Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
buna seara si de la mine...in sfarsit am ajuns la calculator, nu pt mult timp insa, imediat vine Pustache, mai stau cu el putin la povesti, el mananca sieu ma uit la el, ca iar am ajuns la 80 kg 

in rest...toate la fel, vreau sa nu mai merg l birou, sunt foarte obosita...m inceput sa uit foarte multe lucruri ![]()
legat de pangasius stiam doar ca este un peste dintre cei mai toxici, stiu ca este o specie creata de vietnamezi 
Voiam sa va mai zic ca Fla isi duce singur pampersul la gunoi
e s un dulcic, isi da sosetele jos din picioare ca s m joc cu tlpile lui si sa le iau la pupat, e un super, extra, mega rsfatat 
capos, inteligent 
, un mare mancator de carne 

Pe afara nu mai vrea in carut, masinute, tractorse, nebunii, vrea doar pe picioarele lui...si asa mai ajungem poimarti la locul de joaca 
Si eu am avut un episod trecator cu tigarile...m-am lasat cum vreo 6 ani brusc...si bine am facut
...si cum ma duc sa mi sar cateva minue coarda, apoi l
cu mine si intr-un final sa adorm si eu ..
pupici la toate mamicile si la toti fulgusorii!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
Lauriciu, Vlad sta cu scaunul intors de la 6-7 luni... pe mijloc insa nu pot sa-l pun, ca nu mai are Andi loc:):) Am vazut niste bratari de presopunctura si vreau sa-i iau sa le incerc, inainte de orice medicament.
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
busymummy spune:
Neatza
Hai la 
Fetele, eu cum pot sa bag o poza in mesaj?
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
My_Lady0091 spune:
te insotesc
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
LA MULTI ANI
RAZVAN IOAN!!!
...sa cresti mare si frumos ca mami,viteaz si luptator ca tati sa fii, toate visele sa iti devina realitate si sa fii sanatos mereu!petrecere frumoasa, pui!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
LA MULTI ANI RAZVAN!!!!

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
vias spune:
buna ziua si de la mine..
o
aromata si un capuccino pt toata lumea 

RAZVAN 

Sa cresti mare , sanatos, fericit si voios!!! 
si acum ma intorc la ale mele 

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Busy sper sa treceti peste episodul asta de "rau de masina" 
Lady cum a fost la sala???
LauraB apai...daca si acolo au inceput sa scumpeasca mancarea 
oare pe noi ce ne mai asteapta?????/ ca aici se scumpeste totul continuu
de foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte mult timp...
Allexa ia ca te asteptam pe aici la un
si o prajitura buna, buna..![]()
Getik???? pe unde esti pui???? ca nu mai e asa frumos afara, ai avea ceva timp si pt noi..ce zici????? Ary ce mai face?
Magda..inca nu am apucat sa citesc blogul...diseara intru, promit!
cat de curand o sa te si sun! Te imbratisez strans, strans, strans de tot! 
A_driana ma bucur ca te simti mai bine...hai ca gata, ce a fost mai rau a trecut 
revin mai pe seara 

28061982 spune:
Buna
Allexa sa traiasca piciul,sa fie sanatos si norocos. Defapt toti patru sa fiti asa. Pupici. Cu rolele n-am iesit ca sotul a fost plecat sambata si singura cu Adela nu ma rsc. Duminica am fost in plimbare la Manastire la Cernica poate saptamana viitoare.
Bussy exista pastilute de rau de miscare, asa se numeste. Stiu ca asa pateste si finuta mea si ia niste patilute mici ca sa poata pleca si ea in excursii cu scoala cu autocarul.
MyLady stiam ca pangasiusul e cel mai neneorocit. E toxic tare. Eu ii dau Adelei orice fel de peste, atat timp cat e viu cand il cumpar. Asta umesc eu proaspat. Am luat crap romanes, am luat novac care e cam acelasi lucru si pastrav. Ii aleg din acvariu vii si or ii iau asa, ori mi face file pe loc. Am mai facut si mcrou congelat, dar doar de vro doua ori.
Camy de ude i-ai comandat haine lui Fla ca vine iepurasul si trebuie sa ne innoim si noi. Vrem colantei, fustita gogosar, pantofiori din lac si o palariuta cocheta. Ce-ai facut cu masinuta? Ai comandat-o? I-am gasit picei motocicleta cu trei roti pt varsta ei, super faina si ieftina la 190 de ron cu to cu transport, dar toata lumea imi zice sa mai astept ca nu o sa stie sa o manevreze si o sa o strice pana va stii.
Getik nu ne mai zicisi noua nimic de Ary? macar o povestioara scurta.
Magda dupa ce am citit blogul nu stiu ce a scriu. Nu stu. Doar ca Rares merita sa fie sanatos dupa cat a luptat. Ochii lui albastrii trebuie sa fie fericiti.
getik1 spune:
unt si eu pe aici cu treburi prin casa, cu ary care se lupta cu caninu numaru 2 care in sfarsit a spart si acum a racit si urla cat o ti ne gurita musca rau si o maltrateaza pe biata paty cand o prinde in casa
azinoapte a plans si avea nasucu infunda si era agitata rau pana la 2 a facut concert
la multi ani 
razvan sa cresi mare si v oinic sa n-ai frica de nimik
.
trebuie sa mergem iar la bucuresti cu picea, a inceput sa meraga mai drept cu piciorusele dar tind sa cred ca are un inceput de rahitism ochiu meu de paranoia, sa vedem in rest mai nimik doar ca sunt cazuta in butoiu cu melancolie de la timp, ca ma invatasem afara.
laura nu stiu daca mai este si alt bezdead decat al nostru
de dambovita, si are frumose peisaje si locuri am vazut in foto pe facebook
ady ma bucur ca esti mai bine
.
lady, camy, allexa, alina
mai revin cand o sa ma lase tero 
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik