Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!
Raspunsuri - Pagina 6
28061982 spune:
Magda bravo ca e ok eco.
Vesti grozave! O sa fie bine si cu operatia, Trebuie!
Miany uleiul de peste se da ca inlocuitor de vigantol sau n-are legatura? In zona asta nu m-am informat, desi erau tot felul de firme la BabyExpo. Uite chiar nu stiu de ce nu am studiat deloc subiectul. Se da numai la prescriptia medicului?
Am stat pana la 7 afara. E asa frumos cand e bine afara si ne putem plimba in voie. Zilele astea trebuie sa ne luam adidasei, dar nu-mi place nimic zau. Vrem ceva vesel si colorat si gasim numai d-astia clasici, de zic ca sunt de adulti.
la fetite si
la baietei
getik1 spune:
hello ce fac fetele?
lady am scos aschia de email din mana si acu a ramas urma care doare rau.
alina ai dreptate stau afara toata ziua si ma cert cu ary si fa treaba ca este curtea ca la porci si ma lupt singura
in fine asta e .
acu mma bag la 

ca sunt rupta
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
somn usor..tuturor
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gabitza35 spune:
| citat din mesajul lui 28061982 Am stat pana la 7 afara. E asa frumos cand e bine afara si ne putem plimba in voie. Zilele astea trebuie sa ne luam adidasei, dar nu-mi place nimic zau. Vrem ceva vesel si colorat si gasim numai d-astia clasici, de zic ca sunt de adulti. la fetite si la baieteiAlina mama printesei Adela Maria |
Am inteles ca la Deichmann este incaltaminte ok atat calitativ cat si ca pret.Poate gasesti acolo ceva cum iti place. Noi am fost sambata in zona,la Auchan sa ridic niste poze,am incercat sa intram la Deichmann,dar Eva,cand s-a vazut in paradisul pantofilor a inceput sa se zbata in carucior si sa vrea neaparat jos la rafturi (pantofii sunt jucariile ei preferate ever...ii plimba non stopprin casa pe oricare ii prinde)...asa ca am renuntat (eram veniti direct din parc,erau si cam obositi si zona decopii era cea mai aglomerata, dar era WE)
si neata tuturor
Dragos si
Eva _30.11.2009mucosii
poze
My_Lady0091 spune:
'neatza!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
'neata si de la mine
pe fuga mare, ca plec la servici 
nici Flaviusica nu a avut si nu are colacel..nu stiu ce e ala 
Magda si eu sper sa strangeti suma necesara, daca nu si eu zic ca fetele noastre vor pune toate mana de la mana pt un fulgusor special
si s-ar strange o suma frumusica 
A_driana te asteptam sa te intorci sanatoasa
...nu prea mai am atatde mult timp de forum...dimineata stau cu tati si Flviusica, poi plec la servici, cand ajung il gasesc pe Fla afara si stau cu el, ajungem in casa ii pregatesc pap, ne jucam, macar cat timp imi mai ramane vreau sa-l petrec cu el...
dupa ce-l adorm, tre' sa fac curat, un
, o papica pt tati si cad de oboseala ![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
Neatza
Lady, intri prima si nu dai o
?![]()
Hai ca va invit eu... la un capuccino cu muuuulta frisca si aroma de scortisoara
Pupici si revin
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
getik1 spune:
neata fetele am venit la
,
cred ca azi nu mai intru ca tre sa ies in curte si in gradina iar la pranz in timpul somnului lu ary fac mancare
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
intrase gabi naintea mea..eu a doua.
fugim si noi afara.
camy, mare dreptate ai cu timpul!cred ca voi urma si eu modelul tau.
mai bine asa.
o primavara frumoasa!

busymummy spune:
Acum am vazut... ma ierti?

Si eu sunt de acord cu Cami... mi-as petrece tot timpul liber cu baietii
... noroc ca mai am si servici
Si eu nu as renunta de tot la voi... macar asa din cand in cand sa intru... fetelor, pentru mine sunteti asa o metoda de a ma deconecta de cele cotidiene, de a fi eu... inainte de mama, sotie si om all muncii
Si pentru asta intru aici si VA MULTUMESC!
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD