Mamici inimoase de Constanta *146*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

BUNA FETELE!
LA MULTI ANI ISABELA! SA CRESTI MARE SI SANATOASA. DODO SA ITI TRAIASCA FETITA, SA VA BUCURATI DE EA SI VA DORESC TOT BINELE DIN LUME.
EU MAI RARUT,CU CEVA TREBUSOARA. PLUS CA ALERG SI CU PREGATIRILE PENTRU PETRECEREA ALEXIEI:). NU AM SCAPAT NICI ANUL ASTA. TOT PETRECERE MARE AVEM. DE FAPT VREO 3. CA ASA SE TIN LA FII-MEA. ACASA CU RUDE,NASI,ETC. LA BUNICI LA CURTE.PLUS PETRECEREA DE LA LOCUL DE JOACA CU COLEGII SI PRIETENII. DECI,SUNT PRINSA TARE.
VA PUP SI VA DORESC UN WEEKEND FRUMOS,DESI VREMEA ASTA LASA DE DORIT!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

La multi anisori Isa! sa iti traiasca printesa Dodo mai cu intarziere dar asa suntem noi mereu mai la urma.Pisoi bafta multa cu noul laptic si botez frumos si mama mea este prietena cu sefa de la Ianis si sa vii cu poze,apropos rochitele tale de pe la diverse ocazii sunt belea sunt facute la Insolito cumva sau cumparate?ca as fura modelul dar par toate complicate. in rest noi astazi dormitam si maine om mai vedea de luni avem treburi am vb cu cineva sa imi bage copilul pe lista de prioritati la cresa sa vedem ce rezolvam are cineva idee de astia de la asociatia creselor sau ce naiba este ea daca verifica adeverintele parintilor la itm? pt ca as scoate una de la firma noastra dar nu sunt angajata pe ea si nici nu vreau sa ma angajez oare se prind? si a doua problemuta am auzit ca incepe in toata tara o recensiune si la noi in oras se ocupa primaria si cica ar face 2000 de angajari dar as fi interesata de detalii pt ce perioada de timp pe ce banuti etc nu e nimeni pe aici din primarie sa ne spuna si noua?
Va pup si un week end minunat va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Multumesc, diana, vad ca deja am ajuns la 2 masuri de Milumil cu 3 de Lactana si urmeaza sa bagam 4, iar el frige 170 ml odata...deci e bine. Numai de-ar avea rezultatul scontat sa scapam de constipatie...
In privinta botezului, chiar ieri am reusit sa dau o fuga, dupa ce am fost la consultatia de 6 saptamani la ginecolog. Am stabilit meniul si m-am intalnit si cu o domnisoara care imi va decora pe acolo. Mai ramane sa-mi gasesc cameraman si DJ. Am niste oferte si trebuie sa hotarasc.
Invitatiile sunt aproape gata, mai am de decupat niste ochi la urs si de facut o poza frumoasa pisoiului pentru pus pe ea...si dup-aia la imprimat cu ele...

Edit: Am uitat sa-ti spun de rochii, banuiesc ca te referi la cele lungi. Cea roz, cea albastra si cea lila sunt facute la Julia Kontogruni, dupa modelele lor dar mi-am ales eu materialul din oferta lor. Sunt cam scumpicele dar sunt din matase naturala. Si mai am una pe nuante de verde cu putin mov, foarte frumoasa si aia, dar nu cred ca am poza cu ea...

Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

crix anul asta o sa-i fac acasa , a invitat doar cativa colegi ,sper ca melisa sa fie cuminte sa ma lase sa-mi fac treaba. are si denis psp si acum doua zile l-am modat si pot sa-i pun jocuri de pe internet .
diana eu stiu persoane care si-au facut rost de adeverinte si nu au avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Pisoi nu am auzit de casa asta de moda dar lasa-mi pls detalii pe pm sa ii tin minte pt viitor.
Batmanita raman datoare pt raspuns m-am mai linistit putin.innafara de adeverinta si analize ne mai trebuie ceva la dosar?Ce ziceti sa luam ceva de imunizare innainte de a pleca la copii multi sau sa ne riscam si fara?si daca se luam ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Diana, ti-am trimis PM.

Un DJ bun stie cineva? Pe Ionut Galani l-ati vazut la vreo nunta sa botez?

Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La multi ani Andreea de 007!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

La multi ani Andreea de 007!!!

Alexia & Ana

Crix,multumim !!!

intrebai daca ne sarbatorim...ne sarbatorim,dar nu azi,pt ca doar ce am venit de la Bucuresti,asa ca ramane pe week-end-ul viitor!
ce-si doreste?greu de spus,acum suntem in febra hainelor de firma...vrem firma si petrecere cu prietenii,asa ca tinand cont ca a primit numai bani,o parte vor merge la petrecere cu prietenii,iar cealalta,i-am promis ca sambata mergem in mall la shooping!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani Andreea

Sa ai o viata fericita si implinita!

Miha: multe pentru tine!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

la multi ani andreea sa fii sanatoasa si fericita aluturi de fratior si parinti ,pt tine miha

Mergi la inceput