Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Adriana refacere rapida!!! si cat de curand bebe sanatos si frumos!!!

Am mai pus o poza cu Emma... Doamne e atat de dragalasa! Sunt topita dupa ea ca sa nu mai vorbim si de golanul ala mic ca asa dor mi se face de el ca nu mai pot sa petrec atat de mult timp cu el... Sunt doi scumpi...

pishko mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna ziua,
pishko ai si motive sa fii topita...ai o printesa frumoasa
multumesc, bebe va fi undeva pe anul viitor....Doamne Ajuta
magda succes cu blog-ul...si multa multa sanatate la Rares
laura da, chiar asa multe pietre au fost...daca ma uit la punga sunt si peste 50 fara doar sau poate ...acuma stau frumos la punga
lady nu te mai supara pt rautatea unora...nu se vor schimba niciodata...iti faci sange rau degeaba
poti sa ma suni oricand vrei tu, nu ma deranjezi deloc...sunt pe acasa, mai mult in pat deocamdata...asa ca stai relax...

David ii un nazdravan si jumatate...si eu si sotul suntem ,tata' ...nu spune nicicum ,mama'....daca ii spunem ceva si nu-i convine se cearta cu noi, asa scump ii de mor de dragul lui....el saracu tot calare pe mine ar fi in pat....se tot urca sa ma pupe dar una doua trebe sa-l dea sotul jos, sa nu ma loveasca cumva...

analizele care mi le-au facut inainte de operatie sunt f bune, asta ma bucura tare...incet incet sper sa revin pe picioare...peste 2 sapt sunt asteptata la control...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Getik, da, ma refeream la Bezdeadul din Dambovita (chiar, o mai exista vreo localitate cu numele asta altundeva?).

Pishko, eu abia acum am vazut pozele voastre. Amandoi copii sunt frumosi, iar mezina e o scumpica-scumpica . Ultima poza m-a dat gata!

A_driana, bine ca ai scapat de operatie. Refacerea dureaza ceva mai mult, imi inchipui ca e greu cand il vezi pe cel mic ca vrea in bratele tale, insa va trece si perioada asta.

Roxy, Busy si Getik, spor la treburile din gradina! Eu nu ma apuc inca de ea ca acum avem zilnic constructori pe schele: se lucreaza la townhouse-urile altaurate si au cerut oamenii acces si la curtea noastra. Sper insa sa termine repede. Noua ne-au iesit ceva flori: brinduse, narcise, irisi si a inflorit copacelul-cu-flori-galbene-care-nu-stiu-cum-se-numeste. As avea de aranjat capsunii si fragii afara insa mai pot astepta cateva saptamani; intre timp, am pus in casa la caldura seminte ca sa fac rasaduri de rosii, marar, patrunjel si busuioc.

Busymummy, tocmai am verificat si nu am primit nici un PM. Daca poti sa-mi mai trimiti o data numele cartii, o voi cauta.

Magda, te rog sa imi spui si mie unde gasesc blogul lui Rares.

Lady, nu mai pune si tu la suflet toate rautatile...
Am vazut comentariile. O sa incerc sa raspund

Camy, nu ma las rugata , uite www.facebook.com/album.php?aid=55511&id=100000233326598&l=0a60faaf7e" target="_blank">aici am pus poze din excursie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Cam absenta pe aici...dar nu prea am mai stat pe acasa zilele astea.Si seara veneam franti.Am citit tot din urma( imi place cand am ce citi)
A_driana- ma bucur ca totul a decurs bine si ca acum esti acasa
My Lady- mai dar ce harnicuta esti tu...auzi, ardei umpluti
Camy- trimit un pupic catre Flaviusica
Alina - cum e cu rolele ?Ai reusit sa ajungi in parc cu ele ?
Getik- cum stai cu treaba prin curte ?Dar de fapt la curte tot timpul este treaba ...
Pupici la celelalte fete

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady, am impresia ca te-ai suparat pe mine dar nu inteleg de ce ...

Cam asta ma reusit sa fac: Blogul lui Rares

Laura, daca vei avea timp, te rog sa ma ajuti si pe mine cu organizarea.

Magda, mami de Rares si Iarina

Mergi la inceput

roxy tu n-ai avut dureri de umeri dupa anestezie? daca da, cate zile au tinut si cum le-ai calmat?
pe mine ma termina durerea asta ...nu ma doare operatia decat f putin, mananc destul de bine, ma misc binisor.....dar durerile astea ma omoara....azi plangeam de durere, nu mai stiu ce sa fac....

la spital mi-au spus ca ii de la anestezie, de la dioxidul de carbon care mi l-a facut sa-mi relaxeze toti muschii....si ca majoritatea pacientilor acuza durerile astea, dar trece in cateva zile.........dar in cate???????
acuma am luat un calmant, sper sa ma mai lase putin....

lady azi am citit mai atent paginile anterioare...si David mai are fontanela deschisa cat buricul unui deget...pana pe la 1 an jumate ii ok sa se inchida, inca nu m-am agitat...
dar stii ca tot timpul ziceam ca si el o are tare mare...sper ca-i in regula

Mergi la inceput

magda toata admiratia pt voi si pt luptatorul Rares...n-am putut sa nu plang cand am citit blogul....Doamne prin ce a trebuit sa treaca un sufletel atat de mic si nevinovat
sunt cu gandul la voi....sa va dea D-zeu multa multa putere si rabdare...si Rares sa fie tot asa luptator ca pana acum, si intr-o zi sa fie vindecat...Doamne Ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Magda, impresionanta povestea voastra

Eu as mai adauga intr-o prima faza doua pagini: una cu documente medicale scanate, una cu informatii tip contact si "daca doriti sa ajutati" cu un cont bancar deschis pentru Rares, ideal ar fi si un cont de Paypal (mie personal mi se pare mai usor de donat asa din strainatate, insa e posibil sa fie mai complicat cand retragi banii- Camy, poate ai tu mai multe informatii despre asta).

A_driana, vad ca acum ai scris ca ai luat un calmant. Medicul nu ti-a recomandat sa iei in primele cateva zile un medicament mai puternic, contra durerilor? Mie mi s-au dat pastile dupa fiecare nastere.

Mergi la inceput

laura pana azi, durerile astea de umeri nu au fost asa groaznice....am avut si in spital, si m-a intrebat dr daca is suportabile, am zis ca da...chiar nu vroiam medicamente pt atata...am si eu pitici...iau medicament doar cand nu mai pot....
deci nu mi-a dat acasa nici un medi...nu mi-a spus nimic...iar eu ma simteam bine....dar azi au fost crunte....
am luat o fiola de algocalmin....s-au potolit...de vreo 2 ore n-am mai stat in pat ....sunt ok acuma....sper sa nu mai revina cum au fost azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Lady, am impresia ca te-ai suparat pe mine dar nu inteleg de ce ...

nuuuuuuuuu....doar ca nu am vrut sa fiu insistenta..oamenii insistenti is agasanti si iti vine sa le si ma simt penibil ca am facut asta.nu sunt suparata, dar nu vreau sa te super eu, caci si asa ai destule pe cap, nu-ti mai trebuie si "prostiile" mele!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput