Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)
Raspunsuri - Pagina 20
fecian spune:
Alessandra&Gabriel&Andrei Razvan
sa cresteti mari si sa aveti parte numai de zambete in viatza. 
Ylari
sper sincer sa treaca perioada asta rea de la tine la servici. Insa, ca sfat, incearca sa iti gasesti o alternativa. Gandeste-te ca tu trebuie sa fii fericita nu sa stai dupa toti ratatzii si sa suferi. din pacate, sunt o gramada de scursuri care umple peisajul uman, si, cel mai rau, e ca dam de ei si trebuie sa ii confruntam sau mai rau sa colaboram cu ei. Diplomatie la greu, si tu incearca sa iti gasesti in alta parte un job care sa te multumeasca.
Atmosfera otravita de la servici iti otraveste sufletul...si chiar nu se merita sa iti strici spiritul cu toate scursurile. Bafta multa si mult succes
Felicia,
de pui (Gabriel) si
24+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
Nasterea lui
Gabriel
_
Simply happy!
YLARI spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui fecian Alessandra&Gabriel&Andrei Razvan sa cresteti mari si sa aveti parte numai de zambete in viatza. ![]() Ylari sper sincer sa treaca perioada asta rea de la tine la servici. Insa, ca sfat, incearca sa iti gasesti o alternativa. Gandeste-te ca tu trebuie sa fii fericita nu sa stai dupa toti ratatzii si sa suferi. din pacate, sunt o gramada de scursuri care umple peisajul uman, si, cel mai rau, e ca dam de ei si trebuie sa ii confruntam sau mai rau sa colaboram cu ei. Diplomatie la greu, si tu incearca sa iti gasesti in alta parte un job care sa te multumeasca. Atmosfera otravita de la servici iti otraveste sufletul...si chiar nu se merita sa iti strici spiritul cu toate scursurile. Bafta multa si mult succes ![]() Felicia, de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) Nasterea lui Gabriel _ Simply happy! |
Multumesc mult!

Asa e, sunt complet epuizata...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Reallaura spune:
Ylari ce rau imi pare! EU mereu te-am invidiat pentru atmosfera de la sv, am avut si eu parte de asa ceva vreun an de zile, dupa care se imputise. acum trebuie sa -mi caut, nu vreau sa ma intorc la situatia aia... Sper sa rezolvi cumva! 
Ali 
Reallaura spune:
Eu am zile cand ma urc pe pereti. Pe Ilinca nu o mai pot pune in patul ei nici 5 minute, urla ca din gura de sarpe.
Mircea, de vreo luna trece printr-o faza naspa, e gelos, plange mereu, nu ii convine nimic, o bate pe Ilinca. Bogdan vine numai la 9-10 seara si de la 5 dupa masa, cand vine Mirci de la gradi nu o mai pot culca pe Ilinca. Asa ca ea ajunge terminata de somn, plange si trage de mine, Mirci vrea joaca si toata atentia mea, nu pot sa-i impac, amandoi sunt plangaciosi si eu disper.
Nu stiu ce are iar cu ea, probabil greseala e ca Bogdan il mai trimite in we la socrii si atunci el simte ca nu mai stam cu el, acolo i se da toata atentia, aici mai putin, devine frustrat si iar nu o mai suporta pe Ilinca.
Intr-o zi a venit de la gradi si nu a vrut sa stea acasa, a plecat dupa socramiu. Mi-e atat de mila de el, cum s-o simti in sufletelul lui. I-am spus lui Bogdan, in we stam noi cu el.
Doamne, abia astept sa ne mutam, sa am un ajutor mancar o ora dupa masa, sa o culc pe ea, sa ma joc cu el.
Alysh spune:
Offfff, Laurita, uite ca ne sincronizam si la bune si la rele.
Exact asa si Vlad, trece printr-o perioada de razvratire, nu-l recunosc uneori. Ieri l-am tinut acasa sa-i duc la impartasit, sa ma spovedesc si eu ca am reusit sa tin nitel post. A venit si mama si la Vlad se exacerbeaza crizele in prezenta ei. Parca nu mi-a tihnit deloc impartasania de ieri
A urlat non stop, tot ceea ce facea Kika (mama, asa ii spune el) nu era bine, daca il spala pe maini, urla ca el nu vrea la chiuveta din bucatarie ci la aia din baie, nu vrea sa-l spele pe mana stanga numai pe cea dreapta, ca vrea covrigei ACUM< ACUM (si era inainte de masa) si iar urlete. Printre urlete cate o scatoalca lui Vlad, ori in cap , ori calare pe spatele lui, ca inca mai merge de-a busilea si Vlad cum il prinde cum ii taseaza bine coloana
Stef e in perioada de congrese si delegatii
, acum vine tarziu in fiecare seara, are congres in Bucuresti. Tot e bine ca vine, stai sa ma vezi in mai cand va fi plecat.....sincer, imi e frica, groaza!
Incerc sa analizez crizele, sa vad de unde provin. Tind sa cred ca se simte marginalizat atunci cand pleaca la gradi. Eu l-am mintit ca merge si Luca la gradi, dar o doamna educatoare mi-a spus ca de fapt stie clar ca mami ramane cu fratiorul mic acasa. Si se razbuna. Si mie mi-e foarte mila de el, mi-e foarte dor de el. Exact cum spui de Ilinca, daca nu ar fi atat de demanding astia mici ne-am putea ocupa si de ei mai mult.
La mine casa arata ca o cocina de porci. Sper sa gasesc pe cineva sa0mi faca o curatenie zdravana. Ieri am dat cu un mop in bucatarie, hol, baie si l-am pus in patut......am crezut ca lesina de plans, era vanat la fata

