Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)
Raspunsuri - Pagina 14
cami_antonia spune:
lissa
astept controlul de maine momentannnnnnnnnnn
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 9 ZILE
Carmen_Marieta spune:

Buna seara, ne mai tineti minte??
acum am terminat de lucrat niste acte pentru o firma si va scriu despre noi...
Copii sunt bine, Stefan -nazdravan ca de obicei.. am scapat de Pampers( ziua) ca noaptea inca ii mai pun, vorbeste din ce in ce mai mult, si cand este obosit o altoieste pe sora-sa.. care mititica i-a prins frica cred ca, atunci cand se apropie de ea inchide ochii...sper ca in curand sa rezolv aceasta problema..
Elena e bine, mancacioasa, creste vazand cu ochii, mi se pare ca ea creste mai repede decat Stefan.. deja se rostogoleste de pe spate pe burta, si-si tine bine capul. Are 6500 g si 60 cm... rade mereu.. e o dulceata..
Eu stau tot la mama ca sa ii tin impreuna... vorba soacra-mi "claie peste gramada" dar nu ne plangem ca exista intelegere..
Ma termina drumurile.. cateodata mai vin sa-i gatesc, spal calc lui Radu, sau sa mai fac diverse acte... dar sunt mereu pe fuga.. umblu cu pompa de muls dupa mine.. ce mai o adevarata aventura...
Radu incearca sa o convinga pe soacra sa vindem aici si sa ne mutam mai aproape de parintii mei, sper sa si reuseasca...
Alinuk te sun.
Crisspy felicitari pentru fetita!!!
Cami nastere usoara!
Miere,Paula felicitari pentru sarcina!
Roxana LA MULTI ANI!! cu intarziere
, sa fii sanatoasa!
Gata fug sa-mi fac un dus si sa dorm... noaptea trecuta Elena a fost cam agitata si m-am tot trezit..
Va pupicesc pe toate...
lisssa_ana spune:
carmen, ce bine ca mai ai timp sa ne scrii de voi. Zici ca Elena o incaseaza de la Stefan??? vai... saracuta, oricum cred ca e o problema trecatoare. Felicitari pt scosul pampersului...noi mai avem un pic.
cami...asteptam cuminti
Mama de Ana si
25+
Fashion
roxanaz spune:
neata dragutelor
multumesc din suflet pentru mesajele de la multi ani si scuze ca vineri am avut o zi asa aglomerata.. de abia am reusit sa respir ![]()
deci beutura de dimineata, si tort! ![]()
Criss, yei, fetita!!! sa fie cuminte si sa asculte de frate-su
(NU!!
)
Paula waaaaw!!! felicitari!!! sa fie sanatos/sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!! 
Crina, ce intamplare urata. imi pare foarte rau dar sper din suflet sa iti mearga mult mai bine cu schimbarea! si tin pumnii sa fie totul asa cum trebuie.
pupici tuturor, o zi frumoasa va doresc!
crisspy spune:
'Neata,
Carmen ce bine ca ne mai spui de voi. Felicitari pentru scapatul de pampers si pentru Elena mancacioasa
.
Cami asteptam un semn de la tine sa scoatem agitatele
.
Crina sper sa reusesti sa gasesti o solutie convenabila pentru toti 3
.
Eu nu pot sa dorm noaptea mai deloc
...pe partea stanga parca stau pe ace. Si nu pot sa respir deloc, ma astup instant cu toate picaturile de pe lume. Oare sa fi dezvoltat o alergie la ceva ca si stranut ca o baba uitata de lume?
O zi usoara tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
18 sapt 
CADIA spune:
Neatza fetelor!!!!
Ne-am intors si noi de la munte ieri, asa ca azi despachetez
.Intru mai tarziu sa va citesc. Va pupicesc pe toate.
Am intrat repede sa va rog ceva:
Am 3 pungulitze mici de urzici si nu stiu cum sa le gatesc pt Clara. Voi cum faceti urzici puiutilor vostrii???
flowerbee spune:
Buna dimineata fetelor,
Tin pumnii stransi pentru Cami, ca totul sa fie bine la doctor si sa vine cu vesti excelente despre Petra. Te asteptam cu drag, Petra!
Felicitari Paula pentru burtica!
Pyc, grea munca ai! Parca ma vad pe mine acum 4 ani cand ma imparteam intre Bruxelles, Strasbourg, Luxembourg si Bucuresti. 2 saptamani la Bruxelles, una la Strasbourg, cateva zile la Bucuresti si tot asa. Si eu am ales familia pana la urma, desi si cariera si-a revenit cat de cat,insa nu se compara cu perioada aceea, superba, dar f grea. Bucura-te de baietelul tau si sunt sigura ca vei gasi ceva care sa iti asigure echilibrul dintre viata de familie si cariera medicala.
Cadia, nu stiu cum se fac urzicile, cred ca nu am mancat niciodata.
Carmen, a crescut fetita. Bravo!
Eu am avut cea mai urata raceala de multa vreme. De o saptamana am fost scoasa din normal, am stat in pat si am bolit. Acum sunt mai bine, insa problema este ca, de aseara, Alexia face febra. Sper sa faca o forma mai usoara. Nici nu stiu ce sa ii dau ca sa nu evolueze. Tre sa o sun pe dna dr. sau pe Irina noastra, ca ea are solutie la orice problema.
Pup.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Neatza fetelor!!!! Ne-am intors si noi de la munte ieri, asa ca azi despachetez ![]() .Intru mai tarziu sa va citesc. Va pupicesc pe toate.Am intrat repede sa va rog ceva: Am 3 pungulitze mici de urzici si nu stiu cum sa le gatesc pt Clara. Voi cum faceti urzici puiutilor vostrii??? ![]() Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010). |
CADIA, urzicile sunt folosite ca inlocuitor pentru spanac. Eu spanacul il fac asa: pus in apa in clocot putin, ca isi pierde toate proprietatile nutritive daca sta mult, il scot, il scurg de apa, il toc marunt. NU arunc apa in care a fiert! Il pun intr-o oala, asa tocat cum e, fac un sos alb, cu lapte si faina, pe care il las sa fiarba, il pun peste spanac, inmultesc compozitia cu apa in care a fiert spanacul. Adaug sare si usturoi.
As face urzicile la fel, dar niciodata nu vor avea acelasi gust ca spanacul. Motiv pentru care nu am mancat decat o data.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii