Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sunt acasa....rupta de oboseala...

Magda...am citit blogul
(NO COMMENT)...contul?????? unde-i contul????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Fetelor , multumesc mult pt urarisi..v-am pastrat si voua cate o feliuta de tort si un pic de sampanie fara alcool, caci doar asa am avut..deh...copii, soferi.
A fost o zi super si la gradi si acasa, a primit cadouri multe, fericit, multumit...misiune indeplinita
La un moment dat vine Razvan la mine sa-mi spuna la ureche( ca inca mai erau musafirii si nu vroia sa-l auda) ; "Mami imi plac foarte mult cadourile,La Multi Ani, draga mea !" bineinteles ca pe un ton de ...m-am topit.
Merg sa-mi strang masa, sa spal pahare, farfurii si apoi repejor in pat ca sunt franta si eu.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
LA MULTI ANI RAZVAN !!!!!
sa cresti mare, sanatos si cuminte

eu aseara am avut niste dureri f mari, n-am mai putut nici sa ma misc deloc si nici sa respir...nici cu calmant nu mi-a trecut...
azi dimi am mers la spital sa ma vada un doctor (dr care m-a operat ii plecat pana in 5)...a zis ca-i de la operatie, ceva aderente pe acolo...m-a dat niste medicamente, le-am luat si acuma spre seara am fost si eu om...
acuma sunt destul de ok...
toata ziua ii mami cu mine, pana la 17 cand vine sotul...de aia nu prea intru ziua....dar va citesc si va scriu seara...
acuma merg la somn, noapte buna va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani, Razvan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza fetelor

Dau - un capuccino cald si aromat, cu frisca multa

Nu e nimeni pe aici? Hai ca e urat afara, in parc nu sunteti

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

la noi iese soarele..asa ca... afara..cam 15 grade azi

camy..de luni la sala

ady...aseara cand vorbeam cu tine la tel i-am dat lipishtocului sa imi tina husa de tel in mana ca tot se mosmondea prin tricicleta si mi-a pierdut-o.m-am intors dupa ea..dar deja o colectase careva

azi ne indreptam si catre vaccinul pe care trebuia sa il faca la 1 an si l-a decalat..INFARIX-ul.

acu' astept sa se mai incalzeasca..ca abia e zece.pe la 11 iesim si pe la 13.00 e vaccinul programat.

azi gatesc salata de conopida, conopida pane si dovlecel pane..voiam si niste drob de ficat pui si carne pui cu verdeatza..dar sa vedem cum stau cu timpul.

o zi frumoasa fete!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

A_driana,Laura B - multumesc
My Lady - mai, mai , dar ce harnica esti.Si eu trebuie sa merg cu amandoi la vaccin, dar acum tusesc un pic , asa ca-i las pana luni si apoi mergem.Stefanut trebuie sa-l faca pe cel de 1an si 3 luni si Razvan pe cel care trebuia sa-l faca la 4 ani si-l face acum la 5 !
Fain ca te-ai hotarat sa mergi la sala, si eu vreau, imi place la nebunie sa merg, dar...acum nu ma lasa Marcel sa merg( imi spune ca de ce trebuie sa merg, sa se uite toti la fundul meu ?)
La noi s-a incalzit, este asa de fain...dar eu acum m-am apucat de redecorat bucataria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna si de la mine.... sunt la servici afara e asa de frumos, e cald, soare, vreau si eu langa Flaviuselul meu pe afara ... ieri a stat mititelul in casa, a

in rest...a invatat smecherul meu sa-si traga scaunul acolo unde are el de urcat...si se catara peste tot..cum e putina liniste stiu ca e cocotat pe undeva..saaaaaaaaaaaau cand e galagie mare..ca iar sparge ceva..

in rest..in aprilie, pe 28 facem 4 ani de casnicie si am hotarat sa iesim din Brasov...undeva, in primul we dupa paste.. abia astept

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Magda...am citit blogul
(NO COMMENT)...contul?????? unde-i contul????

Camy, deocamdata doar povestea fara sfarsit. Peste doua luni speram sa scriem una cu final fericit.

Magda, mami de Rares si Iarina
_Blogul lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Fain ca te-ai hotarat sa mergi la sala, si eu vreau, imi place la nebunie sa merg, dar...acum nu ma lasa Marcel sa merg( imi spune ca de ce trebuie sa merg, sa se uite toti la fundul meu ?)

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

zi lu' Marcelino-sef de trib, ca daca nu te lasa la sala e comunist si nu il mai plac
( asta ca sa nu zic ca il direct,fara trei focuri de avertisment)

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput