Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu a zis nimeni ca renunta, nu ma intelegeti gresit, ci doar ca timpul nu-mi mai permite sa mai stau asa mult pe net. Cand ajung acasa, va spun sincer ca nici nu mai deschid calculatorul pt ca stiu ca Fla ar venii langa mine si ar fi marait, ar plange chiar ca nu-l bag in seama, asa ca renunt....
Dar si eu imi fac timp tot de la servici...nici eu nu pot sa renunt la voi

Haideti sa va mai zic ceva, m-am apucat de ..mai exact de sarit coarda, credeti-ma ca in 20 de minute imi curg apele de pe mine... sper sa mai dau si eu cateva kg jos...pt ca iar am ajuns la 80 de kg

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady nu sunt ofensata ci sunt bucuroasa ca va ganditi la noi. La prima operatie a fost ceva neprevazut si multe persoane ne-au ajutat, fie cu imprumuturi, fie prin donatii. Acum insa este ceva relativ previzibil, stiam ca avem un copilas cu probleme si este responsabilitatea noastra sa avem grija de el sub toate aspectele. Bineinteles ca ne-ar fi mult mai usor sa primim si de aceasta data ajutor dar am vorbit cu o mamica care are cazul postat la umanitare: au doar salariul sotului si indemnizatia copilului, au doi copii in ingrijire, inca nu au rambursat datoriile de la prima operatie... ce sa mai zic eu cand noi avem amandoi parintii venituri, datoriile le-am rambursat si indemnizatia copilului este oprita separat pe card... zic ca stam mult mai bine si speram ca vom gasi noi surse de imprumut pentru banii de care mai avem nevoie.
Suntem in vremuri dificile cand fiecare are problemele lui si cu atat mai mult va multumim ca va ganditi la noi.
Fara formular nu ne descurcam caci suma necesara pentru operatie e pentru noi de domeniul SF.
Cami, Lady, Ne pare bine ca vom avea si sprijinul vostru.

Fratiorii sunt foarte simpatici, Rares incepe sa-si etaleze personalitatea, sunt absolut superbi impreuna, sunt tot ce mi-am dorit.
Pe Iarina nu o mai duc la gradinita pentru a-l proteja pe Rares de raceli repetate si acest lucru are si o parte buna: creeaza o lagatura mai puternica intre frati.
Rares nu are restricitii alimentare dar este mofturos si nu mananca alimentele recomandate varstei lui, ma multumesc cu alimentele pe care le accepta si tratez medicamentos anemia.
Suparata nu sunt dar abia acum mi-am revenit din socul vestii ca vom avea parte de o noua operatie... e ca la leuzie si la doliu... iti trebuie 6 saptamani sa accepti noua situatie si sa gasesti resurse pentru a merge mai departe.

Magda, mami de Rares si Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Magda eu stiu ca tu esti un om generos, dar cred ca nu e deloc devreme sa incepem sa strangi niste banuti...
Pt ca eu stiu ca nu e vorba doar de operatia in sine a copilului, e vb si de recuperare, e vb de o perioada de timp destul de indelungata, cand tu va trebui sa stai acolo, in Germania...
Din cate stiu eu, tu trebuie sa ai cazarea platita de tine... costa totul destul de mult, plus de asta va trebui sa mai si mananci...cu aer nu traieste nimeni!!
Drumul vostru, medicamente...plus altele si altele care in momentul asta nu-mi vin in minte, dar imi aduc aminte de perioada cand eram cu Darius in spital... zilnic trebuia sa cumpar macar cate ceva..

Eu vad in tine un om puternic, ma vad pe mine acum 3 ani cand luptam...si imi gaseam energia necesara....asa esti tu acum, si sunt convinsa ca un ajutor banesc ar fi binevenit!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 28061982
Miany uleiul de peste se da ca inlocuitor de vigantol sau n-are legatura? In zona asta nu m-am informat, desi erau tot felul de firme la BabyExpo. Uite chiar nu stiu de ce nu am studiat deloc subiectul. Se da numai la prescriptia medicului?

Alina mama printesei Adela Maria

da ,noua ni l-a recomandat pediatra in locul Vigantolului...daca te referi la reteta ,nu e nevoie de ea(adica e la liber) ..dar, cred ca e indicat o recomandare medicala...parerea mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Citat:
citat din mesajul lui 28061982
Miany uleiul de peste se da ca inlocuitor de vigantol sau n-are legatura? In zona asta nu m-am informat, desi erau tot felul de firme la BabyExpo. Uite chiar nu stiu de ce nu am studiat deloc subiectul. Se da numai la prescriptia medicului?

