Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Luminel nu ti-ai mai luat bataitza de mult????? sa nu mai zici asa ceva ca dau "raporteaza la moderator" da? eeee...
In rest,
brobonata, si n-am sfaturi, noi inc an-am avut, doar maclavais de ala cu mentol. 
Robert gaseste suzeta in pat, langa capul Anei. Dialog:
Robert: Ana, deschide gura daca vrei!
Ana: nga, nga, nga...
Robert: Asa, bravo!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Doloress spune:
LUMINEL - multa sanatate! Noi n-am avut inca, sa speram ca nici nu va face pana nu s-o mai ridica si piticania asta mica. Si da, bataita, cum sa zici ca-i retardata, pai am vazut-o cu toate ce frumos danseaza ea pe Shakira.
SIMONIX - si al meu la fel, face foarte bine diferenta intre FR si RO, mai ales acum ca la gradi cea noua nu mai are nici un roman. Sa vezi ce fain vorbeste si cate cuvinte stie ca raman si eu asa. Adevarul e ca a invatat multe la gradi cea veche, de ce sa nu recunosc. Mai incepe si el cu furculition si lingurition, dar in general vorbeste corect si franceza si romaneste, pentru varsta lui, nu ma plang deloc. Mai nou in romaneste are probleme, de exemplu nu zice tai - zice coupi, sau nu zice prinde si Atrapa! Dar tot asa, vorbeste in continuare, orice-ar fi, nu se impotmoleste ca nu stie, inventeaza, numai sa zica.
Semnam si noi luni contractul cu gradinita mare Montessori, o sa inceapa cand venim din Romania in octombrie. Eu tot insist sa ne cheme mai repede in caz ca au un loc. La gradinita asta la care e, nu prea fac nici o activitate, sunt lasati de capul lor, desi ii prinde bine si chestia asta, as prefera si putina structura totusi, mai ales ca el e destul de doritor.
ESME - felicitari pentru fetita laudata la scoala, pai mie mereu mi s-a parut model din ce descrii tu. ![]()
Si-al meu merge singur la toaleta si refuza sa fie ajutat. Ba chiar la gradi n-are nici reductor, se suie cum poate el si se tine in maini de colac. Problema e insa ca vine mereu murdar de kk la fund, trebuie pus la spalat de cum vine. Acum ducem munca de lamurire macar se sa stearga cu servetele umede.
YLARI - si tu ai disparut... pe unde umbli? Vino aici si spune toate ofurile...
CLEO - bafta la interviuri!
LORI - si al meu dimineata ii citea povesti lui Kevin. Tare ma mai impresioneaza cand ii vad ca incep ei sa relationeze, sa se inteleaga.
Patrick vrea sa fie bebe, ieri si-a pus babetica, s-a suit in patutul lui Kevin si s-a pus si pe masa de schimbat, cica sa-i pun pampers, dar nu mare, pampers de bebe, din ala mic.
Apoi s-a dat jos si a zis ca el nu stie sa mearga si mi-a dat manutele sa il tin asa in sus si sa ma plimb asa toata casa cu el. Apoi la sfarsit cica zi, mami : Bravo bb Patrick! ![]()
cleo78 spune:
luminelule, in afara sa ii tai unghiile scurt, nu am niciun sfat. Daca face febra - e o boala ca oricare, asa ca dai nurofen, sosetele cu otet, etc. Hai ca o sa treaca, si dupa aia nu o sa mai ai grija care o ai acum cu baiatul. E greu sa fii mama single - asa ca de la noi ai toata sustinerea si aprecierea.
Bratafel, si mie imi place Otilica ta. Doar e moldovianca de a mea ![]()
Adriana_78 spune:
Buna seara fete vorbarete!
ca ii luati painea lui Lorich
- ca tot se lauda ea mereu ca da cu mopu pe aici
Ralu_t, felicitari si sarcina usoara! si fara multe griji, ca doar e bebe 2 si stii cu ce se "mananca"
Si succes in continuare lui Simonix la proiectul bb - ca tar em-a amuzat
Succes si cu operatia lui Robert! sa merga totul perfect si sa aveti un doctor treaz![]()
Esme, eu nici nu-mi imaginam ca Lorelai ar putea fi "capul rautailor"; din povestirile tare e super copil, si cumintica si ascultatoare si mancacioasa si devreme in pat (micile iesiri nu se pun - ar fi prea monoton altfel) - e copilasul model pe care si-l doreste oricine.
Si eu visez deja la petreceri, aniversari etc -- eu imi amintesc si acum cu placere de petrecerile la care veneau copiii din bloc -- si vreau la randul meu sa le fac si copiilor mei, asta e bucuria lor, sa manance tort, sa primeasca cadouri de la prietenii lor si sa topaie cu cei invitati
Cleo, bafta la interviu! cauti in continuare, deci?
Ylari, ce e cu serviciul?
Succes si tie! si sa treaca perioada grea!
Alysh, maine-poimane alergi dupa amandoi in parc. bravo lui Luca!
Doloress, pai la Montessori o sa aiba activitati din plin -- acum se bucura un pic de faza "lasat de capul lui", e tocmai bine
noapte buna
Victoria_mami spune:
Luminel, multa sanatate si multa putere. (Nu stiam ca esti single :( sau e plecat doar sotul cu serviciu? Ca zau nu stiu... indiferent cum e, e greu, tre' sa-ti fie tare greu singura acasa cu copiii
)
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
da, nici eu nu stiam; sper ca e vb de tati plecat la "curse lungi" sau munci sau ceva d egenul.
Adriana las ca eu ma bucur tare, si acasa urasc sa dau cu mopu' bleahhhh
Cand a scris Simonix de dr. ala eu inital am avut senzatia ca eu incearca ceva, o alternativa de anestezie, prin adormire, ceva...hipnoza...ma gandeamc a-l tine pe Robertl de vorba, ca-i casca in fatza pana pica bietu de el in somn adanc. Bafta mare cu operatia!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Cand a scris Simonix de dr. ala eu inital am avut senzatia ca eu incearca ceva, o alternativa de anestezie, prin adormire, ceva...hipnoza...ma gandeamc a-l tine pe Robertl de vorba, ca-i casca in fatza pana pica bietu de el in somn adanc. Bafta mare cu operatia! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |

, Lorich, ador umorul tau! M-am amuzat teribil si aveam mare nevoie. Caci au fost momente tensionate la noi pana de curand, Luca infometat (cred, gasim si noi scuze ureletelor), iar Vlad adora mai nou tumbele in pat si a plonjat pe parchet ramanand cu o minge de ping-pong pe frunteCleo
, bafta la interviu , tinem pumnii , sa vii cu vesti bune!Ylari, eram pe punctul de a intreba de tine. Imi pare rau de pb de la servici, dar hai gaseste timp si mai scrie-ne!

Simonixu'
, bafta si voua cu operatia!! si mie imi spune Stef mereu de Vlad ca are niste amigdale cat casa, dar as evita cat se poate o eventuala operatie. Sa vedem, ce ne-o astepta si pe noi!Laurita
, am uitat sa-ti raspund ieri, Luca a implinit chiar azi 10 lunite. Deci a facut primii pasi pe la 9 luni si 3 saptamani , 10 luni ce sa mai :)Ai gasit vacanta, v-ati hotarat la ceva? Noi acum cautam, facem cereri de oferte, sa vedem. Dar tot Bulgaria cred ca ramane anul asta - pt varianta cu copiii. Dar noi speram si o vacanta mica doar pt noi doi, sa vedem daca e fezabil caci e tare complicata situatia din familie

Luminel, cum poti sa spui asa ceva despre febletea mea? Are niste ochi atat de inteligenti incat contesta tot ceea ce spui. Cred ca ti-e f greu cu amandoi, eu sincer, n-as rezista. Ma gandesc cu groaza ca Stef pleaca doua saptamani in mai, chiar nu stiu ce m-oi face. Totusi, indraznesc sa cred ca e mult mai greu cu doi de varste apropiate si mici decat cu unul mare si unul f mic. Dar asa vad eu acum lucrurile, nu stiu cum e de fapt!

Luminel spune:
hai, mai fetelor ca era cu ghilimele; normal ca nu e retardata dar asa pare fata de alti copii prin prisma faptului ca nu vorbeste asa de mult si de bine, nu stie sa numere, nu spune poezii, etc.
In schimb, se rupe in figuri la dans (mai nou se baga si la dans din buric
) si recunoaste toate literele!!!
De ieri pana azi s-a umplut si mai rau de bube, noaptea nu poate sa doarma de mancarime, chiar daca-i dau cu mixtura (si aici avem alta problema, ca nu prea ma amai lasa sa-i dau, ca cica e rece
)
Aste e rau la varicela, mancarimea, dupa parerea mea, ca febra nu face. I-am taiat si unghiile scurt si vad ca nu si-a rupt nicio buba.
Desiree, nu sunt "single mother" Doamne fereste! (am fost si asa si stiu cum e); acum sunt doar temporar ca a plecat sotul in Germania la munca, intr-adevar. Dar e decis ca anul viitor sa ne ia acolo, mai mult de atat a zis ca nu rezista fara noi.
Alysh, e greu si cu doi copii mici apropriati ca varsta dar nici cu unul mare si unul mic nu e usor...macar cnad sunt amandoi mici, reactiile fata de actiunile lor sunt cam la fel, dar cand sunt diferiti, trebuie sa reactionezi diferit si sa tii cont de particularitatile fiecarei varste.... bafta! sa-ti fie usor cand va pleca sotul! Si mai greu e cand nu ai nici un ajutor de nicaieri.
Cleo, bafta la interviuri!
Doloress, bafta la gradi! ce scump e Patrik, cum vrea el sa fie bebe!
Simonix, succes cu operatia!
cat doarme Cris (cta mai mult sper!) ma duc sa "ranesc" prin sufragerie, poate dau de covor
(vorba lui Cleo)
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Luminel, da, imi amintesc acum ca spuneai. Ma bucur ca am gresit, cum am lipsit atat de pe-aici, nu mai stiam ce s-a intamplat. Sper sa mergeti si voi la tati. Curand.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
belleane spune:
salutare,
Desiree: am vazut-o pe Victoria in poze, e frumoasa foc, ce de jucarii frumoase. M-a marcat poza in care este Victoria si bebelusul, nu mi-o pot scoate din minte. Multa forta sufleteasca iti doresc.
Cu petrecerea de 3 ani voiam sa o facem la curte, dar nu cred ca avem sanse sa terminam casa pana atunci. De ziua ei s-ar putea ca Elena sa fie plecata la tara ca sa putem sa ne mutam in liniste, ne macinam creierii si o intoarcem pe toate partile dar solutie nu prea avem ca trebuie sa se si usuce totul bine. Ideea e ca pana la toamna va trebui sa lasam geamuri, usi sa se usuce, sa punem dezumidificatoare care fac ditamai zgomotul sa scoatem apa din pereti. Asa ca solutia este fie o ducem la gradinita fie va sta pe la bunice in vara asta. Deja ma apuca toate alea, ma simt foarte vinovata.