Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Luto, dar de cremuit cu ce l-ai cremuit?

pai azi mi-a dat decisiva! ca pana cum n-a avut probleme serioase cu care sa ma duc la ea, si sper nici sa nu mai am!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Irina mi se pare groaznic ca o sumedenie de informatii exceptionale sa nu isi mai gaseasca locul aici pe forumul nostru drag si sa fie aruncate peste tot. E o discutie pe Facebook cu zeci de raspunsuri despre decalotare.
Draga mea este un subiect dinacela impartit in doua din pacate.

Aici in UK nu se decaloteaza nimic. Eu de putza lui David nu am tras. Am avut cateva tentative esuate iar acum daca pun mana pe acolo, imi da peste mana . Nici la baita nici nicaieri.

Decalotarea se face in mod natural la unii mai devreme si la unii mai tarziu.
Parintii nu au responsabilitatea sa-l maseze seara de seara la cuc.
E adevarat ca odata, dupa 2 zile fara baita din motive super obiective i se inrosise varful de la putza si am inceput sa alerg ca o gaina cu capul taiat si nu stiam ce sa fac mai repede. I-am facut baie calda si lunga si chiar avea ceva depuneri acolo, minuscule dar erau. L-am cremuit apoi si gata, de-atunci facem baie zi de zi.
Dar tot nedecalotat este.

Tu faci cum doresti, sunt si aici mamici care au facut-o dar parerea mea e sa stai in banca ta si sa nu plangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Luto, dar de cremuit cu ce l-ai cremuit?

pai azi mi-a dat decisiva! ca pana cum n-a avut probleme serioase cu care sa ma duc la ea, si sper nici sa nu mai am!

cu crema de galbenele de la Plafar, organica made in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:

Irina mi se pare groaznic ca o sumedenie de informatii exceptionale sa nu isi mai gaseasca locul aici pe forumul nostru drag si sa fie aruncate peste tot. E o discutie pe Facebook cu zeci de raspunsuri despre decalotare.

Aici in UK nu se decaloteaza nimic. Eu de putza lui David nu am tras. Am avut cateva tentative esuate iar acum daca pun mana pe acolo, imi da peste mana . Nici la baita nici nicaieri.

E adevarat ca odata, dupa 2 zile fara baita din motive super obiective i se inrosise varful de la putza si am inceput sa alerg ca o gaina cu capul taiat si nu stiam ce sa fac mai repede. I-am facut baie calda si lunga si chiar avea ceva depuneri acolo, minuscule dar erau. L-am cremuit apoi si gata, de-atunci facem baie zi de zi.

Tu faci cum doresti, sunt si aici mamici care au facut-o dar parerea mea e sa stai in banca ta si sa nu plangi

pai cine stie cu ce obiceiuri il invat ...si ii va cere si el sotiei acelasi lucru....ca stie el de la mama lui ca asa se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Citat:

Citat:

pai cine stie cu ce obiceiuri il invat ...si ii va cere si el sotiei acelasi lucru....ca stie el de la mama lui ca asa se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:

Noi am reusit multa vreme(pana prin oct) sa ne certam in timp ce dormea Josh.Dupa aia am inceput si noi sa ne ratoim unul la altul,iar crize de plans am facut si eu destule de fata cu el.

Pai reuseati sa va abtineti pana adormea el? Eu daca nu ii zic pe moment, cand ma enervez, urmeaza apoi o discutie amicala in care ii spun cu ce m-a suparat, ca mi-a fost rau si ca n-am fost buna de nimic toata ziua. Dar sigur nu mai tip sau sa plang.

Luto, mi-ai placut cu masajul la cuc Ai mei rad cand ii curat pe acolo Ori se gadila, ori le place Eu ii spal in fiecare seara la fund, putza, dar la chiuveta. Baie in cada le fac doar o data pe saptamana si atunci fac "chestia" cu putza.

