Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!
Raspunsuri - Pagina 10
allexa06 spune:
Magdaz ina - am citit si eu blogul lui Rares, am ramas fara cuvinte, ati trecut prin f multe,a fost cumplit, dar cu ajutorul lui Dumnezeu ati reusit sa-l vedeti pe Rares crescand.
...nu mai am cuvinte...Va fi bine...Rares este un luptator

http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am facut cafeaua
, am pregatit si micul dejun
cine vine ?
Mai profitam si de ziua de astazi cat va mai fi cald, deja se anunta o zi ( sau dimineata )super
,iesim afara la plimbare , in parc...si mergem si la cofetarie sa dam comanda pt tortul lui Razvan
.Baiatul meu implineste marti 5 ani!
.Nu-mi vine sa cred ce mare este si ....cand au trecut 5 ani?
O zi buna tuturor,eu deja plutesc
,nu stiu ce-i cu mine...
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexa06 Baiatul meu implineste marti 5 ani! ![]() http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
si eu nu l-am trecut in listutza de LMA...de ce nu m-ai tras de maneca.."femeie hai....da' fecioru' meu?!?"
Marti deci..bem

aaaaaa...si 'neatza..eu la cafea...eu la micu' dejun.
am facut paine cu ou si lapte, coapta in unt
, mancat-au "chiriasii mei":Rebe si tac-suBlackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
magda..diseara citesc blogul, langa o cana de ceai cu lamaie, ca am intrat oficial la cura
, azi ma inscriu si la sala, sa vedem cat ma tine!
adriana, imi pare rau ca ai dureri.te sun diseara cand ajung acasa daca nu ajung tarziu.ieri am ajuns dupa 20.00.amc stat in parc..ca tare frumos mai era
.daca tot te doare mergi la un nou control..sa te asiguri ca totul e ok, si nu-s alte probleme!
lauriciu si busy..ce vorbiti voi acolo de tehnologia aia de citit carti, explicati si mie?
.e in format electronic?e un program de citit carti?cum anume le cititi?stiu ca ati mai discutat odata demult.dar nu am fost atenta!
va pup si ne citim!
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
Am actualizat blogul cu cateva fotografii si un link pentru situatia chirurgiei cardio-vasculare in Romania 2011.
L-am intrebat pe Cristi despre cont si raspunsul lui a fost acelasi ca si al meu: sunt alti copilasi care au mai multa nevoie de ajutor decat avem noi.
Voi adauga in blog documentele medicale si contul in cazul in care internarea si cheltuielile sunt mai mari decat ne-am asteptat si decat putem noi sa gasim resursele necesare.
Va multumim mult pentru sustinere, implicare si incurajari ! 
Lady, insistenta ta a fost benefica pentru mine. Blogul era deschis deja dar nu avea nicio postare. Tu mi-ai dat imboldul necesar si iti multumesc ! 
Blogul lui Rares
Magda, mami de Rares si Iarina
A_driana spune:
'neata la toata lumea,
lady
yammi yammi ce bunatati papati voi acolo
am gugalit aseara putin si am citit ca aprox. 7 zile dureaza durerile astea...deci mai am de asteptat putin
...nu cred ca fie ceva pb, operatia nu ma doare, ii ok...o sa vad colo pe marti miercuri, daca tot nu inceteaza atunci sun la dr.
alexa ce fecior mare ai....imediat ne trezim ca si astia micii implinesc 5 ani 
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
buna ziua si de la mine....
in primul rand Magda, eu zic sa treci acum si contul, eu vreau sa depun niste banuti...si pana plecati mai pun...cred ca daca lasi blogul la semnatura cu contul si altii vor face la fel! 
Inca nu am citit blogul...dar o voi face cand voi fi pregatita sa-mi reamintesc iadul prin care am trecut si eu ![]()
A_driana iti doresc multa sanatate, sa aud numai de bine si sa va dea Bunul Dumnezeu la anu' un bebe 
Lady spor la slabit!
LauraB mi-am clatit ochisorii, foarte frumos acolo la voi
..sa mai zic ca vreu si eu???? 

