Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!
Raspunsuri - Pagina 8
busymummy spune:
Lauriciu, bine ai revenit
Da, citesc de zor, dar acum nu gasesc volumul 8 dintr-o carte si am ramas asa, in aer
- ti-am dat PM... poate il ai tu din intamplare
Azi nu prea am timp de net ca am de plantat flori in gradina si m-am si certat cu sotzu de dimi... asa ca ajutor ioc
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
roxyaly spune:
Adriana bine ai revenit.ai vazut ca nu a fost asa de greu!!! o sa treaca perioada de recuperare si gata ai scapat.
Camy spor la cura de slabire.!!
Lady mam ce harnica esti la bucatarie.............io sunt codasa
Getik si Bussy intru si eu in clubul vostru in ceea ce priveste amenajarea gradinii.abea astept sa ii punem lui Matei topogan si ladita cu nisip in curte sa se poata juca si acasa.
Lauriciu bine ai revenit
Magda daca putem sa va ajutam cu ceva sa nu eziti sa ne zici.
Astea fiind zise va pup pe toate si va multumesc ca existati.
mami
Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
buna dimineata si de la mine ![]()
abia astept sa ajung si eu acasa, ca e asa de frumos afara 
abia astept sa-l scot pe piciul meu la groapa cu nisip....atat ieri cat si alalteieri, ne-am intors cu nisip si in pampers ![]()
...nu stiu cum a ajuns acolo 

LauraB abia astept sa vad poze cu voi
, ma bucur ca te-ai simtit bine in vacanta
Mai dar ce-mi place ca vb despre mancare, asa imi mai dati si mie idei ca tare in pana sunt deocamdata...

A_driana hai ca repede-repede trec si astea 2 luni si gata
ma intorc la ale mele sper sa mai revin mai tz....
aaaaaaaa..ca ziceati de plantat, as vrea sa ajung si eu la cimitir, sa-i aranjez mormantul lui Dariusica...sa arate si el curat si plin de flori de Sf Paste.
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
stie cineva care e treaba cu "aprob" sau "dezapro" de la mesajul fiecaruia dintre noi????? 

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 magda .nu mai zic nimic.ma bucur doar ca nu te-ai suparat si imi cer scuze caci nu pot simti prin ce treci si uneori nu prea iti mai vine sa scrii(socializezi). |
Lady, multumim pentru sinceritate!

Preocuparea ta insistenta m-a pus pe ganduri si alaturi de incurajarea lui Cami m-a determinat sa ma apuc de scris blogul lui Rares.
Sper ca voi reusi sa il finalizez.
Magda, mami de Rares si Iarina
vias spune:
Magda, daca te pot ajuta cu ceva....pt blog, pt orice, te rog sa-mi spi, te ajut cu cea mai mare placere!
Voi face cunoscut cazul vostru, vreau la vedere si un cont bancar, bine?????
In blog, banuiesc ca stii, trebuie sa pui acte doveditoare, pune si un act cu data de 16 mai din formular, ne va ajuta sa strangem banuti! 
Eu voi lua magazinele si bancile si cunoscutii cu asalt!
My_Lady0091 spune:
Treaba cu aprob si dezaprob...am deschis eu un subiect care acum e la probleme tehnice, inchis.(voiam sa mai introduca niste emoticoane noi, caci astea vechi is cam aiurea, unele si am fost luata peste picior.culmea ca mereu sunt aceleasi persoane care dau cu rosii si tind sa cred ca ori sunt frustrate, ori rele de la mama natura, ori proaste rau)
si fiecare a venit cu ce schimbari mai vrea prin forum.
in fine.asta e singurul lucru bun din tot topicul ala, restul..
..si multe scorpii, ca deobicei.de asta am zis ca nu mai deschid topice.facerea de bine e ..de mama(scuzati expresia de suburbie
).
sunt intr-o pasa proasta a existentei mele si sincer nu am nevoie de rautati gratuite din partea unor dame anonime pentru mine.daca doriti sa vedeti subiectul,il gasiti usor!
noi abia am venit de afara si ne bagam la somn.
magda, promit ca de acum nu mai zic nimic.nu am vrut sa fiu insistenta si nu am crezut ca te va deranja.succes la blog
roxx...busy si geta..spor la gradinarit!
camy..e foarte frumos azi afara.
lauriciu, am vazut pozele.am pus si comenturi!
o zi buna!
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Adriana, daca citesti, diseara te sun..sa vad ce mai faci, daca nu te deranjez, desigur
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
28061982 spune:
Buna ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiua!
Gabitza multam de pont. Azi dimineata ne-am luat super mergatori din Deichamp, din Grand Arena, la Carrefour Berceni. Super frumosi. Sa vezi ce cuminte statea fimea sa o probez si dupa am jucat si v-ati ascunselea dupa rafturi... ca de, sa vedem cum se misca in mergatorii noi.
Laura, Lady multam si voua de sfaturile cu mancarea. Azi am luat file de novac proaspat. Sotu' vrea prajit ca eu l-as fi facut la cuptor cu legume. Dar cum el e cel cu postul, facem ca el. Cu mamaliguta si mujdei. Asa ca Adela papa asa ceva dupa-amaiaza.
Maine fac un borsulet de legume si mazare. Si bag niste aripioare la cuptor sa am pt Adelusha sa papa cu mazare.
Buna ideea cu ardeii umpluti. Ma bate gandul sa fac saptamana viitoare umpluti cu orez si ciupercute.
Am luat si un carnacior proaspat sa fie aici... de interventie pt mine. Si cand am ajuns acasa, eu vorbeam la telefon si Adela l-a scos din caserola si l-a plimbat toata casa. Nu stiam ce are pe la gura. Pusese gura pe el si se mozolize ca un purcel.
Acuma ea doarme, eu ma duc sa asez pe la bucatarie si sa prgatesc pestele ca vreau sa plecam afara cand se trezeste, nu sa gatesc.