Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)
Raspunsuri - Pagina 15
Selene_Bunny spune:
Eu am fost azi cu Daria pana la banca, sa rezolv o chestie, si nu am putut-o rezolva, si m-am necajit asa rau, ca m-a apucat o durere de cap si mi s-a lasat o "ceata" pe ochi, de nu stiu cum am ajuns acasa...
Si acum ma doare de nu vad bine... Si am de lucru...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
flowerbee spune:
Selene, incearca sa bei un ceai verde cu lamaie! Bea-l caldut, undeva linistit, eventual pe balcon. Te vei calma si lumina imediat.
Am intrat sa vad ce face Cami, dar vad ca nu a scris.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
CADIA spune:
Am scris un mesaj luung si l-am pierdut ca mi-a picat net-ul
Selene, asa fac urzicile, saru mult de reteta
. Sper sa manance Clara![]()
Bee, sanatate Alexiei
Ai comandat vreo rochita de la Iasi?
Am inceput sa le fac fetelor toalete pentru septembrie cand vom fi nasi de cununie
Sa nu radeti de mine dar e treaba serioasa si grea.![]()
Am gasit in Brasov la Picior Gras doua hainutze superbe, subtirele. Nunta va fi in sept la munte asa ca o sa am nevoie de asa ceva.
Rochitele cred ca le comand de la Iasi dar mai incolo, sa vedem cum vor mai creste.
AAA....si tot din Brasov de la un targ am luat o jucarie din lemn vopsite ecologic de care e suuper incantata Clara.Imi pare rau ca nu am luat mai multe.

flowerbee spune:
Cadia, as fi vrut sa comand, dar la modele care mi-au placut nu am gasit masura 2-3 ani. Tot urmaresc, poate apar si alte masuri.
Spor la pregatirile pentru nasit. Noi ii nasim la anul in toamna pe parintii finutei. Ei nu s-au casatorit religios inca.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
rox cu intarziere, dar din suflet iti zic si eu LA MULTI ANI!
crisspy ma bucur tare ca e totul OK.
cami ma gandesc la voi ... nastere usoara!
paula felicitari!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
bpaula spune:
Multumesc fetelor pentru urari! 
Astazi am avut o durere cumplita de cap, ma mai chinuie si insominiile si ziua is moarta de somn.
Am citit ce ati scris si nu am retinut mai nimic.
Ceva de reteta de urzici dar eu nu fac si nu stiu sa fac.![]()
Cadia spor la pregatiri pentru nasit!
Selene sper ca te simti mai bine.
Pyc ce multe stie baietelul tau! Felicitari si iti doresc sa gasiti o varianta care sa va ofere mai mult timp liber si mai multa liniste.
CADIA spune:
am gasit site-ul![]()
Ce ziceti de modelul acesta pt cand vom fi nasi???
http://www.7art.ro/ro/Rochii/Rochii-ocazii/Rochie-fete-roz-cu-paiete-model-1039/