Allexa...petrecere ceva?????? poze????? distractie?????? 

La multi ani sanatosi si fericiti puiului scump!

iar tie un maaaaaaaaaare buchet de narcise....

voiam sa va zic ca azi mi-au venit hainutele lui Flavius comandate, toate sunt superbe 
ma bucur ca am gsit hainute asa fainute si asa ieftine.
Deja e inorat la Brasov..sper sa-l pot scoate macar putin pe Flaviusica din casa azi..
Pupici, pe mai tarziu!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
allexa06 spune:
Noi am avut vreme frumoasa, am fost si in parc, se da si Stefan pe topogan
am si dormit ,totii 4
, acum este cam innourat.
Camy- petrecerea va fi marti si bineinteles ca vom face si pozeeee
.Ma intreba si mama cand ii facem ziua si spun:"de ziua lui
, el s-a nascut de ziua lui![]()
"
Sa va spun ce-a facut Stefan aseara ?S-a dat singur jos din patut,patutul fiind din lemn si grilajul din fata ii ajunge lui pana la piept!Ne-am speriat f tare.
.El nu s-a lovit, nu s-a intamplat nimic rau.Noi am venit aseara acasa l-am pus in patut pe Stefan si am mers in bucatarie sa pregatesc repede sa mancam si....m-am trezit cu Stefan in bucatarie
.Pare amuzant cand citesti, dar va dati seama ca eu am inghetat cand l-am vazut
Dupa ce ne-am linistit l-am pus iar in patut si pe sot sa-l urmareasca( m-am gandit ca daca s-a dat jos o data se va mai da)...sotul a stat cat a stat si apoi a plecat din dormitor,nu au trecut doua minute si Stefanut era iar in bucatarie
...
A_driana spune:
'seara
vad ca bate vantu' pe aici 
exact acum 2 ani, in 27.03.2009, pe la 16:30-17 aveam in fata ochilor primul test de sarcina cu II 

si iaca bobul de mazare de atunci acuma intoarce casa pe dos si ne lumineaza zilele cu vocea lui....doamneeeee cum trece vremea...
Adriana, mamica pufarinului David
Laura B spune:
Buna seara si din vestul indepartat.
A_driana, cum te mai simti? Te-au mai lasat durerile?
Allexa, "La multi ani" in avans lui Razvan! Ce fel de tort ati comandat?
Cat despre datul jos din patut, la noi inca nu s-a intamplat, dar am vazut-o pe Sophia ca iri ridica unul din picioruse si si-l propeste tocmai pe mardinea de sus a tarculetului in care se joaca ziua (care margine ii anunge la umeri!). Nu m-ar mira ca intr-o zi sa sara garduletul!
Camy, cum a fost vremea in Brasov? Ati iesit pe afara?
Lady, da, e vorba de carti in format electronic care se pot citi pe diverse dispozitive, in cazul nostru pe www.amazon.com/Kindle-Wireless-Reading-Display-Generation/dp/B003FSUDM4/ref=sa_menu_kdp32" target="_blank">kindle. Aceleasi carti in format electronic se pot insa citi si pe calculator, daca descarci un program de pe internet- amazon.com, care comercializeaza kindle, il ofera gratuit www.amazon.com/gp/feature.html/ref=sa_menu_karl2?ie=UTF8&docId=1000493771" target="_blank">aici. Unele carti le gasesti gratuit pe internet, altele le gasesti numai contra cost, iar altele inca nu sunt deloc in format electronic.
Avantajul unui kindle e ca e usor si nu oboseste mana, tehnologia e acum buna si "cerneala electronica" nu oboseste ochiul, poti mari/micsora caracterele, pe un kindle poti incarca aproximativ 3500 de carti, iar aparatul tine minte la ce pagina te-ai oprit din citit la fiecare carte, etc.
Dezavantajele ar fi ca nu mai tii o carte adevarata in mana- nu mai pipai hartia, nu mai mirosi cerneala-, si ca nu orice carte exista la momentul asta in format electronic.