Alina mama printesei Adela Maria

da ,noua ni l-a recomandat pediatra in locul Vigantolului...daca te referi la reteta ,nu e nevoie de ea(adica e la liber) ..dar, cred ca e indicat o recomandare medicala...parerea mea..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

nici eu nu i-as da, fara sfatul pediatrei.chiar am s-o intreb!

nici mie nu imi vine sa renunt la voi...cat pot intru.mai greu va fi din toamna cand voi incepe serviciul si Rebecca cresa...atunci timp ioc..acu', mai invart in ctatitza, mai trag un ochi pe DC, mai scriu ceva, mai bag niste rufe la spalat.oricum grosul treburilor il fac cand vine mama sa stea cu fii-mea, sa ma pot misca in voie.asa singura..mai tai o ceapa mai dupa fii-mea sa vad ce mestereste..si fac atletism asa
si eu ma apuc de sala din aprilie ca arat ca o gogoasa, nu alta.un metru 66 si vreo 75 de kg, in vreo 5 luni sper sa dau jos macar vreo 10 kg..

magda.nu mai zic nimic.ma bucur doar ca nu te-ai suparat si imi cer scuze caci nu pot simti prin ce treci si uneori nu prea iti mai vine sa scrii(socializezi).

noi am fost afara azi..am prins vreme frumusica.iar se anunta temperaturi sub 0 grade, pe week-end!a dormit mandra in carut cam 1h s 45 min
acasa a infulecat salata verde cu ton..am luat din piazta doua bucati salata, o legatura ceapa verde, o legatura marar, o lamaie si ton....tot a halit..rumegatoarea mea mica..nu ma asteptam sa ii placa asa tare.asa m-am bucurat..de doua zile papa mai bine!

m-am uitat azi in guritza ei..ii ies doua maselute, una sus stanga si una jos dreapta..are motive saracutza sa fie...si totusi e cuminte, mancau-ar mama pe ea!.nu face febra, doar poponitzu' rosu si caca de doua ori pe zi, chiar trei..atat!
busy...te-am iertat, ca-i post..

si eu va iubesc.imi faceti viatza frumoasa pentru ca sunteti persoane cu suflet si veti ramane mereu in sufletul meu, toate..fiecare aveti un loc al vostru!

am fugit.fac ardei umpluti cu carne de pui si legume!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

helo,
fetelor va multumesc la toate pt gandurile bune, vai ce m-am emotionat cand am citit... [de emotie]
am citit pe fuga despre copilasi bolnaviori si cu bubite, le doresc sanatate multa...

sunt acasa de dimineata, ma simt binisor, umblu ca o baba cocosata, cand incep durerile, ma dor doar umerii de la anestezie, si nu operatia...sper sa-mi treaca repede, ca-i tare nasoala durerea...parca as avea niste caramizi puse pe umeri care incearca sa ma apese in jos...si cu greu se relaxeaza...
operatia arata bine, am o singura incizie in buric, deci nici nu se prea observa...
am o punga cu vreo 30-40 de pietre de marimea unui bob de piper, si mai marisoare
cateva zile trebe sa mananc mai usor, apoi pot incepe sa mananc orice, fara exagerari...azi dimi la spital mi-a adus chiar ou fiert sa mananc, pe langa alte bunatati ....nu ma asteptam sa primesc ou asa repede...
cam 2 luni de zile nu am voie sa ridic nimic asta ii cea mai grea pb...
voi fi cuminte oricum, ca nu vreau si ceva complicatii...

inca o data, va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine...un brat de pt voi toate
Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Adriana. Recuperare usoara si rapida! La anu esti gata de un bebe mic. Vezi ca se poate? Pupici

Fete dati-mi si mie idei de gatit, ca zau ca nu mai stiu. Am avut pilaf de orez cu legume si la cuptor carnita de pui pt Adela. Ca sotu tine post si am zis sa mearga la amandoi. Adelei i le combinam. Dar nu stiu ce sa mai fac acum.
Idei ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Bine v-am regasit! O imbratisare maaare pentru toata lumea.

Gata vacanta noastra.
Vremea a fost destul de buna, am reusit sa vizitam tot ce ne-am propus, am facut multe poze prin care trebuie acum sa trec si sa le organizez. Sambata insa, a fost o zi cam de groaza- sotul a fost nervos foc toata dimineata pentru ca am plecat jumatate de ora mai tarziu decat fusese planul- deh, e greu sa pregatesti doi copii-, apoi Diana si Sophia au fost agitate, nemultumite si galagioase pana cand au adormit tarziu de tot, dupa 12 noaptea. Zau ca mi-a trecut prin cap sa incarc totul in masina si sa plecam acasa in seara de sambata... o fi fost luna plina de vina? Poate, pentru ca de a doua zi ne-am linistit cu totii si am reusit sa ne bucuram de excursii.
Ieri toata ziua am desfacut bagaje, spalat rufe, pus la loc (astazi sper sa terminam cu ele). Tot astazi incep sa trimit si resumeuri.