Pupici tuturor!
Victoria_mami spune:
Ylari, Laura, Alysh 

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
belleane spune:
Salutare,
Incep prin a ura si eu
ALESSANDRA
GABRIEL
Uau -ce mari sunt copiii nostri.
Le doresc la toti fara discriminare sa aiba din plin: sanatate, blandete,inteligenta, cumpatare. si noua multa rabdare.....ca avem mare nevoie. Eu cred ca perioada asta e tare importanta in dezvoltarea lor. Nu mai sunt usor de pacalit, au propriile pareri, incep sa analizeze comportamentul celor din jur si sa caute explicatii,sunt teribilisti, curiosi si nu-si cunosc limitele, viseaza sa faca lucruri pe care altii nu le pot face, pastreaza faptele importante in memorie, nu inteleg limitarile. Deci inarmati-va cu rabdare si bucurati-va.
belleane spune:
Ylari: sunt langa tine, te inteleg
. Situatia economica nu merge spre bine si asta are repercursiuni asupra tuturor: angajatori, angajati, familii. Toti incearca sa se salveze cum pot, in situatii de criza se vede fata adevarata a omului.
bratafel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Eu am zile cand ma urc pe pereti. Pe Ilinca nu o mai pot pune in patul ei nici 5 minute, urla ca din gura de sarpe. Mircea, de vreo luna trece printr-o faza naspa, e gelos, plange mereu, nu ii convine nimic, o bate pe Ilinca. Bogdan vine numai la 9-10 seara si de la 5 dupa masa, cand vine Mirci de la gradi nu o mai pot culca pe Ilinca. Asa ca ea ajunge terminata de somn, plange si trage de mine, Mirci vrea joaca si toata atentia mea, nu pot sa-i impac, amandoi sunt plangaciosi si eu disper. Nu stiu ce are iar cu ea, probabil greseala e ca Bogdan il mai trimite in we la socrii si atunci el simte ca nu mai stam cu el, acolo i se da toata atentia, aici mai putin, devine frustrat si iar nu o mai suporta pe Ilinca. Intr-o zi a venit de la gradi si nu a vrut sa stea acasa, a plecat dupa socramiu. Mi-e atat de mila de el, cum s-o simti in sufletelul lui. I-am spus lui Bogdan, in we stam noi cu el. Doamne, abia astept sa ne mutam, sa am un ajutor mancar o ora dupa masa, sa o culc pe ea, sa ma joc cu el. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
si la noi situatia este deseori asa, numai ca Bianca s-a obisnuit ca atunci cand o culc pe otilia sa faca liniste; eu am noroc ca stau cu mama (batrana) dar tot ma ajuta. cu gelozia stam la fel....
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
7 luni si 10 zile

de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010