Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(22)
Raspunsuri - Pagina 14
anomis28 spune:
Buna seara mamici,
Fram, Cristina, ne auzim maine la telefon pentru iesirea in parc
Diamar vestea de maine dupa operatie sa fie cea mai buna.
Irina draga, la noi povestea a luat sfarsit in vara trecuta cand responsabilul cu decalotarea, adica soata (care facea masaj usor la cuc, la baita in fiecare seara, conform indicatiilor pediatrei)a tras mai tare decat trebuia, si Dinu a urlat toata ziua urmatoare asa ca ne-am dus la Medlife la urgenta si o dr de acolo i-a facut foarte rapid flip-flap si de atunci suntem ca un barbatel. Eu cred ca daca nu se intampla asa in vara am fi mers cate putin cate putin fara nici un stres de deadlines. Mai cere o alta parere de la alt pediatru, daca nu il doare, nu sunt depuneri si nu au aparut infectii mai bine il lasi asa.
despre tipat, la noi in casa mai ridica vocea soata (crede ca sunt surda sometimes), mie nu imi place urlatul/ tipatul si din ce am vazut pana acum Dinu seamana cu mine. Bunicu vorbeste mai tare uneori si atunci Dinu se sperie si incepe sa planga. Imi amintesc ca asa faceam si eu cand eram mica, acum ma inchid in mine si nu mai aud.
azi am fost la dr. pentru analize lui Dinu si mi-a recomandat sa verific ce e cu bautul de prea mult lichid, pipi mult si glicemia crescuta la 87 de la maxim de 80, ca seamna a diabet.
si ca avem dermatita atopica pe care o declansez cu alimente crude, ca din cauza asta i-a iesit pe barbita o bubita.
so now, I am very very happy, caut dr. nutritionist si incerc sa fac iara programare la dr. Stanciu care e quite unreachable.
aveti o recomandare de nutritionist pediatru? nu pot sa cred ca am ajuns sa intreb asa ceva.
ma duc la culcare, maine ma rog sa fie Bunavestire de la diamar
mamideandrei spune:
Diamar, ne rugam si maine, la fel ca si azi, ca Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa se termine cu bine! pupici si putere multa!
Anomis ce bine ca ati scapat usor si fara dureri prea mari, ma bucur pentru voi! si ce bine e sa ai o clinica la dispozitie cu medici competenti!!!!
va pup pe toti si sa aveti o noapte linistita, ceea ce imi doresc si mie!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Diamar sa fie totul bine! Veti fi si maine in gandurile noastre! Sa fie numai vesti bune!
Irina si la noi situatia a fost cam la fel, am fost la doctor pentru dermatita si ne-a trimis la chirug pentru decalotare. Chirurgul a spus ca-l opereaza pe loc, dar noi am fugit (la propriu) din cabinetul lui sa aflam si alta opinie si am aflat-o, de la un alt chirurg, care ne-a spus ca pana la un an sa-l lasam in pace si apoi mai vedem. Intre timp, ne-am mai interesat si am hotarat sa-l lasam asa cum e. Depinde ce chirurg vezi, noi am vazut doi si, bineinteles, au fost doua pareri diferite. Din cate am citit, pana la adolescenta nu e un motiv de ingrijorare.
Anomis, venim si noi maine in parc. Stiu un medic nutritionist pediatru, dar nu e in tara, daca nu gasesti pe cineva ok, incerc sa iau cumva legatura cu el. Tot la fel se manifesta dermatita? Dati cu o crema in fiecare zi sau doar cand apare?
Liliac esti tare de tot.
Legat de tema zilei, eu sunt mai vulcanica, dar in prezenta puiutului sunt destul de calma. Nu ma pot supara pe el, chiar daca mai face nazdravanii, stiu ca o face doar din curiozitate, din dorinta joaca. Dar ma necajesc cand ma mai aprind pentru alte lucruri si, chiar daca ma straduiesc sa fiu calma, cred ca se simte ca fierb pe interior.
Diana . Daca vin in America as face un ocol numai sa stau cu tine la o cafea si mult as vrea sa-ti cunosc si nazdravanii.
Croco .
Fragutza recuperare rapida bunicului!
Laura welcome back!
Manga sa fie bine cu operatia. Noi va asteptam cu drag!
Mimika faina vacanta ati avut. A fost iesire intre fete, intr-un loc asa frumos? Si pozele?
Miha .
La 8 seara imi era atat de somn, abia am rezistat pana la 10 si acum ... maine o sa fiu super fresh.
O seara linistita!
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
Diamar, Doamne ajuta sa fie bine azi! Sunt cu gandul la voi!
Anomis, mami, te pup, sper sa fie alarma falsa cu analizele lu' Dinutzu!
Va pup, girls, s-aveti o zi faina!
Pentru puiul tau
mamideandrei spune:
neata! las pentru toata lumea si sa aveti o zi asa cum va doriti!
Diamar suntem cu gandul la voi, sa treceti cu bine ziua de azi!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
liliac1 spune:
Neata.
Azi este Bunavestire si sper sa fie cu vesti bune.
In drum spre serviciu, in fiecare dimineata trec pe langa o biserica. Eu nu-s asa de pioasa dar azi am simtit nevoia sa intru. Si ma simt bine.
Mama mi-a spus ca-l duce azi pe Radu sa-l impartaseasca.
Irina te darling! Ati luat probabil cea mai buna decizie pentru voi.
Anomis ooo, parca asta e a doua oara cand ii faci analizele si au iesit nu stiu ce valori aiurite. Sigur valorile au interpretarea normalitatii pentru copii sau este plaja pentru adulti trecuta?? Stiu ca multe clinici au un formular standar unde-s trecute valorile normale la adulti.
Uof, sper sa gasesti un nutritionist bun pana la urma.
Lull, cris, fram plimbare placuta. Este o zi super pentru a scoate nasucul la o plimbare in parc.
Pupam pe crestete VIP-urile din carucioare.
mimika si eu m-am delectat cu povestea frumoasa pe care ne-ai expus-o despre Roma...dar am fost cam egoista si n-am comentat nimic. De fapt...am fost putin invidioasa Dar daca ma voi duce vreodata pe-acolo stiu ca tu ai putea sa-mi fii ghid
suede ce-ai patit sis? Cum mai sunteti? Am simtit o mare tristete in mesajul tau. Orice-ar fi, sper sa treaca
kawa tot ma tin de ceva vreme sa te intreb ceva: unde vrei sa te intorci? In Ro sau in Jp?
Tot timpul cand ma mai apuca neputintele ma gandesc la tine, ca esti "aruncata" atat de departe, singura, si cu un copil atat de mic si fara niciun sprijin si uite ca rezisti. Asa ca iau o gura de aer si-mi zic si eu ca pot. Ca nu prea-mi iese de fiecare data asta-i altceva
MangaGirl spune:
buna ziua,
diamar sper ca totul este bine. Sa dea D-zeu sa treceti cu bine peste toate.
anomisule of, of...imi pare rau sa aud ca aveti iarasi nevoie de analize. sper sa fie alarma falsa. burtica ce face?
miha am pierdut mult....din moment ce habar nu am ca vrei sa te intorci...oriunde ar fi. te pup cu drag.
SabinaY. spune:
Acum cateva zile am postat un mesaj urat,injositor si jignitor.
Mi-am bagat mainile in noroi si apoi am improscat intentionat si am murdarit acest topic.
Azi,am intrat pentru ca regret acest mesaj.
Nu va pot da o explicatie,ea nu exista.A fost poate o nebunie,un moment impulsiv,un gest necugetat.
Un gest prin care am ranit si am tradat increderea prietenilor. :(
Cuvintele nu-mi ajung pentru a scrie ce inseamna asta pentru mine.
Imi cer iertare in fata voastra,a celor ce v-am suparat voit si a celor ce pur si simplu v-am indignat prin purtarea mea de doi bani.
Stiu ca am dezamagit multe persoane,cred ca multe dintre voi v-ati schimbat parerea despre mine.
Vreau doar sa va spun ca eu nu m-am schimbat.A fost o greseala prin care am facut sa sufere pe cei din jurul meu si am ajuns sa sufar si eu.
Inca o data,imi cer mii de scuze.
biaz29 spune:
Sabina, intrevad cat curaj ti-a trebuit sa scrii mesajul de mai sus. Cred ca forumul nostru avea nevoie de o asemenea lectie de vulnerabilitate si deschidere. Prea adesea am s-au spus cuvinte aspre, care au ranit si prea rar am incercat sa reparam ceea ce am daramat.
suede spune:
Lull,Sis
Sa zicem ca a fost o neintelegere la un moment dat,important e ca a trecut.
Irina legat de decalotare,noi am rezolvat problema demult,intrucat Mihnea era in pericol de infectie urinara si ca sa-l eliminam am mers si l-am rezolvat.Eu tot incercasem,dar nu reuseam,plus ca imi era mila de el...la fel si tati
Pana la urma l-a rezolvat un domn doctor chirurg dar manual,ca la un moment dat se pusese problema sa-l taie...si eu ,,NUUUUUU"...iti imaginezi...
Indiferent de varianta pe care o alegi,eu va doresc succes!Important este ca tu sa te simti impacata ca ai facut ce-i mai bine pentru copilul tau.Nu exista ,,obligatoriu"!
Diamarva tin pumnii!
Legat de comportamentul copilului,al meu e un capos si jumatate,tipa,urla daca nu primeste ce vrea si noi ,,are personalitate!".Mai vedem noi mai tarziu cu personalitatea asta....Oricum,avem de lucru!
Azi am iesit in parc,iubesc primavara
Va doresc o zi minunata!