Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Intrebare urgenta:

Voi ati merge cu copiii, la varsta asta, la o inmormantare?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

eu NU as merge cu copilul

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

rox, la Cluj n-are cine sta cu ea sub nicio forma. Toate rudele vor fi la inmormantare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Selene sunt de acord cu Roxana ...la Cluj poate sta Doru cu ea cat dureaza inmormantarea practic, dupa aceea puteti sta toti 3.

Parerea mea.

Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
la Cluj poate sta Doru cu ea cat dureaza inmormantarea practic, dupa aceea puteti sta toti 3.

exact asta vroiam sa scriu si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene,eu nu as lua-o deloc.As lasa-o cu Doru,in cazul meu,l-as lasa pe fii-miu cu taica-su.In nici un caz nu l-as lua la o inmormantare la varsta asta.E un pic cam complicat sa-i explici unui copil de 2 ani si sa si inteleaga,de ce lumea plange,jeleste si tot ce se intampla la o inmormantare..Plus ca nu stii ce impact poate avea asta asupra unui copil asa mic,dar e mai bine ca ea sa ramana acasa,in mediul ei,cu tati si buni.(cu tot santierul,banuiesc ca nu ea pune gresia si se poate repezi la voi la apartament in caz de ceva).

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am si eu o intrebare: cat ar trebui sa ia in greutate piticii nostri la varsta lor pe luna?

Intreb asta pentru ca Razvi in ultimele 2 luni a luat aproape jumatate de kg si mi se pare cam mult.

Sunt sigura ca o sa dea jos peste cateva sapt cand merge la gradi cand o sa faca greva foamei, dar chiar sunt curioasa.

Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai, ea supravegheaza munca muncitorilor, de cand au inceput aia sa sparga, sa faca, sa dreaga, la noi nu a mai stat / cu Daria nu a mai stat, pentru ca... asta e. Poate asa, un sfert de ora, o juma' de ora.

Tre' sa si gateasca pentru aia, daca nu ma insel, plus socrul, care e cu curu' de catre padure, ca de obicei. Soacra a mers acum dupa mostre de gresie si faianta, ca s-a gandit sa puna si in baie, socru' iar ii sta in cale si comenteaza aiurea-n tramvai.

De kkt.

In fine, a ramas ca sta cu ta-su acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Selene eu am fost in situatia asta cand era Dori mic. Initial am spus ca plec singura la Galati pentru cateva zile. Apoi am plecat toti 3, sotul meu nu mai statuse atat de mult timp singur cu Dori pe vremea aia si cred ca s-o fi speriat saracu'. Dar tati a ramas cu Dorian acasa la ai mei in oras si nu au participat la nimic legat de inmormantare. Nici eu nu am fost implicata in nici un fel in organizare decat in ziua respectiva ca prezenta acolo.
E drept totul se desfasura intr-un sat de langa Galati si au fost destui care sa se ocupe de ce trebuia facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sorana, mai bine asa. Alternativa ar fi fost sa mergeti toti la Cluj dar cat timp e inmormantarea Daria sa stea cu tati. Cat ar fi fost asta de posibil, doar voi stiti.

Noi am fost cu Lachlan la o inmormantare cand avea vreo 6 luni, dar el habar nu avea despre ce era vorba, a dormit mai tot timpul, iar lumea chiar s-a bucurat ca am venit cu el la partea de dupa inmormantare, la restaurant, ca vorba lor "mai inveseleste si insenineaza atmosfera". Dar cum am zis, el avea doar cateva luni, iar inmormantarile aici nu sunt ca cele din Romania. Acum nu cred ca l-as mai duce la o inmormantare, sau daca ar trebui sa ne ducem (ca uite, si bunica lui tati are 95 de ani si oricand ne asteptam si noi la un telefon) tati ar intra probabil in capela si noi am sta afara.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

SELENE, si eu am aceeasi problema.Bunicul meu este grav bolnav. Din fericire am cu cine s-o las pe Clara, iar pe Eliza o iau cu mine pentru ca e mica si trebuie s-o alaptez.

PE CLARA NU AS LUA-O NICI IN RUPTUL CAPULUI, pentru ca pe mine m-a marcat o inmormantare cand aveam vreo 3 anisori.Si acum imi amintesc ce cosmaruri groaznice aveam.

Mergi la inceput