Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si uite asa se termina si we ...
vremea aici la Brsov a fost foarte urata, asa cum a si fost anuntata , asa ca de dimineata am baut cu tati, am hranit copilul si am plecat la firma la tati ca sa dam drumul la animale prin curte, de obicei asta o face un muncitor dar azi am mers noi...Flavius era fscinat, atat i-a mai cantat cocosul si Fla canta cu el, am zis ca mor de ras...
ne-am mai plimbat prin piata, ceva cumpraturi pt saptamana urmatoare si cam atat....l-am adormit pe Fla, apoi eu si tati ...acum baietii mei dorm, eu am mai ramas un pic pe net, dar plec si eu langa ei...

A_driana sper ca te simti mai bine puiule...cat despre test de sarcina..cred ca este emotionant, eu testul l-am faut pe 8 martie..de atunci l-am pus intr-o rama magnetica si e pe frigider

Va pup pe toate fara exceptie, noapte buna!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
magda..diseara citesc blogul, langa o cana de ceai cu lamaie, ca am intrat oficial la cura

Lady you ... esti gura de oxigen de care aveam nevoie!
Iti inteleg alegerea pentru ceaiul cu lamaie. Si eu am 5 kg in plus...
Pentru varianta nemteasca a povestii fac eu cinste, la alegere, cu popcorn, ciocolata calda sau... apa plata cu lamaie !

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Inca nu am citit blogul...dar o voi face cand voi fi pregatita sa-mi reamintesc iadul prin care am trecut si eu

Camy,

Adriana, Camy, II, ce frumos, eu am facut doua teste, sa fiu sigura.

Magda, mami de Rares si Iarina
_Blogul lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Am facut cafeaua, cine vine ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza,eu vin...alexxa,scuze ca am uitat sa il trec pe Junior in lista de LMA dar cred ca nu avea DN trecuta si ti-amcerut-o eu apoi, nu?nume intreg si DN..asa imi aduc aminte.

madga

camy...si noi ieri tot asa, bine ca initial ne-am si ciondanit din varii motive.o zi friguroasa rau.a si nins

va urez o saptamana fericita si insorita!

eu azi merg sa vad sala, tariful e 80 pe luna, program luni, miercuri, vineri de la 16.00-18.00 si e la doi pasi de mine, intr-un minut ajung acolo!acasa am zis ca fac sport, dar nu ma tine..mi-e lene

noi nu tinem post mereu, dar de cand am trecut la religia catolica e muuult mai permisiva si pestele nu e considerat carne la ei...asa ca azi...ciorba de peste

ati citit si voi:http://site-lifecollage.blogspot.com/2011/02/apa-minerala-si-apa-plata.html

si stiati ca pestele pangasius e toxic?eu am in frigder vre trei pungi, cred ca le arunc...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

[quote]citat din mesajul lui My_Lady0091

'neatza,eu vin...alexxa,scuze ca am uitat sa il trec pe Junior in lista de LMA dar cred ca nu avea DN trecuta si ti-amcerut-o eu apoi, nu?nume intreg si DN..asa imi aduc aminte.

Stai linistita,nu-i asta o problema
Dar de ce ai trecut mama la religia catolica?
Despre apa plata stiam , nici nu trebuie sa tii o sticla desfacuta mai mult de doua zile, se depreciaza( dar parca stii in depozite pe unde a stat ? Nu trebuie lasata in lumina puternica a soarelui....La noi a fost oprita apa o zi intreaga, s-au facut niste reparatii .Am avut apa oprita, dar nu suficienta si ca sa nu-i consumam apa plata a lui Stefanut, pt noi am fiert.A doua zi cand au dat drumul la apa, vreau sa spun ca era oribila si pana dupa amiaza a curs maro la culoare, deci nu s-a putut consuma, deci , am fiert in continuare.Deja ma obisnuisem sa beau apa fiarta si racita si cand in final arata si ea a apa de baut....abia atunci mi-am dat seama ce gust nasol avea.Si nu mai pot bea de la robinet.Beau ori plata ori fierb.Dar acum voi fierbe si pt Stefan, caci apa fiarta e sfanta! Asa este cel mai bine.Cu apa plata era mai "comod"

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lauriciu, thks - mi-a gasit sotzu cartea pe torrent.

Fetelor, trebuie sa ma dau mare - de joi nu am mai fumat nici o tigara... mi-am luat tigara electronica si functioneaza... Chiar vreau sa ma las de tigari, dar nu si de gest

Sunt insa amarata cu Vlady... mi-a dezvoltat rau de masina... si da la bobocei daca merg cu el 3-4 km... Ce-om face noi la vara cu mersul in Bulgaria....

