Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Amanunte:
Ecografia abdominala facuta lui Rares a iesit bine, adica nu sunt probleme in aceasta zona.
Programarea pentru operatie este pe 16 mai.

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

magda...fara suparare acu'...voi aveti un cont deschis?daca cineva ar vrea sa doneze banuti pentru Rares?
EDIT:tot voiam sa te intreb de multa vreme..dar imi era oarecum..si un pic rusine.tu niciodata nu te-ai plans..dar cred ca ati avea nevoie de ajutor, ma insel?
nici la umanitare nu am vazut cazul vostru!
daca mi-ai da detalii pe PM, fb..sau altcumva, l-as posta eu la umanitare, cu acordul tau, bineinteles!mie chiar imi pasa de voi, chiar daca nu ne cunoastem si chiar daca e greu de crezut!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady, cum am mai spus, partea financiara, chiar daca este grea, nu cred ca este imposibil de rezolvat pentru noi.
Am mai trecut odata prin asta, cu ajutorul resurselor proprii si apeland la imprumuturi de la prieteni si rude, imprumuturi pe care am reusit sa le rambursam intr-un an (unele au devenit donatii). Poate ca va fi acum mai greu sa primim ajutor in acest sens de la aceleasi persoane dar avem deja indemnizatia lui Rares intr-un cont separat si speram ca vom gasi si cateva persoane care sa ne poata ajuta cu imprumuturi pentru cheltuielile ce depasesc suma deja stransa in cont. (Bineinteles ca mergem pe ideea ca vom obtine celebrul formular.)
Nu am postat cazul la umanitare pentru ca sunt atat de multe persoane care au nevoie de ajutor mai mult decat noi.
Cand va fi cazul vom apela si la aceasta cale dar speram sa ne descurcam fara a fi nevoie de acest lucru.

Magda, mami de Rares si Iarina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Lady, cum am mai spus, partea financiara, chiar daca este grea, nu cred ca este imposibil de rezolvat pentru noi.
Am mai trecut odata prin asta, cu ajutorul resurselor proprii si apeland la imprumuturi de la prieteni si rude, imprumuturi pe care am reusit sa le rambursam intr-un an (unele au devenit donatii). Poate ca va fi acum mai greu sa primim ajutor in acest sens de la aceleasi persoane dar avem deja indemnizatia lui Rares intr-un cont separat si speram ca vom gasi si cateva persoane care sa ne poata ajuta cu imprumuturi pentru cheltuielile ce depasesc suma deja stransa in cont. (Bineinteles ca mergem pe ideea ca vom obtine celebrul formular.)
Nu am postat cazul la umanitare pentru ca sunt atat de multe persoane care au nevoie de ajutor mai mult decat noi.
Cand va fi cazul vom apela si la aceasta cale dar speram sa ne descurcam fara a fi nevoie de acest lucru.

Magda, mami de Rares si Iarina

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua tuturor!!!

am intrat doar sa-i urez multa sanatate Adrianei si refacere rapida!!!

my_lady ma bag ca musca in lapte...nici puiului meu nu i se inchidea corespunzator fontanela(cam asa stam si noi ca si voi) si ne-a recomandat ulei de peste,pe care il luam de pe la un an...initial alternativ cu vit.D3 ,acum zilnic ..clar s-au vazut progrese;...sanatate beccai si nu numai!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

buna ziua tuturor!!!

am intrat doar sa-i urez multa sanatate Adrianei si refacere rapida!!!

my_lady ma bag ca musca in lapte...nici puiului meu nu i se inchidea corespunzator fontanela(cam asa stam si noi ca si voi) si ne-a recomandat ulei de peste,pe care il luam de pe la un an...initial alternativ cu vit.D3 ,acum zilnic ..clar s-au vazut progrese;...sanatate beccai si nu numai!!!

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

multumim miany!spui ca ai intrat DOAR ca sa ii urezi Adrianei sanatate.noi te mai asteptam, esti binevenita!

Citat:

Mergi la inceput

eu auzisem de acest www.sagasanatate.ro/produse/25-produse/47-ulei-din-ficat-de-cod-cu-aroma-de-lamaie-240-ml.html" target="_blank">ulei de peste , se spune ca ar avea efecte benefice, tot dupa un an administrat, fireste. e acelasi?

Citat:

Mergi la inceput

magda, imi pare sincer rau daca te-a ofensat propunerea mea..dar era cu cele mai bune intentii, dar uneori nici bunele intentii nu sunt benefice!
te mai asteptam sa ne mai povestesti mai pe larg, tare scurt ne relatezi in ultima vreme, te-am suparat noi cu ceva?
mai zi-ne de Rares, ce face el nou!ce meniuri ii mai gatesti.are restrictii la mancare?
e posibil sa nu vi se accepte celebrul formular?e important pentru ca acopera o parte din cheltuieli, nu?Iarina ce face?

nici gabitza nu ne mai scrie

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

eu auzisem de acest www.sagasanatate.ro/produse/25-produse/47-ulei-din-ficat-de-cod-cu-aroma-de-lamaie-240-ml.html" target="_blank">ulei de peste , se spune ca ar avea efecte benefice, tot dupa un an administrat, fireste. e acelasi?

Citat:

mda...e aceeasi firma...noi luam simplu,nu avem treaba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

mda...e aceeasi firma...noi luam simplu,nu avem treaba

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

multumesc de confirmarea pontului.mie mi-a spus, tot o forumista de-a noastra, din Bacau
siiii...ce iti face juniorul, Miany?unde putem vedea poze cu motzatul?ai facebook?bineinteles, daca doresti sa ne spui sau sa ne indici!

Citat:

Mergi la inceput