Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Noi am avut calculatorul virusat dar revenim cu rezultate bune de la eco !

Lady acum am vazut noua "fata" a primei pagini !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

My_Lady am facut si eu parte din odiseea voastra la inceput dar am pierdut sarcina.Eu va citesc ca imi doresc si eu un bebe si aici se discuta lucruri interesante si pentru ca imi sunteti dragi

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_07

My_Lady am facut si eu parte din odiseea voastra la inceput dar am pierdut sarcina.Eu va citesc ca imi doresc si eu un bebe si aici se discuta lucruri interesante si pentru ca imi sunteti dragi

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Stiam eu ceva...imi pare rau caam dat cu bata in balta?(pt.mine)
te trec in listutza noastra imediat!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Noi am avut calculatorul virusat dar revenim cu rezultate bune de la eco !

Lady acum am vazut noua "fata" a primei pagini !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

magda, zi-ne in amanunt, ce a spus la eco si cand plecati catre operatie?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

pentru prima pagina mai am nevoie de urmatoarele informatii:

-data nasterii Matei de Tiusca.

-data nasterii Pishko!

-anul nasterii, Laura..daca doresti

-data nasterii alexia_07!

am trecut cu Rebecca pe Bornhexim.am facut prostia s-o scot ieri afara, era nitel vanticel, soare-frumos, vreo 11-12grade..si azi dimineatza cand s-a trezit era ragusita si haraia din gat.

Alina, am cautat pulmex baby..dar nu am gasit nicaieri..se vandusera toate unguientele.

imi daduse doc. pediatra niste medicamente-sirop pentru ca se constipa rau cand ia fier, unul e 60 lei si unul 55.m-am dus lao farmacie naturista si mi-a dat un siropel sa i-l pot da cand se constipa prea tare.

la analize i-a iesit anemie,iar pentru asta mai ia fier o luna si vit c!..atat.calciul l-a asimilat bine.

daca pediatra mea e una dintre cele mai scumpe din Bacau, ea crede ca am si bani sa cumpar medicamente de ordinul milioanelor.si numai asa imi da

in aprilie merg iar cu ea la pediatra sa ii ia sange pentru niste analize speciale in vederea descoperirii faptului daca are rahitism sau nu..ca e suspecta de rahitism incipient.apropos..s-au inchis fontanelele la fulgusorii vostri?la noi s-a inchis considerabil dupa D3-ul injectabil din ianuarie..iar in aprilie cred ca mai facem unul.mai are fontanela deschisa cam o portiune de un deget-falangeta(popular un buric de deget, zona care e amprentabila)

ii iese o masea si la ea se manifesta prin "curu rosu de babuin..caca de 3-4 ori pe zi..scanun moale, nediareic dsi nervi,agitatie.

Doamne, daca ati vedea-o cum il pupa pe tac-su seara, ce iubareala e intre ei,il calareste...se gudura..cu mine nu prea sta la iubit..rar,eu o smotocesc mai mult!si fuge.

intelege tot ce ii spun, cam 90%.
ieri i-am zis:"mami, hai sa mergem pa".ea fuge la usa si trage de chei, eu ii zic "da manutza lui mami si hai in camera sa ne imbracam mai intai", imi da mana si merge chiuind si razand. oimbrac, coopereaza, sta, baga maini si haine, trage sa le scoata singura pe alea de casa..si ii zic "gata, acum ne incaltam"..fuge in holul de la intrare si se chinuie sa isi bage picioarele in pantofi, bineinteles ca nu poate.o incalt.si ii zic acum hai sa luam geaca si caciula.csnd aude de caciula..isi frige o palma peste scafarie si o ia la fuga..nu ii place sa poarte caciula.eu in casa o tin numai descoperita,iar primul lucru pe care il face cand ajungem acasa e sa se traga de caciula, s-o dam jos!
bine..pricepe ea tot ce ii zic, dar ce le mai face invers cand ii zic cate ceva..asa sa ma oftice.

spune mai nou:nene, asa, bai, titi(tatze),hai.

am cumparat o tricicleta de la bazar.am gasit-o ieftin si aproape noua.imi ajunge vineri.tot palngea cand vedea triciclete prin parc..si voia in ele si am zis ca na..tre' sa ii iau musai.sunt tare frumoase unele..de la 800 lei in sus..dar n-are mama bani.si asa mi-e de ciuda cateodata..mereu incer sentimente de amaraciune si esec..cand vreau ce e mai bun pentru copilul meu si nu am resursele...ca de..sunt un biet functionar public..cica cu statut special..(adica mai saraca decat prevad normele )

va pup iubitelor si asteptam cu sufletul la gura vesti de la:
-Adriana
-Madga si puiul ei
-Laura cu bicicleta Dianei
-Camy si a ei "duamna"!
-Geta cu degetul si degetul ei emailat, cat si ce a mai facut cu Ary si piciorusul bolnavior!