Hai va pup

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna ziua la amiaza,
mummy treaba asta cu raul de masina nu trece? ma gandesc ca poate fi doar o perioada...daca nu, atunci ii nasol putin...speram sa nu fie asa
mult succes in lasarea tigarilor
laura, camy de 2 zile n-am mai avut dureri, decat de vreo 2-3 ori cateva secunde...cred ca a ,plecat' gazul de tot...cazu era...
in rest ma simt destul de bine, inca nu alerg , dar ma misc, merg -vin, ma plimb pe afara...cu mancarea ii ok, nu am pb...
lady stiu ca pangasius ii toxic...
cand am inceput diversificarea cu David si am intrebat pedi ce peste va putea manca atunci cand va fi cazul, mi-a spus din start ,NU pangasius, ii cel mai ,imputit' peste'...si de atunci am zis si noi gata cu pangasius...
cu apa plata am auzit si eu...dar noi tot apa plata bem, si din aia bea si David...eu niciodata nu i-am fiert apa lui, nici cand a fost bebe....altceva ce sa bem????
spor la treaba la sala

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

alexxa...sotul e catolic, am facut ceremonia mixta iar cand am botezat fata m-am convertit si eu...mai mult pentru ea.nu m-am obisnuit nici acum si ma simt asa..pe dinafara

ady...ca sa vezi ce ignoranta sunt, nu stiam, pana nu am citit pe forum.e un subiect, pe la generale parca deschis

busy...tigara electronica...am auzit si citit despre, eu anul asta fac un an decand nu mai fumez. in aprilie mai exact.
am fumat cam incepand cu sfarsitul clasei a 11...un an si jumatate. in facultate-primul an m-am lasat. am mai fumat dupa un an cand deja eram la scoala de politie..2 ani in scoala si inca doi la munca..apoi am ramassi m-am lasat 9 luni, dupa ce am nascut am mai semi-pufait vreo 4 luni si m-am lasat definitiv.nimic pe lumea asta nu ma va face sa ma apuc iar

alexxa..noi bem toti:BUCOVINA..dar din studiul respectiv am inteles ca nu e asa buna.trebuie sa citesc mai atent ce scrie in link-ul pe care l-am postat mai sus.inainte de a o naste pe Rebecca beiam BORSEC, tot plata.daca e ceva suspect, schimbam marca!
Rebecca doarme, ma duc si eu sa fac un dus si la somn.am terminat ciorba, am spalar rufe, am pus la cuptor copanele cu legume(ceapa, telina, morcov, dovlecel, usturoi, cartofi), stropite cu vin, adaugat pasta tomate si trei cani apa, putin ulei masline si sare..si va sta la cuptor trei ore..cocandu-se in baie de abur mai mult

mai intru mai pe amurgite...cand se baga gainile la somn

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
nimic pe lumea asta nu ma va face sa ma apuc iar

Doamne da asa sa fie...ca ii sinucidere lenta
si nu esti ignoranta...nici eu pana nu mi-a spus pedi n-am stiut...si noi consumam din cand in cand (din motive de ieftin evident)...dar de atunci am lasat-o mai moale...noi probabil vom mai manca, dar la copil nu-i dau...desi somnul copilului ma costa 40 lei...ca mai mic de 2 kg nu este niciodata...dar pt el orice si oricat, aproape

referitor la apa plata...acum ceva vreme am vazut la tv (si chiar o prietena mi-a spus ca a auzit si ea) ca in urma unor studii amanuntite facute pe apele plate, a iesit ca Izvorul Minunilor (de la Stana de Vale de aici de langa mine ) ar fi cea mai buna, cu ph-ul cel mai apropiat de corpul omului....si noi din asta bem...
acuma in studiul asta spune ca apa asta ar fi printre cele care nu sunt bune...acuma de unde D-zeu stim care-i buna si care nu?

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Busymummy, voi i-ati intors scaunelul lui Vlad? Am mai auzit ca in afara de un medicament care s-ar da copiilor cu rau-rau de masina/avion, in unele cazuri funtioneaza mutatul scaunelului pe mijlocul banchetei din spate, asa incat copilul sa vada in fata prin geam.

Tinem pumnii cu tigarile!
Ca si Lady, sunt o fosta fumatoare. Acum vreo 10 ani fumam muult, aproape 2 pachete/zi! Cand am ramas insarcinata cu Diana (nici nu stiam ca astept un bebe) am simtit ca nu mai pot sa suport tigara. Am renuntat la tigari pentru mai bine de 5 ani. Cand cu accidentul de masina am reinceput sa fumez insa muult mai putin, iar un an jumatate mai tarziu m-am lasat iarasi brusc de ele- nu am mai pus gura pe tigara cam de 2 ani jumatate.

Cu pestele, eu nu stiu care e pangasius, pe la mine nu se gaseste. Se gasesc multe soiuri de pesti, cumpar insa doar cateva: pastrav, somon si tilapia. In ultima vreme am vazut multe emisiuni despre somonii care sunt crescuti in ferme (=pescarii??). Mereu si mereu se spune cum ca pestii astia ar fi predispusi la paraziti, ar avea in ei mai multe chimicale din care unele cu care sunt hraniti sau injectati ca sa aiba o culoare mai intensa, ar avea mai mult mercur, PCB, si antibiotice, etc. Asa ca in ultima vreme platim si noi mai mult si cumparam somoni "salbatici".

Dar apropos de preturi: fetelor, si in Romania s-a scumpit in ultima vreme mancarea? Au spus astia acum cateva saptamani la TV la stiri ca sa ne asteptam ca toate preturile alimentelor vor creste, si au pomenit in special de faina, paine, ciocolata, cafea, rosii. Pana si eu, care nu bag de seama cresteri mici, am obervat in ultima vreme schimbarile

Mergi la inceput