Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Cat despre tipat...pai cred ca este o diferenta intre a tipa/urla si a vorbi tare/raspicat.
Evident ca si eu ascut limba si dintii cand ceva nu-i chiar ok dar toata lumea ma stie ca daca murmur printre dinti e de rau.
Dar am cate-o privire care spune muuuulte Si-s cicalitoare rau de tot. Sunt capabila sa expun o rezolutie toata ziua Incetisor, fara tipete, doar cu repros in glas.
Spuneam de faptul ca se imprumuta din caracterul parintilor. Ei, mama mea era aia de-o stia tot blocul, eu sunt asa cum sunt adica altfel, fii-mea parca-i fata lu' buni. Cred ca se arunca gena peste generatii.

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

„ Am învatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit”. (Octavian Paler)

Aoleu, sper ca nu!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mimiko am uitat sa-ti spun ca mi-a placut povestea din vacanta. pustii tai sunt tari cu dezchilotarea :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor va !

Diamar toata ziua m-am gandit la tine dar doar acum de o ora am intrat in casa...am citit ca nu e sigur daca il opereaza azi sau nu...eu zic acum Doamne ajuta sa fie totul bine! Trimit ganduri bune si energie pozitiva!

Si un pentru Raluk (stie ea de ce!).

Eu ca de obicei sunt contra cronometru, va citesc dar nu am timp de raspuns metodic la toate! Dar o sa o fac...intr-o zi!

Pana atunci va , dupa masa frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Bai is in autobuz si rad aici pe infundate cu ochii in telefon,alea cu dezputulitul si cu gena peste generatii au fost mult prea tari
Lilian ai fost teroare cu vorbitul printre dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Pfoai,au aparut butoane pentru like si dislike,ati vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Aici nu se umbla nici la baieti nici la fete, nu se trage, nu se departeaza, se spala doar ce e deja in contact cu aerul. De fapt nu stiu daca in toata America, dar asa mi-au spus in Connecticut unde s-a nascut Peter, asa mi-au zis in New Jersey unde s-a nascut Nicholas.

Diamar toata bafta din lume ! sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Diana m-am uitat iar la pozele tale doar ca de data asta nu ma lasa sa comentez. Mi-a placut mult de tot poza in care Peter il tine de manuta pe fratiorullui, la carnaval. Super. Si restul sunt foarte frumoase....si Nicholas aduce putin cu Davidelu...numai ca parca Nicholas e mai bucalat...
Dar sunt foarte frumusei Si Peter a crescut si e asa delicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

seara buna!
vreau sa va multumesc in primul rand pentru raspunsurile vostre, am hotarat deocamdata sa curatam noi in continuare la baita, si om mai vedea ce va fi!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna seara!

Pana la urma cred ca Dumnezeu a vrut sa faca operatia asta de Buna Vestire. Multumim de gandurile bine! Nu strica niciodata o rugaciune in plus. "Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea, ca atunci cand il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine" Marcu Ascetul(imi place tare mult citatul acesta)

Irina, si eu am primit la cel mare aceleasi sfaturi cu decalotatul, dar nu-mi prea iesea mie asa ca l-am lasat in pace. Nici acum nu e decalotat cum trebuie dar nu-mi fac griji. Oricum, nu ma mai lasa de ceva timp sa-l spal eu.

Cat despre subiectul zilei mai bine tac. Uneori ma enervez prea repede si alteori sunt prea calma pt situatia respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Dia Daca asa a vrut Dumnezeu atunci ne lasam in grija lui. Vom fi si maine la fel de pozitive si speram sa die in cele din urma bine.

Dar azi stateam si ma gandeam la cele anestezice... Pe-aici cand merge lumea la spital face o lectie de farmacologie inainte. I se da o lista cu tot ce-i trebuie si nu este primit la operatii fara plasa cu unelte. Oare daca-ti spunea din timp sa faci rost de anestezic nu se putea face rost de el astfel incat sa nu se cramponeze nimeni in asemenea amanunt?

Capul sus, draga noastra!

Mergi la inceput