Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Am vb cu cei de la FTK si treba sta asa:
-intalnirea cu parintii si prima lectie cu copilul sunt gratuite. Deja m-am programat joia viitoare pt intalnirea cu parintii.
-pretul este de 300ron/luna, 1 sedinta pe saptamana.Au ceva reduceri si daca iei un pachet de sedinte.

BEE, ce este si pentru ce se face Havrix-ul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, Havrixul este un vaccin impotriva hepatitei A. Unele gradinite il cer obligatoriu.

Dna dr ne-a spus ca trebuie sa il facem imediat ce o prindem pe Ale fara muci si alte chestii de sezon, mai ales pentru ca va intra in curand in colectivitate, o sa plecam prin strainatate, la mare etc.

Noi mergem la FTK dupa Paste, dar ma voi programa de pe acum. As vrea sa o duc de 2-3 ori pe saptamana, din care, macar o data, sa merg si eu cu ea. Vizez cursurile de dimineata.

Oare ce face Cami?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cadia cu inotul ce ai facut? Ai gasit unde?

Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Selene, nici eu n-as lua-o pe Ana la un asa eveniment trist. Imi pare rau pt bunica ta. Sa aveti puterea sa treceti peste aceasta incercare.

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor,

Gataaa vacanta :((, s-a terminat.
A fost frumos, doar ca eu nu prea pot merge pe jos mai mult de 15 min...e jale, ma doare si burta si spatele....si cand imi aduc aminte ca la sarcina cu Alice pe la 5 luni mergeam pe bicicleta...deh, deci am fost mai mult cu masina.
Sper sa reusesc zilele astea sa pun si ceva pozici :)

Miere, Paula - felicitari fetelor , va doresc sarcini usoare si bb-i sanatosi.

Fetelor, nu am citit nik din urma , abia ieri dupaamiaza am ajuns, spuneti-mi, fetele din Japonia sunt ok?

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara fetele,

daca sunt la calculator inseamna ca sunt acasa..

Cadia la intalnirea cu parintii la FTK mergi singura??
Ce fac fetele? Cum te descurci?
Am inteles ca, cauti sa o dai pe Clara la inot, daca gasesti ceva sa-mi spui si mie. Mersi.

Selene nici eu nu as lua copilul cu mine...

Acum fetele ca imi era dor de voi sa ma vait: nu stiu cum sa mai vorbesc cu Stefan sa-i explic ca nu e voie sa loveasca...
noi pe el nu l-am lovit, in schimb el acum ne musca si pe noi si mai rau e ca prinde fata.. v-am spus si in postarea anterioara ca saracuta inchide ochii cand se apropie de ea.. stam toti atenti sa nu ajunga la ea..
Eu am avut o perioada mai agitata, am fost mai nervoasa, dar am evitat sa ma vada asa, nu inteleg de unde a aparut aceasta manifestare.. incerc sa-i explic ca nu e bine, ca noi nu facem asa..
marti cand va veni pediatra voi discuta si cu dansa si o sa o intreb daca trebuie sa merg la un psiholog, chiar nu stiu cum sa procedez.

In rest suntem bine, sanatosi, Elena deja se ridica, vrea in fundulet, eu rad ii spun ca "face abdomene"..

Eu stau la ai mei cu ei, incerc sa petrec cat mai mult timp cu ei.

Mergi la inceput

Vacanta a fost destul de reusita
Am doar cateva pozici aici: http://travel.webshots.com/album/579983168zfchdn

Am fost in Italia intr-un orasel numit Como, situat la granita cu Elvetia, suuupeeerb, il recomand tuturor, aveti ce vedea si ce face acolo.
Sunt munti si lacuri.
Din pacate noi am prins vreme rea, a plouat si a fost destul de frig, dar chiar si asa a fost superb.
Apoi am fost in vizita la sora mea, care locuieste in Paliano, undeva mai jos de Roma.
O zona f. frumoasa.
Am vizitat o ferma cu animale, :) spre deliciul lui Alice, unde am facut gratar si am pescuit pe lac.
Din pacate de aici nu am pozici ca am uitat aparatul :(
Am mai vizitat cu masina parcul natural Circeo de langa mare.
Din nou vremea nu a fost tocmai potrivita si am doar ceva video de acolo.

Italia, este o tara frumoasa, mai ales in provincie

In mare cam asta e....si ce repede a trecut

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

19 saptamani

Mergi la inceput

Carmen,e un comportament recent? sau e mai vechi?
Poate se comporta asa din cauza ca e gelos pe cea mica...

19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carmen, Stefan a trecut prin multe schimbari, cea mai importanta piesa fiind faptul ca a fost crescut de bunici si nu de parinti. Iar acum trece iar prin niste schimbari, a vazut ca a venit surioara, uneori mergi cu ea acasa (numai cu ea), apoi vii tot cu ea si stati impreuna la bunici, probabil se teme micutul ca il vei lasa acolo, nu stiu, oricum e o situatie delicata pentru el. E un comportament tipic de incercare de atragere a atentiei, fie ea si negativa, incerca sa va provoace, sa va testeze limitele, sa vada daca il iubiti si cand se comporta asa...sunt multe de spus. Eu cred ca ar fi mult mai usor si normal pentru toata lumea daca l-ai lua acasa si ati locui cu totii. Soacra poate fi ignorata, dar semnalele copilului pe care tot incearca sa vi le transmita de la o vreme incoace sunt destul de evidente (mai spuneai ca isi provoaca voma daca nu ii convine ceva)

Edit: sper sa nu te superi pe mine, dar cred ca manifestarile astea au ca substrat faptul ca a stat la bunici. Aparitia surioarei a fost factorul declansant al crizei. La inceput a perceput-o ca ceva pozitiv pt ca te aducea si pe tine acolo, intermedia venirea ta. De aceea nu s-a simtit amenintat si nu a fost gelos. Apoi a priceput ca surioara nu pleaca nicaieri si ca va ramane forever si probabil a devenit speriat, se teme ca va trebui sa imparta prezenta ta (limitata de pana atunci) cu ea, surioara.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee
As vrea sa o duc de 2-3 ori pe saptamana, din care, macar o data, sa merg si eu cu ea.

Bee, nu o poti duce de 2-3 ori pe saptamana. e o sedinta pe saptamana, atat. ca repeta acelasi lucru - sau tu asta vrei...? ca nu m-am prins.
remarc ca in bucuresti sunt mai mari preturile ca aici
Vero, chiar ma pregateam sa dau o strigare dupa tine. ce vacanta super!! ma uit si eu pe poze cand prind ceva timp. japonia e ok
Carmen, Stefan te simte ca esti agitata, obosita, nervoasa. de aia si musca, vrea atentie. explica-i, de o suta, de o mie de ori, ca nu se face asa, ca ne pupam, ne tinem in brate, nu ne muscam.. si o sa mearga. incet dar e singura solutie dupa parerea mea.
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput