Mamici inimoase de Constanta *146*
Raspunsuri - Pagina 20
emaaimee spune:
LMA sarbataoritilor de cand nu am reusit sa scriu
am facut si clatite americane, adica si irlandeze, groase, nu cele romanesti. umplutura pt clatite normale sau groase: sirop artar& zeama lamaie, cioco, gem, inghetata langa si clatita unsa cu cioco incalzita la micro un pic( cateva nuts tocate de decor). catite cu casca& ham. clatite la cuptor cu cascaval ras la mijoc, facute potcoava in tava si apoi date cu 2 oua batute cu smantana, rumenite la foc mic- la sfarsit razuit putin casca/parmezan de decor& marar tocat. varianta dulce umplute cu gem, unse cu 2 oua batute si un pic smantana, rumenite un pic& date cu zahar pudra vanilat cand sunt calde.
clatite cu berries proapete& frisca& sirop gros de inghe de acelasi fruct& o frunza menta de decor. la orice varianta merge si nuts( nuci, fistic, migdale). clatite cu stafide oparite& inmuiate bine in prealabil in esenta de rom& crema de eclere- merge si varinata la cuptor& pudrata cu zahar pudra.
va pup
bettyk spune:
Neata fetele! ce mai ziceti?
Pe mine ma deprima vremea asta. cand s-o mai incalzi un pic? ca deja m-am saturat de vreme urata si mohorata.
in rest,cu pregatirile pentru petrecere. alergatuira,atata tot. pregatiri,scoala,dansuri,offff. ajungem dupa 7 acasa. abia astept sa ia vacanta sa ma linistesc un pic,sa imi trag sufletul.
Pupici si va doresc o zi frumoasa!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
emaaimee spune:
buna dimineata!
sorry, cris dar a intrebat fata
am uitat sa zic ca merg si cu golden syrup(seamana cu siropul de artar)& zeama lamaie.
si la noi e o vreme tot asa ploiasa, bleah.
ma pregatesc de munca
georgipuia spune:
Ema... mi-ai raspuns mamicule... sarutmanutele... acu tre sa fac iar Eu am pasat banana si am amestecat cu finetti..., facut gen tortulet, deasupra frisca si stropita cu sirop de dulceata de coji de portocale... Vorba fratelui meu "fu tare buna"
Neata fetele... eu recuperez pe toate fronturile pana nu sunt luata de valul muncii... Pe mine nu prea reuseste vremea sa ma deprime, in schimb am un somn...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
emaaimee spune:
Georgi, chiar ma gandeam ca am uitat sa zic varianta de tortulet, diverse retete: tiramisu, trase in tort de cioco si alte umpluturi
CRIXIA spune:
mey, eu m-am apucat de sala si vreau sa asortez cu un regim echilibrat....voi ma ispititi rau de tot! Aseara am gatit un gulas de vitel si am rezistat sa nu mananc, greu, mai ales cand o vedeam pe Alexia ca terminase tot, ea care tot timpul gaseste motive....
Gata, am iesit din hibernare...si stiti ce zice nenea cantarul? +4 kg
asa caaaa macar de astea sa scap
cris_82 spune:
din partea mea sa curga cu retete,ami ales de dulciuri ca sunt depenednta de sugar si poate niste kg in pluc ca altfel iar or sa stea blugii pe mine ca pe gard
Mirunel terorista
BAZAR
lulu77 spune:
Mneatza....
Hei, donez si eu niste kg, desi sunt fericita, am scapat de vreo 6 in ultima luna si ceva.Regim disociat.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC