Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI

GABRIEL

si

ALESSANDRA

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani puilor Gabriel si Alessandra !

Acum trei ani emotiile noastre incepeau sa atinga maximul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

GABRIEL si ALESSANDRA

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, destepti si frumosi...

Doamneeee nu stiu cand au trecut cei 3 ani, dar.... multi, multi inainte. Petreceri frumoase va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrinaAndreea

GABRIEL si ALESSANDRA

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, destepti si frumosi...

Doamneeee nu stiu cand au trecut cei 3 ani, dar.... multi, multi inainte. Petreceri frumoase va doresc!

daca e party, ma bag si eu!! la multi multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti si impliniti!!

Si daca tot nu am chef de munca, o sa curatz prima pagina, sa scot burticile care au nascut. Rog cine mai observa ceva, faceti-mi review-uri ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

Asa Cleo, fa curatenie!
Cum a fost la interviu?

Azi am aflat f. surprinsa chiar de la sef ca fata care a venit odata cu mine la firma (pe postul de la secretariat) a fost "trimisa acasa".
Ea era f. de treaba, imi placea de ea, insa seful nu a fost multumit de cunostintele ei de limba straina.
mmddaa ... nu e usor

Cand vine odata vremea frumoasa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna!

Asa Cleo, fa curatenie!
Cum a fost la interviu?

Azi am aflat f. surprinsa chiar de la sef ca fata care a venit odata cu mine la firma (pe postul de la secretariat) a fost "trimisa acasa".
Ea era f. de treaba, imi placea de ea, insa seful nu a fost multumit de cunostintele ei de limba straina.
mmddaa ... nu e usor

Cand vine odata vremea frumoasa?

se pare ca a fost bine. Acum calculez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI AAAAAANI!!!!!!!!!!!
GABRIEL si ALESSANDRA

GEZAS, 3 ANISOOOORI!!!! de emotie!!!!

Sanatate multa pusorilor scumpi si fericire, bucurii, se stie!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Oooof ce sa va mai povestesc si eu, asa pe scurt, Eva e bine, din pacate si eu si Iuby avem pb cu sv si sunt complet deprimata, dar sper, sper, sper sa treaca vremurile astea rele... Eva e o scumpa, e bine, am rezolvat si constipatia, face aproape in fiecare zi si nu mai face tare, nu se mai chinuie, ce sa mai sunt tare fericita din cauza asta. Cu gradi e ok invata multe cantecele, poeziile insa nu ii plac, stie multe cuvinte in engleza dar nu le leaga, dar eu sunt multumita. Inca nu e pasionata de televizor, ii place in schimb sa faca puzzle si sa coloreze (chiar si parchetul ) este foarte cocheta, saptamana trecuta am fost la shopping, i-am luat un trening si niste rochite plus o salopetzica de vara, superbe, a facut parada modei in casa si greu ne-am inteles sa nu o imbrac in rochita aia la gradi. Sper ca sunteti ok, eu nu mai apuc sa citesc, pur si simplu serviciul m-a terminat psihic in ultimele 3 luni, sunt pur si simplu siderata de atata rautate si atata nedreptate dar nu pot eu sa fac nimic decat sa sper ca se va rezolva. Ai mei sunt si ei ok, asa cum ii stiti cu tabieturile lor, mama isi vede de goblenuri si de treburile casnice, n-am prea mai fost pe la ei ca nu vreau sa ma vada asa amara, soacramea e la tzara, ce sa mai, am revenit la lucrurile obisnuite. Tot nu am ramas gravi, am pierdut speranta, o declar nula Mai trist e ca sunt asa de obosita incat nu mai am putere sa ma joc cu Eva cat as vrea. Ne iubim noi seara in pat la culcare si cantam, ne dragalim, si apoi... adorm inaintea ei. Dar nu ma plang, l-as mania pe Dumnezeu. Asa trebuie sa fie viata si cu bune si cu zile mai noroase... si cu oameni rai si cu prieteni pe langa noi.
Ce vreau sa va zic e ca sunteti minunate si ma bucur ca fac parte din grupul vostru, pretuiesc tot ce imi aminteste de prietenia voastra si imi sunteti tare dragi.
Va pup pe toate!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

imi pare rau de situatia de la serviciu - speram ca totul se va imbunatati si se va lumina si viata voastra

Mai, nooi profitam de vreme is iesim cat putem afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

OAU au inceput aniversarile de 3 anisori! Doamne ce repede trece timpul!
LA MULTI ANI!!!! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI VOIOSI!!!
GABRIEL SI ALESSANDRA

Ylari imi pare rau pt perioada naspa la sv!

L-am tuns si eu pe Tiberiu si numai pot de dragul lui, a prins aliura clara de baietel. Tot a plans la tuns dar nu asa rau ca alte dati, a fost incantat ca aveau la tv Tom si Jerry si mai plangea mai arunca un ochi la desene, la plecare iau dat si o jucarie cadou dar tot ce vroia era sa iasa cat mai repede de acolo. In rest face numai prostioare, binenteles impreuna cu Jessica ......fac o echpa de minune cand e vorba de trasnai si de furat bomboane din dulap. Unul aduce scaunul, altul se urca si celalalt da de sase iar daca apare vreunul din noi ne spun "Goooooo Gooooooooooooooooo!!!!". Imi vine sa ii pup!

Mergi la inceput