LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***
Raspunsuri - Pagina 9
anamariame spune:
Salutare!Noi am avut o noapte ceva mai grea, cu o criza de tuse destul de aiurea, care s-a calmat cu ceai de scai vanat si cu aerosoli cu dexa.Am sunat dr si abia maine dimineata ne vede, pana atunci sa luam doar nurofen cica. Eu oricum ii mai dau niste chestii.Gianina, imi dia si mie o cafea? A mea a iesit groaznica
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Nikoleta20 spune:
http://www.facebook.com/album.php?aid=25434&id=100001743808226&l=f9aa7f2387
pentru toti care "iegzista" si care nu "iegzista "pe facebook :)
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Salutare! Noi am avut o noapte ceva mai grea, cu o criza de tuse destul de aiurea, care s-a calmat cu ceai de scai vanat si cu aerosoli cu dexa. Am sunat dr si abia maine dimineata ne vede, pana atunci sa luam doar nurofen cica. Eu oricum ii mai dau niste chestii. Gianina, imi dia si mie o cafea? A mea a iesit groaznica ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
vin cu cafeaua, se poate.... acum pentru tine special facuta

pupacim sa va faceti repede bine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina34 spune:
nike - multam frumos ca te-ai indurat de noi, astia care nu "iegzistam"![]()
admirat ghiocelul cel frumos
daca as fi ilinca, te-as intreba repede cati cm are![]()
si ca raportul sa fie complet (ca tot ai tras chiulul in ultimul timp) ia spune si gramisoarele, cum mananca, cum doarme, cum respira... totul![]()

anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
pupacim sa va faceti repede bine Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si unsprezece luni |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Nikoleta20 spune:
raport complet :
inaltime : 98cm
greutate : 11kg
nervisori : maxim
mancat : cu fite uneori,alteori cu pofta inspaimantatoare
vorbit : ca un om batran,oricat,oricand si despre orice
dormit : trezit 9,adormit (nu mereu) pe la 14,trezit 16-16.30;somn de seara 22-22.30
alintat si rasfatat reciproc :100%
Floric spune:
Bai, cum 98 cm???????
Ma duc acasa si il trag pe Rares de picioare...la ultima masuratoare avea 89 ca sa tin cu ursul as zice 90 cm. Cat despre kg sigur v-am luat....14 kg.
De mancat...orice in orice pozitie.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
floricule 

ce mult ma bucur ca ai acces la net
noi cred ca la 3 ani vom avea POATE 14 kg![]()
nu ne-am mai inventariat dar ochiometric tot la 11,ceva kg ne invartim
inapreda spune:
Hola cucuiete,
Nu prea am timp de forumit
am intrat doar sa nu ma dati iar disparuta.
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor si curaj mamicilor 
Denisamada, m-a emotionat ce ne-ai pove' de Cornuletz si tare-mi vine sa dau apa la soareci. Avem copii..."mari", tufete 
Ian, in continuare, nu maninca; sper ca gradinita sa fie si nai deschizator de apetituri. Ian are 92 de cm si 13,2 Kg. Masuratoarea vreau sa o repet ca nu pare de 92 ![]()
Timiditatea: acum 3 zile am crezut ca mor in Kaufland cind ne-am intilnit cu niste cunoscuti si, pentru prima data, a...rosit
de la roz pal pina la rosu ca sfecla. Eu eram/sint asa "kakacioasa" si urasc sentimentul si as vrea ca Ian sa nu-l mai aiba never. Oare pot face ceva pentru asta? In general, e timid cu anumite persoane, nu intotdeauna necunoscute. Dar are zi momente cint e mega ultra sociabil. Cu siguranta, insa e super sensibil. Din pacate, ma mosteneste
si nu-mi place deloc. 
Nu mai retin ce am citit
O mai felicit o data pe Floric pentru performanta 
si Ancai, cu intirziere si scuzele de rigoare, ii urez LA MULTI ANI IMPLINITI!
Va
pe toate.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
simonapro spune:
Am uitat sa va zic, ca azi au fost in vizita la mine la munca Dodo cu Izabella,care a mai crescut de cand am vazut-o ultima oara si e o draguta serioasa, dar intr-un final am obtinut un mic zambet.
Insanatosire grabnica Evei 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)