Mamici inimoase de Constanta *146*
Raspunsuri - Pagina 19
lulu77 spune:
LA MULTI ANI! Andreea
Dragele mele, ca s-a deschis in Cta un magazin cu produse traditionale naturale(dulceata, zacusca, mezeluri, branzeturi, paine, etc) si il recomand cu toata inima, patronul il cunosc, garantez.
Este pe I.G. Duca, pe partea dreapta mergand spre Grivita vis-a-vis de service auto Donna-Seat.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O georgi,e doar o perioada agitata,doar nu sunt mereu asa,bine ca mai sunt si perioade din astea,ca si asa am impresia ca trece viata pe langa mine si eu nu fac nimic.... |
Nici nu-ti doresc sa ai toata viata asa agitata... dar faza cu "trece viata pe langa tine si nu faci nimica"... ma facut sa rad... daca nici tu nu faci nimica cu viata ta...
Nu v-am spus... sambata am facut pitza si... clatite americane... superancantati au fost copii mei... a mai facut careva? ce umpluturi ati incercat?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Nici nu-ti doresc sa ai toata viata asa agitata... dar faza cu "trece viata pe langa tine si nu faci nimica"... ma facut sa rad... daca nici tu nu faci nimica cu viata ta... |
mai georgi,ma refeream la lucruri pt mine,pt sufletul meu...aveam si eu planuri,dar viata a vrut altceva pt mine...intelegi ce vreau sa zic...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
diana, la primarie nu stiu daca fac angajari, stiu SIGUR ca incearca sa deblocheze niste posturi la Politia Comunitara, poate la Consiliul Judetean angajeaza.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
vladis spune:
La multi ani d-rei Andreea! Miha, sa iti traiasca fata, sa va bucurati alaturi de ea! daca nu i-ati scos inca buletinul, impuscati doi iepuri, ca acum evidenta populatiei e in mall si sa stii ca te inlocuiesc bucuroasa la shopping, io fac fata in orice conditii cat despre "lucruri pt suflet" si eu ma simt tare restanta, fara sa am problemele voastre, ci doar pe cele cotidiene, dar am ganduri mari din toamna, cand scapam de clasa a VIII-a
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
georgipuia spune:
Miha... tu stii cu ce ma laud eu ca "fac pentru mine"? cheltui bani la bazar.. si cu o mare satisfactie... Si cu cat e mai secret fata de sot cu atat ma simt mai razbunata In rest.. nu tu coafor, manichiura, shoping pt mine personal, nu tu concedii si de acum pana la 62 de ani s-au patap de tot cred concediile noastre... ce mi-a mai ramas? BAZARUL...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
CRIXIA spune:
Miha, trebuie sa faci ceva si pentru tine! Oricat de mic ar parea, oricat de nesemnificativ ar parea pentru alte femei, pentru tine sa fie ceva constant si multumitor! O iesire cu o prietena, sa mergi pe jos o data pe saptamana...sigur mai au si fetele alte idei la care raspunsul sa nu fie legat de valoarea baneasca.
Vladis, dar 9 e mai mare ca 8!! Eu cu cat trec anii/ cresc copii, parca se maresc in intensitate prb copiilor. E un hop intrarea la liceu, treceti voi si de asta, ca ai fata constiicioasa!
mihaela77O spune:
fetele multumesc de sustinere...ceea ce mi-ati spus,de micile placeri ale vietii,mi le fac de cate ori am ocazia...nu ma refeream la asta...ma refer ca voiam mai mult de la viata,pt mine...pt aspiratiile mele,pt viitor...dra orice mi-as propune,nu-mi iese,sunt legata de Mihai si Mihai de mine...sa nu ma intelegeti gresit,nu-mi plang de mila,chiar si cu problemele cu Mihaita,multumesc lui Dumnezeu am o viata frumoasa,dra voiam mai mult?
sunt cu capul,nu?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Ontica Camelia spune:
Salutare doamnelor!
La multi ani Andreea!
007 sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puii vostrii! iti doresc multa rabdare si sa reusesti ca macar din cand in cand sa iti acorzi putin timp si pentru tine.
Va doresc o saptamana frumoasa!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
mery_anna spune:
La multi ani,Andreea si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata! pentru o mica printesa!
Salutare tuturor si sa aveti o saptamana minunata,