De dimineata l-au lasat pe unchiuletu in fundu' gol. Se schimba sa plece la serviciu si nu stiu care din ei l-a apucat de chiloti si zbang! Noroc ca nu eram in zona Si pe socru-meu l-au lasat in chiloti intr-o zi. S-a impiedicat Luca si s-a agatat de pantalonii lui de trening.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

eu, ca si Luci nu m-am bagat la dezputulit. Am avut asa o tentativa de panica si ta-su mi-a interzis clar sa ma ating de el. Sa vedem ce-mi spune chirurgul in aprilie. Dar oricum nu ma apuc acum de treburi din astea de finete. Nu prea am mana buna pentru asa ceva.
Lull si Miha .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:

Citat:

Citat:

bine zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Irina nu stiu ce pediatru ti-a facut asa ceva. Eu zic sa te linistesti ca nu e chiar asa de nasol pe cat vor ei sa para. Daca tu il vei spala corespunzator in zona cu pricina, fara sa decalotezi, se vor elimina toate "mizeriutele". Daca vei desface si vei curata fortat zona atunci chestiile astea se refac. Cel putin eu cam asa stiu.
Nici noi nu decalotam, nu desfacem, nu umblam. La baie desfacem atat cat se poate ca sa curatam. Nu e regula si nu vine sfarsitul lumii daca nu facem asa ceva.
Dar, ti-as recomanda, daca tot ti-a dat trimiterea cu pricina sa mergi sa-l vada un chirurg. Sa elimini necesitatea interventiei de orice natura. Iti faci temele temeinic de acasa si te duci cu ele gata facute.
Eu stiam ca zonele intime nu se dau cu niciun fel de creme. Deci in concluzie nu dam decat cu apa si sapun.

Cat despre tipat...pai cred ca este o diferenta intre a tipa/urla si a vorbi tare/raspicat.
Evident ca si eu ascut limba si dintii cand ceva nu-i chiar ok dar toata lumea ma stie ca daca murmur printre dinti e de rau.
Dar am cate-o privire care spune muuuulte Si-s cicalitoare rau de tot. Sunt capabila sa expun o rezolutie toata ziua Incetisor, fara tipete, doar cu repros in glas.
Spuneam de faptul ca se imprumuta din caracterul parintilor. Ei, mama mea era aia de-o stia tot blocul, eu sunt asa cum sunt adica altfel, fii-mea parca-i fata lu' buni. Cred ca se arunca gena peste generatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Va salut si eu. Am reusit sa adorm nazdravanul cel mic dupa o vizita la orl cu amandoi, unde au fost foarte cuminti dar au obosit tare.

Diamar, m-am gandit la tine toata ziua. Sa dea Domnul sa fie bine, oricand ar fi. Mult curaj, draga mea!

Irina, daca te linistete, nazdravanul meu cel mare are aproape 6 ani si nu e decalotat complet. M-a trimis medicul lui si la chirurgie si mi-a zis ceea ce stiam, sa-i trag cate putin la fiecare baita, fara sa fortez prea tare, dar suficient cat sa se desprinda cate un picut de tot. Pana anul acesta s-a sclifosit ca-l deranjeaza si abia acum de vreo cateva luni isi trage singur si zice ca nu-l doare, il gadila . Secretii adunate sub piele a avut si el si pe masura ce s-a desprins cate putin, si-au facut loc inafara. Uneori, cand vedeam ca s-a desprins putin, incercam eu sa le scot cat puteam. Cand s-a mai inflamat, am dat cu rivanol sau cu Betadine dupa baita. Mama, ce poveste am reusit sa spun despre domnul Mishu care face pishu.

Cat despre tema zilei, eu cred ca fiecare dintre noi avem scapari de diferite feluri si copilul le va sesiza la un moment dat. Nu putem evita asta. Imporotant este ce facem dupa aceea, cum remediem lucrurile. Pentru ca esecurile noastre in ale maniei, disciplinei, politetii pot deveni pentru copil ocazii pentru lectii pretioase despre a-si recunoaste greseala, a-si cere iertare, a ne lupta sa ne depasim defectele si sa devenim mai buni. Mie mi se pare ca imaginea unei mama care s-a straduit mereu sa invete cum sa fie mai buna, cum sa-si remedieze greselile si care a recunoscut onest atunci cand a gresit este mult mai valoroasa decat imaginea idealizata sau ipocrita a unei mame perfecte, care nu s-a enervat niciodata si care e un munte de serenitate. In acest din urma caz, atunci cand va creste, copilul fie va fi dezarmat de propriile slabiciuni, considerand ca nu se va putea ridica niciodata la nivelul ei, fie se va simti inselat si va dispretui o mama pe care o va descoperi plina de greseli, la fel ca fiecare.

Mergi la inceput