit? E vanat prin jur?

Stiu ca nu te lasa sa il atingi dar incearca sa te uiti cand ii distragi atentia cu altceva.

Nemora daca numai cateva sedinte sunt necesare sa fiu si eu om nomal acu plec la doctor.

Serialbastre Si mie imi place blogul tau, m-am inspirat din el de cateva ori.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Ar
E capul rosu...atat..nimic altceva.

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

pup fetele, am ajuns si noi acasa acum, am bagafata mica la baie, praslea e la mine n brate.
me dimineata o opereaza pe fata, imi este groaza de anestezie. Ea este si plictisita, si foarte obosita, si iritata, si trista... nu vrea sa primeasca vizite, in afara de noi si bunici nu mai vrea pe nimeni, nici macar pe sara. nu stim cand iese din spital, medicul ne-a spus ca trebuie sa o deschida si sa vada ce gaseste acolo si depinde si de ea mult...

Ooof, tare aiurea ma simt. Va pup, noapte buna. Si multumim pentru gandurile bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Citat:

Ana nu e umflat deloc? Nu e rosu deloc? Tudor tocmai a scapat de o infectie. Nici el nu e decalotat de tot si in zona in care mai e lipit se mai infecteaza. Il doare pana sparge apoi se curata si e ok.

Nu s-a lovit? E vanat prin jur?

Stiu ca nu te lasa sa il atingi dar incearca sa te uiti cand ii distragi atentia cu altceva.

Nemora daca numai cateva sedinte sunt necesare sa fiu si eu om nomal acu plec la doctor.

Serialbastre Si mie imi place blogul tau, m-am inspirat din el de cateva ori.

Ar
E capul rosu...atat..nimic altceva.

Si Matei s-a mai iritat de cateva ori ptr ca pune mana murdara, se mai face rosu ptr ca se strange ceva mizerie sub pielicica.
Din pacate e dureros si ai nevoie de ajutorul sotului.
Trebuie curatata mizeria.
Eu nu am facut niciodata treaba asta, numai Adi se baga, iar eu duceam munci de lamurire apoi sa il dau cu crema bephanten sau nu mai stiu cum,...de-aia ce l e dadeam de nou-nascuti

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ioana multa sanatate! asteptam vesti cit mai bune maine!

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ana_micu ai reusit sa speli zona rosie?

Sebastian

Mergi la inceput

Beca, pupam fetita curajoasa si tinem pumnii pentru maine sa fi bine.

Oana, sa stii ca si mie mi-au prins bine sedintele, unele (cele mai multe) lucruri care iti fac probleme, nu le constientizezi. Atunci cind iti deschide cineva ochii e ca un dus rece - te trezeste.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

ANA, trebuie neaparat spalat si dat cu un unguent (dupa operatie noi i-am dat cu Nidoflor) si urgent la medic ! Bafta!
Chiar, CLODY, ce a mai zis dr de fimoza lui Razvan ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ana, Ioana, pupici micutilor vostri

Oana, eu m chinui sa iau banii inapoi pe ce ne-au mucgait astia, apoi cu casa din Oklahoma de care nu putem scapa se pare ca va trebui s-o dam la inchiriat si pe aia si din astea. azi am fost si mi-am facut analizele pt tiroida, am rezultatul in vreo 3 saptamani. ne acomodam cu greu cu noua ora (noi am schimbat duminica). a inceput sa se mai incalzeasca si stam mult pe afara. zilele astea au fost 20 C si soare. in rest, eu alerg, ca ma antrenez pt o jumatate de maraton pe 1 mai. Philip cu scoala, de azi a inceput sa mearga si la un club de stiinta, pare sa-i placa. Nick creste si e f alintat. parca ne-ar mai trebui un bebe
cum sunteti voi? ce-ati mai facut cu problemele financiare? sotul cu munca? tu? parca mi-e si mie dor de patentele mele acum ii aveti pe socri la voi? vine si mama iar in iulie si o aduce si pe bunica. pe soacra inca n-am convins-o. cica nu vrea sa deranjeze, vine doar daca avem nevoie de ea
pup la gasca

Mergi la inceput