si eu inca mai sper ca apare Lore

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna fetele

Noi suntem super ok, nu mai avem bube
Vlady e un dulce, a inceput sa numere: "doua,...doua,... teeeei"... Unu nu exista inca
Andi a fost bestial acu 2 zile... l-am rugat sa-l ia pe Vlad de mana sa mi-l aduca din dormitor la masa (trebuie sa mentionez ca Vlad nu sta de mana)... "Maaamaaa, asta nu sta de mana mea... maamaaa... io cum il aduc?... Hai, mai piciule la mama... Maaamaaa... asta cade pe drum, io ce fac cu el?...Maaamaaa... ajutor ca a picat in fund" Mai fetelor, genial a fost Dupa care, a vrut sa mai exerseze... pana a reusit sa-l deplaseze de mana, intre 2 camere Si asta pentru ca vrea sa stea singur in camera sa se joace cu Vlad si i-am zis ca pana nu il manevreaza cu responsabilitate, nu ii pot lasa nesupravegheati... GEEENIALI!

Revin

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna si de la mine...de la servici..
mi-a venit CM desi ma doare burta...dar abia astept sa vad ce zice nenea dr luni, ca eu am din ce in ce mai putin CM Nu cred ca e in redula, de obicei prima zi era criminala....acum..abia curge... sper sa nu ma trezesc ca intru la menopauza la 30 de ani

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

dragii de ei..mi-i si imaginez..ce o sa se iubeasca cand vor fi mari

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna fete

Getik ce faci de nu zici nimic? Stai la aer in gradina, ce-ti pasa de noi astea in 4 pereti?
MyLady parca ai descri-o pe Adela cand vorbesti de Becca cand "plecam pa afara la copii" (asa zicem noi). Doamne ce dulci sunt cateodata si atat de sinceri de te bufneste rasul. Fimea da si din cap ca da, dar cu gesturi puternice nu asa si bodogane pe limba ei. Urca singura treptele tinandu-se de gratiile de la balustrada si se screme si nu se lasa pana nu urca macar vreo 10 asa. Se lasa cu gafait dupa. Tricicleta avem una luata tot dupa bazar ca e Smoby si e 4 mil, un calut 4 in 1 se face balansoar, cu suport de picioare si maner de impins, d-ia sa dea ea din picioare si are si pedale. Cel mai tare ca e pe marimea ei. Ca noi gaseam numai mari pe-aici. Sun f f multumita de ea. O are de anul trecut din toamna. Plecam peste tot cu ea. De cand a venit primavara sta in portbagaj sa nu o car 4 etaje.
Sanatate multa Beccai! (In Bucuresti s-au dschis de ceva vreme niste farmacii numite BellaDonna si e totul mai ieftin. Bepanthenul cu vreo 40-50 de mii, crema mea de fata cu 70 de mii, samponul Adelei cu vreo 60 si tot asa. Ia vezi tu daca gasesti la voi acolo).
Busy afacerist se face fitu'. Auzi stie sa numere de-acum. Cred ca e o nebunie frumoasa la voi acasa. Abia astept sa mai avem si noi un bebe dar asta peste vreo 2 ani, cam asa. Oricum, mi-ai inseninat ziua numai cand mi-ai imaginat asa o distractie.
Magda te asteptam cu vesti.
Camy e luna plina, e nebunie si in organism. Iti revii de luna viitoare si o sa fie bine. Auzi la ea sa se sperie asa. Eu am 3 zile fix de cand ma stiu. Ar trebui sa te bucuri ca la tine doar o zi, ca stiu fete care se chinuie cate 7-10 zile.

Adela de ieri iar nu vrea sa manance, Eu am observat asa la ea. Mananca bine vreo saptamana doua si dupa ca o saptamana doar ciuguleste din toate, dar nu manana tot nici in ruptul capului. Eu nush ce sa mai zic. Asta-i felul ei. S-a lungit frumusel cred ca are si ea vreo 80 de cm (eu am 157 asa ca de... de unde mai mult?) dar pantalonii curg dupa ea. Pe picioare are muschilueti frumosi, dar nici o cuta de bebe.

Mergi la inceput

nici fii-mea nu mai are cute de bebe, medicul ei de familie le zicea "parizer"..in primele luni..."ia sa vedem..a mai crescut parizeru'

Citat:

Mergi la inceput