Mamici inimoase de Constanta *146*
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
La multi ani Andreea!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bettyk spune:
LA MULTI ANDREEA! SA FII SANATOASA SI AI PARTE NUMAI DE BUCURII!
007, SA ITI TRAIASCA FATA,VA DORESC NUMAI IMPLINIRI SI REALIZARI!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
roxanaz spune:
neata!
Andreea la multi ani!! Miha sa iti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa, fericita!!!
pupici tuturor, o zi frumoasa va doresc!
Dodo-pui spune:
Ct
o saptamana frumoasa tuturor...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diana2242 spune:
Neata tuturor.La multi ani Andreea pt ieri si sa fii fericita si sanatoasa ca la varsta ta cred ca doar asta conteaza,Mihaela sa iti traiasca fetita si tot binele din lume vi-l dorim.
Lulu saru-mana esti o draguta.
Pisoi mercic pt detalii o sa ii vizitez de dj nu am auzit noi am folosit formatie la nunta si la botez a cantat muzica singura si cine dorea ceva isi cauta si punea.Eu astazi merg la consilierea psihologica de la facultate care e obligatorie timp de 2 saptamani asa ca sper sa pot sa ma mai fofilez si eu cate o zi macar sa nu fiu chiar eminenta ca nu vreau si astept sa vedem ce rezolvam cu cresa pe de o parte ma bucur tare mult ca va merge la cresa dar pe de alta parca mi se pare ca il pedepsesc ca nu mai stam impreuna acasa sa facem ce vrem si cum vrem si ma gandesc sa nu imi zica doamna ca e prea alintat sau cine stie ce pt ca nu vreau sa schimb nimic in comportamentele noastre cred ca am fost si sunt destul de drastica si nu vreau sa fiu si mai si.............. offfffffff sunt eu mai nerabdatoare decat el desi el nu stie ce il asteapta sper sa ii placa la cresa si sa nu se lase cu plansete ca desi cand auzeam pe cineva ca nu poate lasa copilul la cresa plangand si ziceam ca sunt lipsite de tarie eu cred ca voi fi cea mai ne lipsita de tarie poate si din cauza ca Rares in 2 ani nu a invatat sau nu stie sa planga nu am vazut nici o lacrimioara la el si nu as vrea sa vad inca,este el mare speculant si se mai tavaleste sau tipa dar in sec 2 te cauta sa vada daca ii acorzi atentie sa continue sau nu ii acorzi sa nu se mai consume degeaba.Va pup si mai vb o sapt frumoasa va dorim tuturor
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisoi_aluna Un DJ bun stie cineva? Pe Ionut Galani l-ati vazut la vreo nunta sa botez? |
Neata lumeee... eu l-am vazut pe Galani&Co la o nunta superbenga in toamna... mi-au placut mult, dar nu stiu care-s costurile... aia era nunta de nunta.. au fost pe scena unul dupa altul diversi artisti, inclusiv Andra, trupa de la Maruta si cinei mai stie pe toti... eu am zis ca a fost nunta-spectacol
La multi ani fetei tale Mihaela... sa-ti traiasca si sa se bucure de ce-i puteti oferi si voi sa va bucurati de copii Tare ocupata si agitata mai esti
Mai recuperez sa vad daca mai rapsund cuiva in mod deosebit
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Leditia spune:
Neatza.
Cu intarziere ,Andreea
Spor la shopping Miha.
Va pup fetelor si va doresc o zi super,in ciuda vremii urate de afara.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mihaela77O spune:
'neata...
va multumesc pt urari,mie urati-mi sa am rabdare la shoping,nu vreti sa stiti cum e cu Andreea la shoping...
georgi,e doar o perioada agitata,doar nu sunt mereu asa,bine ca mai sunt si perioade din astea,ca si asa am impresia ca trece viata pe langa mine si eu nu fac nimic....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...