A_driana, ma bucur mult ca ai trecut cu bine peste ce a fost mai greu! Dar chiar atat de multe pietre ai avut??!...

Camy, Lady, nu saptamana care vine, ci urmatoarea, ma apuc si eu de ceva exercitii- astept sa se termina vacanta de primavara a Dianei, ca pana atunci ocupa ea sufrageria si eu nu mai am loc sa ma desfasor. Pana atunci, va fac galerie: Go girls, go!

Magda, poti sa te bazezi si pe mine. Te rog mult sa ne tii la curent. Wow, 16 mai nici nu e foarte departe!
Am vazut ei cu poze cu copilasii tai. Doamne, ce ochi mari si frumosi au amandoi!

Alina, mama de printesa, noi nu mancam de post, dar se intampla sa gatesc si unele feluri care nu sunt cu carne. De exemplu: supe creme de legume, sau ciorbite mai groase numai din legume (minestrone)- Sophiei ii punem in ele din cand in cand cate o jumatate de galbenus sau putin piept de pui facut la cuptor, maruntit. Ca fel doi fac des legume cu busuioc, boia dulce, ori ce imi mai pica in mana in materie de condimente care se pot da si la copil, noi mai punem peste si unt, daca tineti post insa puteti sa-l "sariti", toate facute la cuptor.
Altfel Sophia papa foarte bine sandviciuri fie cu pate din ficat de pui facut in casa, fie cu zacusca, fie cu gem de capsuni sau piersici (am gasit unele facute fara zahar), sau iaurt cu cereale si pasta din fruncte.
Acum ma gandesc sa fac niste ardei umpluti- noi o sa folosim carne pentru ca lui Andrei nu-i plac fara, insa mie imi plac si cei cu orez si ciuperci

Gabitza, Eva e o adevarata domnisoara! Zici ca deja pantofii sunt jucariile ei preferate?

Busymummy, folosesti kindle-ul? Ai mai descarcat carti?

Lady, las ca prima pagina arata mai bine fara anul nasterii mele
Apropo de bicicleta electrica, vinerea trecuta Diana incercat-o si functioneaza pentru ea. Sunt foarte, foarte bucuroasa ca organismul ei nu a reactionat negativ! Bicicleta asta o va ajuta pe Diana sa-si mentina masa musculara la picioare, ii va imbunatati circulatia, si va preveni osteoporoza. Va trebui acum sa vedem care sunt pasii necesari ca sa i-o achizitionam.

Getik, cum e vremea la voi? Mama a inceput deja sa se pregatesca de plecare, si planul ei e sa stea peste vara cat de mult poate la Bezdead, sa lucreze gradina si sa mai aranjeze casa.

Gata pauza mea, ca am mult de lucru. Noapte buna si pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ady

ce bine e acasa, iar am evadat prin miristile dc si am vrut sa schimb lumea si iar am primit putin umed.asa imi trebuie, daca nu ma vindec de naivitate, unele lucruri si unii oameni nu sufera schimbare

lauriciu..astept poze.ma bucur ca bicla e buna pentru Di.e scumpa?!?

Alina, eu azi am facut ardei umpluti asa:tocat carne pui cu ceapa la un loc, adaugat pesmet fin, sare, patrunjel, marar, morcov, telina, radacina patrunjel, pastarnac, orez, putin bulion(pasta tomate), amestecat, umplut ardeii si pus la foc.
maine vreau sa fac pangasius pane si il prajesc fara ulei pentru Rebe si pentru noi cu ulei.
apoi mai poti face piept de pui cu legume gratinate(dovlecel-iese gustos)..pulpe umplute cu legume sau cu ficatel si un piure,ficatel pe gratar, cartofi copti in aragaz din care safaci o salata orientala. o salata verde cu piept de pui, o tocanita de ardei copti.mai zic?e bun ce zic?
noapte buna fete.

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele hai la o este mare, tare, neagara, fierbinte si cu frisca cine vrea,

laura ma bucur ca este buna bicicleta pentru di, vroiam sa te intreb bezdead in dambovita?

lady stai linistita ca nu o sa ne vindecam niciodata de naivitate, credem ca toata lumea e ca noi si este fix gresit.

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput